Pan A. Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Mi nie śmierdzi, ja z Płocka pochodzę " jak w Warszawie stawiam klocka, to go zjedzą józki*z Płocka" *wersja ocenzurowana ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 6 minut temu, josephnba napisał(a): Mi nie śmierdzi, ja z Płocka pochodzę Ale Julka dalej czujesz. Chociaż podobno feromony od człowieka którego kochasz czuć z większej odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 1 minutę temu, Pan A. napisał(a): " jak w Warszawie stawiam klocka, to go zjedzą józki*z Płocka" *wersja ocenzurowana ofc Plus za rymy Minus za użycie nazwy mojego miasta rodzinnego A tak serio to w Płocku w 90tych z petrochemii jebalo sakramencko Wystarczyło wyjechać na tydzień i wracając czułeś ten swąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Awaria Czajki to popierdółka w porównaniu do tego co zrobił spisek Tuska, Niemców i wędkarzy na Odrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 29 minut temu, josephnba napisał(a): Mi nie śmierdzi, ja z Płocka pochodzę Nie chcieć Cię martwić ale płockie wodociągi pobierają wodę z Wisły. Tymczasem Czajka powstała w 1991 roku a ścieki z lewego brzegu trafiają tam dopiero od 2012 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Co im herb zawinił Powinny to zrobić kolumnie Zygmunta. Na niej ultrakatolik, militarysta, biały supremacjonista w dodatku z szablą i krzyżem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 1 godzinę temu, DRK napisał(a): Co im herb zawinił Powinny to zrobić kolumnie Zygmunta. Na niej ultrakatolik, militarysta, biały supremacjonista w dodatku z szablą i krzyżem. Pomijając że same się farbą oblały xD to co to za bełkot jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca (edytowane) 15 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Pomijając że same się farbą oblały xD to co to za bełkot jest? haha, chlust i samo-zaoranie. czego nie rozumiesz: katastrofa klimatyczna -> wojny -> gwalty - ostatnie pokolenie/upadek! dziewczyny donosz'o z frontu wielkiego miasta europejskiego w poczatkowych fazach upadku klimatycznego, dlatego ALARM! Edytowane 8 Marca przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2 godziny temu, jack napisał(a): Nie chcieć Cię martwić ale płockie wodociągi pobierają wodę z Wisły. Tymczasem Czajka powstała w 1991 roku a ścieki z lewego brzegu trafiają tam dopiero od 2012 roku Już wiem od czego mi włosy wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca nie zrozumiane jest zapraszanie jej gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca elegancki ten rebranding Info, nie spodziewałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 51 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): elegancki ten rebranding Info, nie spodziewałem się Jej na bank w imię równości przeszkadzają parkingi dla facetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca wina @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2 godziny temu, Koelner napisał(a): nie zrozumiane jest zapraszanie jej gdziekolwiek Już nie przesadzaj z tym gdziekolwiek, akurat do Tworek mogli by jej wysłać zaproszenie a nawet wręczyć osobiście. i w kaftan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): elegancki ten rebranding Info, nie spodziewałem się xDDD potężna Choroszcz 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wina @Qcin_69 o polskie copy-paste Stop Oil wesoło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wina @Qcin_69 Heheh dobry smiechowy profil Muzeum Narodowe w Ciechocinku xDDD dawno tam nie byłem no ale nie sądzę xDDD. P.s. https://www.telegraph.co.uk/news/2024/03/08/pro-palestine-protest-trinity-college-lord-balfour-portrait/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca (edytowane) 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Heheh dobry smiechowy profil Muzeum Narodowe w Ciechocinku xDDD dawno tam nie byłem no ale nie sądzę xDDD. P.s. https://www.telegraph.co.uk/news/2024/03/08/pro-palestine-protest-trinity-college-lord-balfour-portrait/ łee myślałem że to serio a czekam na jakieś slow walki (czy tam slow marches) itp Edytowane 8 Marca przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wina @Qcin_69 jak w Ciechocinku nie ma muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): jak w Ciechocinku nie ma muzeum jestem zawiedziony, obczaj komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 6 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): jak w Ciechocinku nie ma muzeum Jak to. Cały Ciechocinek to muzeum peseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi