Gość StaryFan Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 12 minut temu, lorak napisał: to wróć do mojego postu, który zacytowałeś ;] jedna żona ministra, druga narciarza - obydwie rejestrują firmy i robią super biznesy w ekspresowym tempie. Ale gdzie w poście, masz dowód na rejestrację firmy przez żonę Szumowskiego. 7 minut temu, quevas napisał: szefowa sztabu wyborczego Kosiniak-Kamysza oznajmiła, że w sporze PO vs PIS jej pryncypał chce być "trzecią drogą" Ryzykowna symbolika, bo co się znajduje pomiędzy dwiema nogami ? Zarówno patrząc z przodu jak i z tyłu, perspektywa nie jest przesadnie wytworna. Skoro żona mówi do niego tygrysie, to może niekoniecznie, albo ma słaby punkt odniesienia. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez StaryFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 9 minut temu, StaryFan napisał: Ale gdzie w poście, masz dowód na rejestrację firmy przez żonę Szumowskiego. zakładam, że poseł nie kłamie w takich sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 16 minut temu, lorak napisał: zakładam, że poseł nie kłamie w takich sprawach. To tak jak byś założył, że Małysz nie potrafi jeździć na nartach. Czy chcesz mi powiedzieć, że osoba posiadająca aktywa o wartości godziwej blisko 13 mln, rejestruje firmy aby zarobić niecałe 50 000 minus podatek? Przecież to jest do sprawdzenia i już w internecie byłyby skany. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez StaryFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 9 minut temu, lorak napisał: zakładam, że poseł nie kłamie w takich sprawach. Każdy poseł, czy tylko wybrani? Jak dokonujesz selekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 13 minut temu, StaryFan napisał: To tak jak byś założył, że Małysz nie potrafi jeździć na nartach. on ma na to dokumenty. zresztą gdyby oczerniał, to na pewno od razu sprawa poszłaby do sądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 2 minuty temu, lorak napisał: on ma na to dokumenty. zresztą gdyby oczerniał, to na pewno od razu sprawa poszłaby do sądu. Ale pokaż informację z żoną Szumowskiego, chyba, że Szumowski jest instruktorem narciarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 1 minutę temu, StaryFan napisał: Ale pokaż informację z żoną Szumowskiego, chyba, że Szumowski jest instruktorem narciarstwa. to sa ( zona szumowskiego , zona instruktora) dwie zupelnie niezwiazane z soba sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 46 minut temu, StaryFan napisał: Zanudził blondynę (fajną) ??? laska wygląda jak Kelly Bundy po 20tu latach (ostrej bani) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 2 minuty temu, lorak napisał: wrzucałem to kilka dni temu, jest na twiterze Szczerby - nie chce mi się przez niego przebijać, żeby tego twitta odnaleźć. To napisz. Jeżeli chodzi Ci o różnicę pomiędzy kapitałem zakładowym udziałów żony Szumowskiego, a wyceną wartości godziwej, to jutro możesz aresztować 90% spółek zoo i ska w kraju. 1 minutę temu, julekstep napisał: laska wygląda jak Kelly Bundy po 20tu latach (ostrej bani) Kelly Bundy swego czasu też byłą fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Teraz, StaryFan napisał: Kelly Bundy swego czasu też byłą fajna. tak -> nawet bardzo fajna ale w wersji z SE już nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Polska już śpieszy z pomocą: Byłem pewien ze Trzaskowski jest z opozycji, ale tutaj jakis taki pisowski mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 30 minut temu, julekstep napisał: tak -> nawet bardzo fajna ale w wersji z SE już nie jest Poznałem w czasach rmf fm (jakieś 12,13 lat temu), to bardzo fajna osoba. Ale porównanie z Applegate trafione, obie są pod 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 5 minut temu, StaryFan napisał: Poznałem w czasach rmf fm (jakieś 12,13 lat temu), to bardzo fajna osoba. Ale porównanie z Applegate trafione, obie są pod 40. a to przepraszam myslalem ze 'fajna' mialo tu znaczenie typowo seksistowskie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Cytat Senackie komisje przyjęły m.in. poprawkę o zbieraniu podpisów przez ePUAP. No to powodzenia. Firma obsługująca epuap, ma 20 dni roboczych na usuwanie usterek. Mi konto padło 3 tyg temu, e-skrzynka nie działa od początku, najważniejsze, że Senat da mi możliwość dostępu przez niesprawny system. https://wiadomosci.wp.pl/wybory-2020-senat-decyduje-o-projekcie-ustawy-pis-6516748067154049a Po zmianie sondaży, Wielki Doktor ruszył z przygotowaniem wyborów. Się da? Się da. Droga ta zmiana kandydata KO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 8 godzin temu, fluber napisał: caly sek w tym ze to zadni znajomi Oczywiście, że żadni znajomi. A brat to też przecież żaden brat.. I w ogóle minister nie wiedział, że brat dostaje dotacje gdy tylko poprosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 13 minut temu, Sebastian napisał: I w ogóle minister nie wiedział, że brat dostaje dotacje gdy tylko poprosi. to nie jest prawda. wielokrotnie firmy brata nie dostawaly dotacji. dodam ze kulturalnie nie bede krzyczal o klamcach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Ktoś tu zaraz pokocha prof. Markowskiego. Na szybko stworzona pracownia badań społecznych i w II turze Hołownia - Duda 61:39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Na szczęście inne pisowskie rodziny są normalne. Do antyPiSu należą już szwagier Dudy, siostrzeniec Morawieckiego i syn Gowina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Godzinę temu, Artlan napisał: Na szczęście inne pisowskie rodziny są normalne. Do antyPiSu należą już szwagier Dudy, siostrzeniec Morawieckiego i syn Gowina. ja zupelnie nie rozumiem po co jednego dnia sugerujesz ze moja rodzina jest patologiczna, a drugiego ze nienormalna??? juz wkurzyles dzis jednego moderatora i krecisz srubka dalej, zupelnie nie wiem po co. potem bedziesz wspominal ze tylko wymieniasz poglady. przez jakis czas dawalismy rade z w miare kulturalba wymiana zdan i szczerze wierze ze mozemy to kontynuowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 1 minutę temu, fluber napisał: ja zupelnie nie rozumiem po co jednego dnia sugerujesz ze moja rodzina jest patologiczna, a drugiego ze nienormalna??? LOL, przecież nawet cię nie oznaczyłem. Piszecie wyżej o rodzinie Szumowskich to chyba oczywiste, że nawiązywałem do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi