WD_czterdzieści Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 1 minutę temu, WD_czterdzieści napisał: Czyli w dwóch przypadkach w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 1 minutę temu, mistrzBeatka napisał: zlodziej zlapany za reke przekonujacy ze to nie jego reka A co ja i komu ukradłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 4 minuty temu, darkonza napisał: A co ja i komu ukradłem? zachowujesz sie jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 5 minut temu, mistrzBeatka napisał: daruj sobie , cytujesz cos innego , odnosisz sie do czegos innego i jeszcze sie oburzasz ze jest ci zwrocona uwaga Cytuję ostatnią odpowiedź z podwątku z automatu, bo ktoś kto to czyta zna kolejnosc i wcale sie nie oburzam, przecież porawiłem tak jak sobie zażyczyłeś, myślę ze nieczesto Ci sie zdarza by ktoś edytował swoje posty zgodnie z Twoim życzeniem. Myślałem ze powiesz, "dzieki, teraz jest ok" a Ty dalej wiercisz dziurę w brzuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 1 minutę temu, darkonza napisał: Cytuję ostatnią odpowiedź z podwątku z automatu, bo ktoś kto to czyta zna kolejnosc i wcale sie nie oburzam, przecież porawiłem tak jak sobie zażyczyłeś, myślę ze nieczesto Ci sie zdarza by ktoś edytował swoje posty zgodnie z Twoim życzeniem. Myślałem ze powiesz, "dzieki, teraz jest ok" a Ty dalej wiercisz dziurę w brzuc/hu dziekuje ze zedytowales post do ktorego sie kilkukrotnie odnioslem przed twoja edycja , wygrales nagrode "manipulator roku" wreczy ci ja twoj idol? jerzy urban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 12 minut temu, RappaR napisał: Czyli w dwóch przypadkach w historii w obu przegrali tez 1 ture jesli dobrze pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 2 minuty temu, fluber napisał: w obu przegrali tez 1 ture jesli dobrze pamietam i mieli różnicę 2 i 1 %. Duda musiałby przejechać po pijanemu na pasach kobietę z wózkiem aby przegrać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 3 minuty temu, Koelner napisał: i mieli różnicę 2 i 1 %. Duda musiałby przejechać po pijanemu na pasach kobietę z wózkiem niepełnosprawną zakonnicę w ciąży aby przegrać .... zmniejszyłem trochę wektor nasycenia chamstwa poprawiając cytat do wersji oryginalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 9 minut temu, mistrzBeatka napisał: dziekuje ze zedytowales post do ktorego sie kilkukrotnie odnioslem przed twoja edycja , wygrales nagrode "manipulator roku" wreczy ci ja twoj idol? jerzy urban . Przypomnę Ci sie jak zacytujesz kogoś bez zacytowania jakichś wcześniejszych danych źródłowych o których idzie rozmowa. Chcesz narzucac nowe standardy dyskusji, więc o nich pamiętaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 29.06.2020 o 13:42, julekstep napisał: zmniejszyłem trochę wektor nasycenia chamstwa poprawiając cytat do wersji oryginalnej nie mam aż takiej pamięci do wypowiedzi ludzi z Wawy trzeba przyznać , że kreatywny ale słabo przewidujący osobnik W dniu 29.06.2020 o 10:53, fluber napisał: ehe, o 10 tysiecy zlotych na wymiane okien w kazdym mieszkaniu:) apelowanie przez sztab trzaskowskiego do wyborcow bosaka jest jedna z najbardziej zenujacych rzeczy w tej kampanii... https://www.rp.pl/Platforma-Obywatelska/180809438-Trzaskowski-Zdelegalizowac-ONR-Oczywiscie-ze-tak-Natychmiast.html Edytowane 19 Marca 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 2 minuty temu, Koelner napisał: nie mam aż takiej pamięci do wypowiedzi ludzi z Wawy To dajesz coś Wałęsy! W końcu jod poprawia myślenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał: To dajesz coś Wałęsy! W końcu jod poprawia myślenie czasami można przedawkować chociaż jak na osobę po zawodówce wyciągnął maksa ? prime miał mocny Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 7 minut temu, Koelner napisał: nie mam aż takiej pamięci do wypowiedzi ludzi z Wawy trzeba przyznać , że kreatywny ale słabo przewidujący osobnik sakiewicz to ten co mowil ze nie zaglosuje na dude?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Wałęsa w gdańskim miał 87%, więc po prostu potrafił się stargetować na konkretny profil wyborcy, gdzie tego typu braki nie były problemem. Edytowane 29 Czerwca 2020 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 29.06.2020 o 13:55, fluber napisał: sakiewicz to ten co mowil ze nie zaglosuje na dude?:) Edytowane 19 Marca 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 2 minuty temu, Koelner napisał: no to zmienil o dudzie zdanie:) 1 godzinę temu, Koelner napisał: Gdańsk i Gdynia frekwencja około 71-72% i na Trzaskowskiego około 47% i Duda 25%. jednak jod z morza pozytywnie wpływa na ludzi w przeciwieństwie do smogu szczególnie na Śląsku. moze to jednak opary darow trzaskowskiego z wisly?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 2 minuty temu, fluber napisał: moze to jednak opary darow trzaskowskiego z wisly?;) Niom , prądy na wschód spychają ten szlam w stronę Krynicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 wg pierwszych sondazy 74% wyborcow holowni poprze trzaskowskiego, 17% dude, 9% nie pojdzie. jesli chodzi o bosaka to sa calkiem sprzeczne sondaze. wg ipsos 33% trzaskowski 24% duda. wg pollster 49% duda 19% trzaskowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 2 godziny temu, Alonzo napisał: Żeby daleko nie szukać mod mi ocenzurował tu w temacie politycznym filmik nabijający się z pacynek.. Status quo to nas nie ma za góra 2 pokolenia - pomimo pińset pluz (gdzie ludzi się przekupuje ich własnymi pieniędzmi) przyrost naturalny jest chyba z 1,3 dziecka na 2 rodziców.. czyli jest ujemny jak łatwo wyliczyć. Po prostu demokracja jest ch^#^wym ustrojem.. Zawsze zwycięży socjalizm. Ogólnie nie chce mi się o polityce rozmawiać, bo poza tym, że mi podnosi ciśnienie nie wnosi nic w moje życie Dołącz lepiej Julek do BeGM, założymy specjalnie dla Ciebie Seattle LBS odda Ci dobrowolnie Grubego z Covidem Zapraszamy. Dołożę zdrowego i bardzo wyskakanego AfroKanadyjczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi