memento1984 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Grzesiu za wczesnie mobilizuje ateistyczny elektorat, albo za pozno, zalezy jak spojrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Braun TOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 W tym klipie jest wszystko, @RappaR Pani wspomina tam “wstyd, ~ja jestem kobieta jak tak mozna”, swag z jakim Grzegorz double downs odchadzac w oparach gasnicy, scenariusz gta VI w tarapatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 34 minuty temu, Reikai napisał(a): Czyli krzyze tez palimy?:) Pierwsze co ci przychodzi go głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Ludzie w latach 80-tych myśleli, że w 2023 roku będziemy mieli latające samochody, tymczasem mamy latającego po sejmie Grzegorza Brauna używającego gaśnicy do zgaszenia Chanukiji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Masakryczny skandal. chcialbym zeby Braun poniósł maksymalna kare również przed sądem. Można nie wierzyć ale to sa przekroczenie wszelkich granic i dzialanie na szkoda naszego Panstwa. Odbije sie to pewnie duzym echem na calym świecie. Jedyny dobry aspekt ze nie na juz wątpliwości ze głos na konferencję sa glosami na takie kreatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 3 minuty temu, memento1984 napisał(a): W tym klipie jest wszystko, @RappaR Pani wspomina tam “wstyd, ~ja jestem kobieta jak tak mozna”, swag z jakim Grzegorz double downs odchadzac w oparach gasnicy, scenariusz gta VI w tarapatach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 51 minut temu, DRK napisał(a): Można powiedzieć że w samoobronie użył nieadekwatnych środków Myślę, że nazwanie niszczenia symboli/rytuałów religijnych "nieadekwatnymi środkami" to pewien eufemizm. Ale oczywiście ograniczanie symboli religijnych w przestrzeni publicznej to szczytna inicjatywa, dobrze ją mądrze forsować. No i przede wszystkim powinien nauczyć się korzystać z gaśnicy, skoro już nie potrafi zgasić świeczki w normalny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 1 minutę temu, Gregorius napisał(a): Masakryczny skandal. chcialbym zeby Braun poniósł maksymalna kare również przed sądem. Można nie wierzyć ale to sa przekroczenie wszelkich granic i dzialanie na szkoda naszego Panstwa. Odbije sie to pewnie duzym echem na calym świecie. Jedyny dobry aspekt ze nie na juz wątpliwości ze głos na konferencję sa glosami na takie kreatury Mogę prosić o Twój komentarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): ? Papierosy przeciwko orzechom ze Pani byla za rownouprawnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 6 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Pierwsze co ci przychodzi go głowy? Symbole religijne sa mi totalnie obojetne Ale nie dziwi mnie, ze akurat Tobie to zachowanie Brauna imponuje 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Mogę prosić o Twój komentarz? Rozumiem, ze to zdjecie z sejmu? Jesli nie, to co Ty w ogole porownujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Prosic możesz. Ale jak nie widzisz roznicy (nie mowie o roznych religiach) to nie wiem co Ci mam powiedzieć. Zakładając że to kutas zdecydowanie jestem przeciwny jego namalowaniu. Reszta zalezy od kontekstu ktory tutaj jest kompromitujacy dla konfy. P.S podpalenie szopki w kościele podczas swiat przez polityka miałoby taką sama ocene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 12 minut temu, Reikai napisał(a): Symbole religijne sa mi totalnie obojetne Ale nie dziwi mnie, ze akurat Tobie to zachowanie Brauna imponuje Rozumiem, ze to zdjecie z sejmu? Jesli nie, to co Ty w ogole porownujesz? Dziś najbardziej oburzeni będą najwierniejsi fani świeckiego państwa. Trochę czuje niesmak jak oglądam polityków PiS, PO, Lewicy, PSL i Hołowni jak na baczność w myckach na prikaz uczestniczą we wszystkich żydowskich rytuałach. Wygląda mi to na nękanie i zastraszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Dziś najbardziej oburzeni będą najwierniejsi fani świeckiego państwa. Trochę czuje niesmak jak oglądam polityków PiS, PO, Lewicy, PSL i Hołowni jak na baczność w myckach na prikaz uczestniczą we wszystkich żydowskich rytuałach. Wygląda mi to na nękanie i zastraszanie. No jak nie widzisz roznicy w "swieckie panstwo", a "rozpi****le jako posel symbol religijny, w wydarzeniu ktore jest od 17 lat w sejmie" to nie wiem co mam Ci powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 #muremzabraunem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 czy swiecznik przeżył? moze bezpieczniej będzie swieczky ledowe ktore przygotowuja nasi skosni starsia bracia w technice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Godzinę temu, Koelner napisał(a): Braun wychodząc po schodach bujał się jak pierdolony rezus, gangsta My nigga .. ale ma cojones! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): My nigga .. ale ma cojones! to nie zaden Braun tylko Brown ogolnie to na prezydenta go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): @josephnba znasz ppoż w sejmie? Na pewno nie tak dobrze jak Grzesiu A poważnie to nie byłem tam na żadnym szkoleniu Debil nie ma pojęcia jak obsłużyć gaśnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 14 minut temu, Alonzo napisał(a): My nigga .. ale ma cojones! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi