Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, BMF napisał: Myślę, że jakieś 5 osób zdążyło by go wybrać. Spoko, już mam kogoś innego do znienawidzenia bardziej. Teraz, julekstep napisał: 34 - Gary Payton 99-00 + 00-01 Village man. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 ciekaw byłem czy Karp weźmie Pau, ale widzę jednak all in w obudowę Hardena, póki co ciekawe wybory btw gra zatoczyła koło, znowu Kucio, czyli możemy się rozejść XDD widzimy się rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 śmieszne bo przed wyborami ignazza i LBSa miałem przygotowane 3 picki (Miller, Ray, Payton) - gdzie ci dwaj co akurat poszli byli moimi faworytami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: btw gra zatoczyła koło, znowu Kucio, czyli możemy się rozejść XDD widzimy się rano Nie śpi, odpisał więc @BMF szykuj się jako następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 już wiem co picknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: Jak mogłeś mi Paytona wziąć? Jak? O @kucio szanuję ten wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 dla mnie pick kucia to mocny kandydat do najgorszego picku so far Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: dla mnie pick kucia to mocny kandydat do najgorszego picku so far A który był przed tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ja muszę pomyśleć, myślałem, że mi się ostanie Miller/Carter/Allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Jak mogłeś mi Paytona wziąć? Jak? O @kucio szanuję ten wybór. ja wolę to drugie nad czym myślał, ale ma co chciał XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Jak mogłeś mi Paytona wziąć? Jak? Szczerze to PG chciałem zostawić na piątą rundę (myślę że ostanie się sporo fajnych picków na tę pozycję)....no ale za duże nazwisko, żeby przepuścić (szczególnie, że all-time shooterzy na SG zostali mi zabrani sprzed nosa) + imho ładnie pasuje do Joka (Gary główne value ma jako scorer i obrońca a nie jako kreator) 2 minuty temu, Eld napisał: A który był przed tym? to pierwszy, który tak mocno się rzucił w oczy w tym względzie tbh 4 minuty temu, BMF napisał: Ja muszę pomyśleć, myślałem, że mi się ostanie Miller/Carter/Allen to uzupełnij pierwszy post -> będzie Ci łatwiej wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: dla mnie pick kucia to mocny kandydat do najgorszego picku so far Zaraz się okaże, że najlepszy zespół ligi w 2002 roku i jeden z najbardziej fun to watch ostatniego dwudziestolecia to były samoc***ograjce patrząc jak cenisz Webbera i Divaca. Przyznam, że jak karpik napisał ten komentarz o unikatowym skillu Jokica, od razu pomyślałem o Vlade. Tylko, że Divac był do tego bardzo dobrym obrońcą. Można zastanawiać się czy to był najlepsza decyzja mając CP3, gdzie prosi się o elite finishera, ale sam Divac to zacny pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: (Gary główne value ma jako scorer i obrońca a nie jako kreator) Ja właśnie pod Paytona wybrałem sobie wcześniej M. Gasola a tu c*** bombki strzelił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Vlade jest baaardzo spoko (z tamtej ekipy Kings statsy lubią go chyba najbardziej), ale on byłby do wzięcia w V rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Można zastanawiać się czy to był najlepsza decyzja mając CP3, gdzie prosi się o elite finishera, nom dostępny jest jeden taki zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Zaraz się okaże, że najlepszy zespół ligi w 2002 roku i jeden z najbardziej fun to watch ostatniego dwudziestolecia to były samoc***ograjce patrząc jak cenisz Webbera i Divaca. Przyznam, że jak karpik napisał ten komentarz o unikatowym skillu Jokica, od razu pomyślałem o Vlade. Tylko, że Divac był do tego bardzo dobrym obrońcą. Można zastanawiać się czy to był najlepsza decyzja mając CP3, gdzie prosi się o elite finishera, ale sam Divac to zacny pick. No właśnie sęk w tym, że z tamtych Kings jeszcze pewnie do końca 5tej rundy pojdzie reszta s5. Takie to było wyrównane s5 (temu, który był bardzo dobry i fun2watch...ale nie był żadnym all-time great) Sam w sobie Divac poszedł za szybko - a do teamu kucia (póki co) nie pasuje w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Vlade jest baaardzo spoko (z tamtej ekipy Kings statsy lubią go chyba najbardziej), ale on byłby do wzięcia w V rundzie. Nie wierzę, że zostało jeszcze tyle wybitnych nazwisk. Chyba muszę jednak zrobić większy research. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 8 minut temu, january napisał: Fajny pick @tangiers Zdjąłeś mi ciężar z piersi, bo cały czas myślałem o Jimmym, ale jak z Bronem - mam w beGM to chcę odpocząć od nich chwilkę Ja myslalem, ze go wezmiesz Potrzebowalem goscia przy Nashu, ktory jest dobrym obronca (check), potrafi sobie samem wykreowac rzut zeby go troche odciazyc (check), nie jest ball stoperem i nie potrzebuje wielu touches (check). Marzyl mi sie Klay, ale nie jest zle. Idealny 2way player z duzym imactem poza boxscorem. Core Nash/Butler/Davis bardzo mi sie podoba. Edytowane 29 Marca 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 24 minuty temu, BMF napisał: Vlade jest baaardzo spoko (z tamtej ekipy Kings statsy lubią go chyba najbardziej) mówisz o tych advanced? Bo tu chyba najlepiej wypada niejaki Hedo Turkoglu ? btw bdb fit pod Giannisa Edytowane 29 Marca 2020 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 3 minuty temu, mac napisał: mówisz o tych advanced? Bo tu chyba najlepiej wypada niejaki Hedo Turkoglu ? Chyba jednak nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi