fluber Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 16 minut temu, Koelner napisał: Pięknie opisał różnice. A i tak powaznie rozważa start z nimi. To jest dopiero bezczelne https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1545788%2Ckukiz-rozpatrzy-start-do-sejmu-w-formule-zjednoczonej-prawicy-podal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Godzinę temu, fluber napisał: A i tak powaznie rozważa start z nimi. To jest dopiero bezczelne https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1545788%2Ckukiz-rozpatrzy-start-do-sejmu-w-formule-zjednoczonej-prawicy-podal Pewnie też chce nowy telewizor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Uchwała o obronie dobrego imienia Jana Pawła II została przyjęta przez Sejm Sejm RP zdecydowanie potępia medialna, haniebną nagonkę, której obiektem jest WIELKI PAPIEŻ ŚWIĘTY JAN PAWEŁ 2 NAJWYBITNIEJSZY POLAK W HISTORII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 5 minut temu, fluber napisał: Uchwała o obronie dobrego imienia Jana Pawła II została przyjęta przez Sejm Sejm RP zdecydowanie potępia medialna, haniebną nagonkę, której obiektem jest WIELKI PAPIEŻ ŚWIĘTY JAN PAWEŁ 2 NAJWYBITNIEJSZY POLAK W HISTORII Źródło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Nie dziwi mnie nagonka na JP2. Lewica to zaprzeczenie jakichkolwiek wartości, negacja wszelkiego autorytetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, P_M napisał: Źródło? No przecież uchwała o obronie dobrego imienia Jana Pawła II. Napisałem na górze Edytowane 9 Marca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 17 minut temu, RappaR napisał: Nie dziwi mnie nagonka na JP2. Lewica to zaprzeczenie jakichkolwiek wartości, negacja wszelkiego autorytetu W sensie ze o zmarłych dobrze albo wcale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: W sensie ze o zmarłych dobrze albo wcale? W sensie rzucanie gównem po śmierci jak już obrzucany nie może się bronić. Lewicowa klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 5 minut temu, Reikai napisał: W sensie ze o zmarłych dobrze albo wcale? Jakie znasz autorytety lewicy? Pamiętaj, że ja mając wiele zbieżnych poglądów z KRYTYKĄ POLITYCZNĄ, jestem skrajnie prawicowy, ponieważ dla mnie podział nie przebiega w kwestii poglądów, ale w kwestii wartości i sposobu myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, RappaR napisał: Jakie znasz autorytety lewicy? Św. Jerzy od Orkiestry Św. Paweł z Gdańska i jeszcze coś tam by się pewnie znalazło jeszcze fajne są te już upadłe autorytety Św. Simon od Antyrasizmu Św. Lech od Wolności Edytowane 9 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: Św. Jerzy od Orkiestry Św. Paweł z Gdańska i jeszcze coś tam by się pewnie znalazło jeszcze fajne są te już upadłe autorytety Św. Simon od Antyrasizmu Św. Lech od Wolności Gieremek, Bartoszewski 12 minut temu, Reikai napisał: W sensie ze o zmarłych dobrze albo wcale? Może nie wcale, ale skoro najgłośniej wyją lewackie 20 latki dla, których JP2 to pedofil z memów, raczej sprawie nie pomagają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 7 minut temu, RappaR napisał: ja mając wiele zbieżnych poglądów z KRYTYKĄ POLITYCZNĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: https://krytykapolityczna.pl/kraj/ezoteryczna-teoria-sukcesu-kongres-coachow/ Spoko, chętnie poczytam raz Twój długi post jak bardzo się nie zgadzasz z tezami tego autora i jak bardzo uważasz, że jest na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 11 minut temu, RappaR napisał: Jakie znasz autorytety lewicy? Pamiętaj, że ja mając wiele zbieżnych poglądów z KRYTYKĄ POLITYCZNĄ, jestem skrajnie prawicowy, ponieważ dla mnie podział nie przebiega w kwestii poglądów, ale w kwestii wartości i sposobu myślenia. Ja bym zapytal jakie znasz w ogole autorytety? Bo chyba to jest problem nie tylko lewicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 (edytowane) 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Gieremek, Bartoszewski Gieremek meh ale Św. Władysław Przyzwoity jak najbardziej 2 minuty temu, RappaR napisał: https://krytykapolityczna.pl/kraj/ezoteryczna-teoria-sukcesu-kongres-coachow/ Spoko, chętnie poczytam raz Twój długi post jak bardzo się nie zgadzasz z tezami tego autora i jak bardzo uważasz, że jest na odwrót Zepsuty zegar 2 razy na dobę, 1 na 10 artów w krytyce politycznej itp itd 2 minuty temu, Reikai napisał: Ja bym zapytal jakie znasz w ogole autorytety? Nikola Jokic Major Suchodolski Pan Yapa 4 minuty temu, RappaR napisał: https://krytykapolityczna.pl/kraj/ezoteryczna-teoria-sukcesu-kongres-coachow/ Spoko, chętnie poczytam raz Twój długi post jak bardzo się nie zgadzasz z tezami tego autora i jak bardzo uważasz, że jest na odwrót w sumie to już w pierwszym zdaniu jest błąd xD Coache i inni eztoretyczni mentorzy są logicznym owocem obecnego systemu „merytokratycznego”. powinno być: Coache i inni eztoretyczni mentorzy są logicznym owocem rozwoju psychologii Edytowane 9 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 27 minut temu, Reikai napisał: Ja bym zapytal jakie znasz w ogole autorytety? Bo chyba to jest problem nie tylko lewicy. No na przykład Jan Paweł II. Każdy dotychczasowy autorytet jest absolutnie, całkowicie niszczony. Typowe, bo chodzi o negację jakichkolwiek wartości, lewica neguje jakiekolwiek wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Godzinę temu, fluber napisał: No przecież uchwała o obronie dobrego imienia Jana Pawła II. Napisałem na górze Myślałem, że bawisz się w nonsensopedię, ale widzę, że to for real... Czuje się jak obywatel w Tropico (gra komputerowa), gdzie wydawało się tego typu absurdalne dekrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 48 minut temu, julekstep napisał: Św. Jerzy od Orkiestry Św. Paweł z Gdańska i jeszcze coś tam by się pewnie znalazło jeszcze fajne są te już upadłe autorytety Św. Simon od Antyrasizmu Św. Lech od Wolności Max Weber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 44 minuty temu, julekstep napisał: W sensie rzucanie gównem po śmierci jak już obrzucany nie może się bronić. Niewątpliwie, tylko lewica ocenia postaci historyczne na bazie wiedzy zgromadzonej także po śmierci tej osoby. Ale rzeczywiście szkoda z tym Joao Paulo Segundo, typ skończy +- na tierze Lecha Wałęsy (kolejny autorytet zniszczony przez lewicę), ot co superstar swoich czasów, a jednak był upside na dużo więcej, kiepski decision-making zrobił swoje, za dużo lojalności względem pato-organizacji. Oczywiście propaganda po śmierci, delikatnie ujmując, także nie pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Godzinę temu, RappaR napisał: Nie dziwi mnie nagonka na JP2. Lewica to zaprzeczenie jakichkolwiek wartości, negacja wszelkiego autorytetu To i tak lepiej niż prawica, która dla obrony swoich wartości oddaje dzieci pedofilom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi