karpik Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nie ma nikogo, kto by lepiej pasował do Brona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: @Chytruz mi ładnie potwierdził na PM moje przypuszczenia serio ludzie w takich zabawach korzystają z pomagaczy? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Dobry pick Ronnie Myślałem nad nim czy by go nie wziąć w tej rundzie. Ogólnie jak tak dalej pójdzie pickowanie to może wybiorę jeszcze zawodnika w 3 rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 godzinę temu, karpik napisał: Świetny pick z Alonzo. Lepszy niż 4 poprzednie Co masz do Webbera? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał: serio ludzie w takich zabawach korzystają z pomagaczy? lol Nie czuje sie pewien swojej wiedzy we wszystkim, zapytałem tylko dwóch osób które lata by wybrali, ale sam wybór klaya to moja decyzja, nie kogos. Edytowane 29 Marca 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, january napisał: Nie:) Aczkolwiek jestem w szoku, że mac go nie wziął. Ale c***OWY pick xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @cvbe Też chciałem osobiście pogratulować Alonzo Mouringa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Co masz do Webbera? o_O On do Wade'a nijak nie pasuje. No i jego passing jest overrated, bo to oznacza, że trzeba mu dać piłkę Edytowane 29 Marca 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, Sylvinho. napisał: Ogólnie jak tak dalej pójdzie pickowanie to może wybiorę jeszcze zawodnika w 3 rundzie same XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, karpik napisał: Od do Wade'a nijak nie pasuje. No i jego passing jest overrated, bo to oznacza, że trzeba mu dać piłkę passing Webbera overrated? Helena! Mam zawał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: passing Webbera overrated? No doczytaj do końca. Jak Webber ma podawać, tzn, że Wade gra bez piłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: passing Webbera overrated? Helena! Mam zawał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, karpik napisał: No doczytaj do końca. Jak Webber ma podawać, tzn, że Wade gra bez piłki Przecież Webber to będzie secondary playmaker w strefie podkoszowej. Facet dzielił się piłką, mimo że obok grał chyba jeszcze lepszy w tym aspekcie Divac. Nie widzę tu zgrzytu. Mścisz się za wypomnienie złych lat Paul George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Moim zdaniem na Webbera mogłeś poczekać do 3. rundy jak już musiałeś go brać. Dla mnie w najlepszym wypadku średni fit do Dwyane, bardzo dużo zależy od tego kogo dobierzesz jeszcze pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, january napisał: To, że Twoja wiedza nie sięga lat 90, to nie znaczy że jest tu tak u wszystkich:) Biorę lekko do tej gry Robinsona z jego defensywą z '99 i skillsetem pod ATF przed absolutnie każdym tu centrem poza duetem wybranym w top5 XD bardzo slaby pick i tyle a jak PIS z esz że Robinson 99>prime Howard to cóż, nie zdziwi sie jak od drugiej rundy bedziesz siedzal z popcornem na krzeslku obok mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Co masz do Webbera? o_O Webber to max 'sympathy pick' tbh od taki 'all-around może być' generalnie ci Kings specjalnie nie tracili jak był na L4, no ale dużo osób lubiło tę ekipę (a C-Webb był jednak tam największym nazwiskiem), więc parę niezasłużonych głosów 'z sympatii' zarobi przy bigach wybranych w 2nd round to taki meh (no może do momentu picknięcia starego D-Roba ) Edytowane 29 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, karpik napisał: Moim zdaniem na Webbera mogłeś poczekać do 3. rundy jak już musiałeś go brać. Dla mnie w najlepszym wypadku średni fit do Dwyane, bardzo dużo zależy od tego kogo dobierzesz jeszcze pod kosz. Mam pewnego niedocenianego kota na oku. Chociaż nie wiem czy będzie się optymalizował odpowiednio z Webberem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Wade jak jeszcze biegal to przeciez ladnie scinal, a Webber jest bardziej niz kompetentny do trafiania cuterow. Tutaj nie musi byc volume scorerem i uwazam, ze jak najbardziej sety w HCO moga przez niego trafiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: generalnie ci Kings specjalnie nie tracili jak był na L4, no ale dużo osób lubiło tę ekipę (a C-Webb był jednak tam największym nazwiskiem), więc parę niezasłużonych głosów 'z sympatii' zarobi Parafrazując klasyka - "Kto za młodu nie kochał Webbera, ten na starość będzie sk****synem." A tak w ogóle to Webber jest bardzo niedoceniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 3 minuty temu, karpik napisał: Moim zdaniem na Webbera mogłeś poczekać do 3. rundy jak już musiałeś go brać. Dla mnie w najlepszym wypadku średni fit do Dwyane, bardzo dużo zależy od tego kogo dobierzesz jeszcze pod kosz. w zasadzie to trzeba screen setera dobrego i rim protectora dla takiej ofensywy co w dalszych rundach nie powinno byc problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi