mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 To juz drugi atf na tych samych zasadach, gdzie z 1 idzie Tim . Brawo Iggy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Z jedynką powinien iść LeBron. @january jak ma LeBrona w BeGM, to może tutaj poszuka innego wyboru for fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Sources: jeśli Lebron James nie zostanie wybrany z #3 to wypadnie z top4 draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Nieładnie robić nowa formuła gry i nie poinformować pozostałych graczy begm przez priv/FB, że coś takiego powstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Lucas napisał: Nieładnie robić nowa formuła gry i nie poinformować pozostałych graczy begm przez priv/FB, że coś takiego powstaje no ja bym poczekał do 24, zresztą jeszcze możemy, inna sprawa, że user z 24 wyborem będzie miał ciężko powalczyć ma ktoś link do poprzedniego drafta post MJ era? nie wiem gdzie teraz tego szukać dobra mam Edytowane 27 Marca 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 17 godzin temu, Eld napisał: Pewnie nie, ale jak coś to wpisz mnie pierwszego na listę. No i idealnie by sie bylo zamienic,bo masz grajka ktoregp bym najbardziej chcial, jednak obawialem sie opinii o nim. Jak tu ludzie sie doszukuja wad w Duncanie czy KG to strach co bedzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, mac napisał: No i idealnie by sie bylo zamienic,bo masz grajka ktoregp bym najbardziej chcial, jednak obawialem sie opinii o nim. Jak tu ludzie sie doszukuja wad w Duncanie czy KG to strach co bedzie dalej. No Kawhi to za poprzedni sezon a szczególnie za sick PO run to raczej nie może mieć złej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 7 minut temu, Eld napisał: No Kawhi to za poprzedni sezon a szczególnie za sick PO run to raczej nie może mieć złej opinii. Nie takie numery zrobił w 2003 Duncan. Proszę pamiętać o tym ze on był 12 kg lżejszy szybszy i motoryka była dodatkowym atutem. Kolano rozwalił sobie w styczniu 2005 roku i od tego momentu był innym graczem gdy go na szybko polatali aby zagrał koniec regulara przed PO. w 2002 czy 2003 to bardzo szybki gracz Coś czuje ze wy to tylko pamiętacie starego Duncana szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Nie takie numery zrobił w 2003 Duncan. Proszę pamiętać o tym ze on był 12 kg lżejszy szybszy i motoryka była dodatkowym atutem. Kolano rozwalił sobie w styczniu 2005 roku i od tego momentu był innym graczem gdy go na szybko polatali aby zagrał koniec regulara przed PO. w 2002 czy 2003 to bardzo szybki gracz Coś czuje ze wy to tylko pamiętacie starego Duncana szkoda Ja nie. Masz moje słowo. Timmy to topka alltime a co dopiero za dwa lata które wybrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, Eld napisał: Ja nie. Masz moje słowo. Timmy to topka alltime a co dopiero za dwa lata które wybrałeś. Przede wszystkim świetny balans O/D kolejne wybory tego nie maja a oczywiste jest ze zacząłem od lidera i kotwicy. mlody Duncan był szybki na nogach w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 5 minut temu, kucio napisał: Szkoda, że po raz kolejny nie dodaliśmy trenerów. Może to wprowadźmy, że puścimy wężyk z HC? nah zbyt niemierzalne + mac oszaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 4 minuty temu, kucio napisał: Szkoda, że po raz kolejny nie dodaliśmy trenerów. Może to wprowadźmy, że puścimy wężyk z HC? Popovich 13-14 i nawet LeBron klęka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 17 minut temu, kucio napisał: Szkoda, że po raz kolejny nie dodaliśmy trenerów. Może to wprowadźmy, że puścimy wężyk z HC? Możesz wziąć sobie Tyronna Lue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 4 godziny temu, julekstep napisał: nah zbyt niemierzalne + mac oszaleje ja akurat jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @kucio dawaj że już ten wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Yo @BMF pobudka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @LeweBiodroSmoka wybierzesz w ciągu 15 minut? Bo nie wiem czy iść spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Podbijam, mam juz gotowy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 na fb odpisał, że zaraz picknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @Regis dzisiaj można oczekiwać ruchu czy raczej na jutro się przygotować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi