Sebastian Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Ciekawe zagadnienie: Większość trafi do nas. Skąd weźmiemy pieniądze aby im pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Jadąc dziś do pracy słyszałem w Trójce info, że czeka nas kolejna duża fala Ukraińców uciekających przed zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 hahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 1 godzinę temu, Koelner napisał: hahahahahahaha Jeszcze lewizna nie zalała internetu zdjęciami z zasłoniętymi ustami? Mogłoby za tym iść też milczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 ja tak zasłaniam usta, gdy chcę się powstrzymać od śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 56 minut temu, lorak napisał: ja tak zasłaniam usta, gdy chcę się powstrzymać od śmiechu. Ja rykłem bez zasłaniania jak to zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 jak patrzę na tych dzbanów to c*** niech rządzi już ten Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 10 godzin temu, Koelner napisał: hahahahahahaha ahahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahhahahahahaha o k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 mógł być nieśmiertelny, ale się wyjebał c*** wie jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego nie zgodziliśmy się na te Patrioty od Niemiec ? Pytam w takim sensie, że skoro uważamy, że nie są nam potrzebne to po co kupujemy swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Cytat "Jeżeli chodzi o harmonogram budowy lotniska, to gdzieś w połowie przyszłego roku - nie dam sobie w tym momencie ręki uciąć, czy to będzie na pewno 1 lipca, 1 sierpnia, czy 1 września, ale gdzieś w tych okolicach czasowych, rozpoczynamy już przygotowawcze prace budowlane, czyli mówiąc popularnie +wbicie pierwszej łopaty+" Cytat "Zakończenie budowy, prac budowlanych planowane jest na rok 2027. Ten pierwszy lot techniczny, obloty, testy, certyfikacje. I gdzieś w roku 2028 już takie otwarcie komercyjne dla pasażerów" Mamy koniec Listopada 2022 Horała zapomniał dodać, że lotnisko będzie obsługiwać 100 tysięcy elektrycznych taksówek marki Izera Swoją drogą milion Izer na naszych drogach już za trzy lata Ale te inwestycje idą, pełną parą Słyszałem, że PiS już trzy elektrownie atomowe w Polsce wybudował a Platforma nie potrafiła k****, gdzie ja żyję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Godzinę temu, RappaR napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 12 godzin temu, Koelner napisał: Wczoraj czytałem wątek jednego Pana z ministerstwa finansów i on pisał, że wskaźniki mamy dobre. Ja tam sądzę, że inwestycje zrobiły stop, budowlanka zrobiła stop. I w obu przypadkach to nie jest wolne hamowanie a raczej "hamowanie awaryjne" Ludzie już lecą na bruk - nie widać tego bo w naszym prawie jest okres wypowiedzenia i większość ma trzy miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Powinni się nazywać "nowa nazwa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Powinni się nazywać "nowa nazwa" Przejmują władzę i PiS zmienia nazwę na Imperium kontraatakuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 16 minut temu, P_M napisał: Przejmują władzę i PiS zmienia nazwę na Imperium kontraatakuje xD Ty mnie nie strasz ze w następnej części będzie powrót Wałęsy. Choć scena śmiertelnego uścisku z Jarkiem może być warta łzy. Takie pojednanie byłoby filmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Ty mnie nie strasz ze w następnej części będzie powrót Wałęsy. Choć scena śmiertelnego uścisku z Jarkiem może być warta łzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi