Koelner Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 9 minut temu, Cardi napisał: Brawo, kliknąłeś w jeden z linków, ja kliknąłem w inne, 52(w rok od przystąpienia),64(2 lata),170(4),139(4),133(4) To oznacza , że spadało ? W sumie to nie wiem czego chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 2 minuty temu, Koelner napisał: To oznacza , że spadało ? W sumie to nie wiem czego chcesz Widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 46 minut temu, polskignom napisał: PiS generalnie robi wiele rzeczy turbo złe, ale mamy najlepsze min finansów ever No ja tam akurat uważam Kołodkę za najlepszego.. Co do długów zagranicznych to pamiętaj ,że myśmy wtedy po prostu dużo sprzedawaliśmy obligacji zagranicą i to po niższym koszcie niż wcześniej. Dzięki czemu nawet niektóre obligacje wykupywali wcześniej . Co do porównywania to ja nie porównuje do dzisiejszej sytuacji ale do tego jak sobie radzono. PO to nie moja bajka ale akurat kryzys bankowy przeszli bezboleśnie. Kiedy cała Europa nurkowała na czerwono to Polska szła w góre i to w te 8 lat 2 szybciej niż druga pod tym względem Słowacja i praktycznie 10 razy razy szybciej niż Unia Oczywiście dużo pomogło ,że polski system bankowy był bardzo niechętny pożyczaniu i czasem wymagał absurdalnie wysokich zabezpieczeń przez co na dzień dobry Polska nie musiala pompowac rzeki pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Nie chodziło mi o ministra, a ministerstwo. jasne, przeszliśmy w miare bezbolesnie w twardych danych, ale im dalej w las tym bardziej tak sobie . Ale ja absolutnie nie neguje, ze było złe, ot po prostu niektóre ruchy mocno się odbijają czkawka do dziś. Inna sprawa, ze mam alergie na zadłużenie zagraniczne, wiec pewnie dlatego tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dzisiaj bez przykazu by pałować co się rusza How sweet. Narodowcy źli, macice dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 A w Sejmie krzyczą że policja pobiła Czarzastego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Kaczyński - Macie krew na rękach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 3 minuty temu, Koelner napisał: Kaczyński - Macie krew na rękach . I będziecie siedzieć;) Jak tylko PiS dojdzie do władzy... A nie, przecież są przy niej od 5 lat:) Jarosław robi się coraz mniej straszny a coraz bardziej śmieszny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 12 minut temu, Koelner napisał: Kaczyński - Macie krew na rękach . Czy JarKacz bez maseczki też został wyjebany z posiedzenia jak Braun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, Cardi napisał: Czy JarKacz bez maseczki też został wyjebany z posiedzenia jak Braun? Przecież był w pracy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 2 minuty temu, Cardi napisał: Czy JarKacz bez maseczki też został wyjebany z posiedzenia jak Braun? „Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Przecież był w pracy;) A Braun na wakacjach, no tak Teraz, Koelner napisał: „Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie.” Wiadomo, cesarzowi co cesarskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dojechali Lempart chyba kazali jej wypierdalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, polskignom napisał: To są właśnie te chwile, kiedy doceniam, ze nie mam telewizora Czasami takie samobiczowanie się przydaje, to tak jak raz na jakiś czas warto uchlać się do nieprzytomności żeby zresetować system Po 1.5h z tvinfo czuję się jak po ostrym chlaniu To jest ten moment kiedy nad kiblem modlisz się Boże nigdy więcej no i wiem dlaczego taki delta czy vaskez są tak spolaryzowani i indoktrynowani a to pozwala mi jako miłosiernemu chrześcijaninowi ich nie potępiać, a współczuć Edytowane 18 Listopada 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 7 minut temu, josephnba napisał: Po 1.5h z tvinfo czuję się jak Przed meczem Kurski rozdawał jakieś nagrody za to „ że mówi się prawdę” . TVP jest sztandarem tej bandy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 2 godziny temu, Cardi napisał: Dzisiaj bez przykazu by pałować co się rusza How sweet. Narodowcy źli, macice dobre! Nie było zlecenia i straży pożarnej o 7 minut drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 @Sebastian nie leć typowym Seba, tu takie zachowania nie przechodzą Z innej beczki Kaczyński mówiący do opozycji "jeśli w Polsce będzie praworządność, wielu z was będzie siedzieć" Sam sobie strzela w kolano Bo rządzą 6 lat, niby zaprowadzili porządek Do tego veto w UE dot praworządności też robi się wymowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 2 godziny temu, josephnba napisał: @Sebastian nie leć typowym Seba, tu takie zachowania nie przechodzą Z innej beczki Kaczyński mówiący do opozycji "jeśli w Polsce będzie praworządność, wielu z was będzie siedzieć" Sam sobie strzela w kolano Bo rządzą 6 lat, niby zaprowadzili porządek Do tego veto w UE dot praworządności też robi się wymowne Oni cały czas mają mentalność opozycji , nawet ich elektorat na tym forum często przyjmuje te pozycje Krzaklewski jak rządził AWS to palił opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 2 godziny temu, josephnba napisał: @Sebastian nie leć typowym Seba, tu takie zachowania nie przechodzą Dokładnie, @Sebastian Tu masz wzór zachowania w tym temacie, strasznie wpi****lem przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/starcia-z-policja-podczas-srodowego-strajku-kobiet-bodnar-podejmiemy-wszystkie/7e0t5zq,79cfc278 Cytat O komentarz do wczorajszych wydarzeń prosimy Adama Bodnara. W rozmowie z Onetem rzecznik praw obywatelskich prosi o cierpliwość. - Nasze Biuro już przygląda się wczorajszej postawie policji wobec demonstrujących. Zapewniam, że podejmiemy wszystkie możliwe interwencje - zapowiada. Zachowaniu policjantów tydzień wcześniej z okazji jakiegoś tam Marszu Niepodległości nie przygląda się nikt ¯\_(ツ)_/¯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi