Koelner Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Krystynka rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 9 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): elegancki ten rebranding Info, nie spodziewałem się To jest gotowiec na kabareton w lecie w Opolu. Text, mimika, expresja niesamowita. 00:17 ,,... i niestety kobiet (tu oskarżycielskie spojrzenie), które chcom..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca one są niebezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 26 minut temu, Koelner napisał(a): one są niebezpieczne Do czasu aż jadąc autobusem podpalić kraj nie przebije im się opona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca W ramach równości a zarazem przykładu te wszystkie Środy i inne pizdy lewicy powinny być już zmobilizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca https://x.com/thepolandnews_/status/1766147510270079353?s=20 @fluber wizjoner PDW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) 29 minut temu, Koelner napisał(a): W ramach równości a zarazem przykładu te wszystkie Środy i inne pizdy lewicy powinny być już zmobilizowane Pytanie było źle postawione Powinni zapytac czy laski powinny być mobilizowane na generałów Edytowane 9 Marca przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 43 minuty temu, Reikai napisał(a): https://x.com/thepolandnews_/status/1766147510270079353?s=20 @fluber wizjoner PDW Z jednej strony nie jest fair, żeby kible w galeriach były płatne z drugiej strony odpłatność ogranicza wykorzystanie kibla w innych celach. Takie trzy przykłady z Krakowa -Park Michaela Jordana kible płatne w miarę OK ,ale trzeba mieć drobne w kieszeni, w galerii LeBronowice kible za darmo, ale w kabinach żule spożywają alkohol ,a w umywalkach robią czasem pranie , na placu Zlatana Ibrachimowica kibel bezpłatny, ale jest babcia klozetowa i jest porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 14 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Założycielka Ligi? "Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy was nie zdradzi!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Godzinę temu, mayor napisał(a): Z jednej strony nie jest fair, żeby kible w galeriach były płatne z drugiej strony odpłatność ogranicza wykorzystanie kibla w innych celach. Takie trzy przykłady z Krakowa -Park Michaela Jordana kible płatne w miarę OK ,ale trzeba mieć drobne w kieszeni, w galerii LeBronowice kible za darmo, ale w kabinach żule spożywają alkohol ,a w umywalkach robią czasem pranie , na placu Zlatana Ibrachimowica kibel bezpłatny, ale jest babcia klozetowa i jest porządek 2 słowa: Straż Miejska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Tak. 15 października skończył się hejt w Polsce. Pisowska szczujnia nigdy nie nazwała Tuska pieszczotliwie ,,naszym małym-wielkim Liberace". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca https://www.telepolis.pl/fintech/prawo-finanse-statystyki/rzad-kryptowaluty-blokada-majatku Cytat Według projektu ustaw Komisja Nadzoru Finansowego będzie mogła na 96 godzin zablokować rachunki z kryptowalutami i to na podstawie subiektywnej decyzji i bez konieczności stawiania zarzutów. Co więcej, blokada będzie mogła być przedłużona następnie o pół roku. Jakby tego było mało, przepisy nie przewidują żadnej ścieżki odwoławczej. Nawet nie wiem jak to skomentować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Mogliby ją obsadzić w roli głównej w filmie o tematyce sportowej pt. ,,Wyścig ku wakcynie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2 godziny temu, DRK napisał(a): Mogliby ją obsadzić w roli głównej w filmie o tematyce sportowej pt. ,,Wyścig ku wakcynie". Pomijając poglądy (bo nie to określa aktora) to Janda jest wybitna Większość artystów czy celebrytów pieprzy głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca ostatnie śniadanie z zerowym VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca W dniu 18.02.2024 o 10:19, P_M napisał(a): Nastąpiło przyspieszenie - 6 zrealizowanych, choć same konkrety praktycznie nie mają większego wpływu. Został im miesiąc. https://skrotpolityczny.pl/100-konkretow/ zostało nam 9 dni i mamy 8 konkretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 4 minuty temu, P_M napisał(a): https://skrotpolityczny.pl/100-konkretow/ zostało nam 9 dni i mamy 8 konkretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca c*** im w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) Narzekałem, psioczyłem, często ulewało mi się już od tego prostactwa, buractwa ze strony PiS'u ale muszę uczciwie przyznać że od wyborów które jednak były chwilę temu mam już dosyć całej koalicji i o zgrozo chyba najmniej PSL'u bo jakoś najmniej ich widać. PO - AROGANCJA, tematy zastępcze, czy oni w ogóle coś robią oprócz polityki zagranicznej? (tutaj jedyny plus dla Sikorskiego) Lewica - naćpane lub chore psychicznie, niespełna rozumu feministki (które szkodzą samym kobietom bardziej niż ktokolwiek inny) 2050 - no nie wiem jak to określić właściwie... pajac Szymek? Brakuje mi słów by opisać niekompetencje i zakłamanie tej organizacji a że na nich głosowałem to boli jeszcze bardziej ale to nic, człowiek uczy się na błędach. Edytowane 12 Marca przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca To jest obraz układu politycznego i systemu dojnej krowy. Zero pomysłu ( tylko na siebie) i co gorsza zero alternatyw. Same zera jak dla mnie. W samorządowych nic lepiej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi