Reikai Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: niby mamy gramatury wypisane ale te kanapki są coraz bardziej papciowate jeżeli chodzi o objętość - wagowo chyba to nadrabiają jakimś wypełniaczem bo obecny Royal niby ćwierćfunciak wygląda jak kapeć i cheesburger 10 lat temu kiedyś to był grubas a dziś sprasowany kotlet z budy i jak to widzę to bym się przyłączył ogólnie mięso z OSI Foods produkowane w Polsce ( Ostróda plus ubojnia okolicach Leszna) produkowane jest wysokiej jakości i stąd dostarczane jest do Skandynawii i Niemiec ale głęboko mrożone produkty nigdy nie będą miały w smaku jakość jak ktoś ma okazję to niech leci do sieciówki Max Burger ( Gdańsk obwodnica, Warszawa Złote , Złomianki) tam chociaż to ma smak prawdziwego mięsa a dodatki nie są tak sprasowane jak ten pojedyńczy ogóreczek w McD cheeseburger mc Nugets to już w ogóle papka a kurczaki konkurujące z KFC niezjadliwe co śmieszne jadając w Wendy's tańszym odpowiedniku McD w USA gdzie jest największy odsetek czarnych braci ze względu na atrakcyjne ceny bałagan był w lokalach największy ale żarło najlepsze szkoda że upadł koncept Taco Bells w Polsce co dziwne kupiłem ostatnio kubeł frytek za 9,99 w KFC i biją te z McD Taco Bells jest piekny, nie wiedziałem w ogole ze nie ma tego w Polsce. A frytki z KFC vs MC to też dla mnie temat ciekawy, na pewno dają rade te z KFC tez i są blisko siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 TB było ale się slończyło na 5 miejscach bodajże czasem sieć musi mieć szczęście do budowania zespołu ekspansji choć dziwnie wyglądały pustki w Taco ze smacznymi tacosami z wołowiny obok obleganego McD o dużo słabszej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 34 minuty temu, ignazz napisał: co dziwne kupiłem ostatnio kubeł frytek za 9,99 w KFC i biją te z McD Ciekawe, bo dla mnie frytki z kfc w porównaniu do tych z maka są niejadalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 tez ze wszystkich fast foodow Taco bell rządzi 1 godzinę temu, P_M napisał: Serio są takie ceny w MC? Przecież to lepiej iść do jakiejkolwiek jadlodajni/baru mlecznego. Mac bardzooo rzadko - jak już to czasami KFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: jak już to czasami KFC Popieram, tylko Korean, a nie Kentucky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: Mac bardzooo rzadko - jak już to czasami KFC Raz w życiu miałem kubełek z jakimś kurczakiem z 10-15 lat temu, never again. Straszny szrot, mdli mnie na samą myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 6 minut temu, P_M napisał: Raz w życiu miałem kubełek z jakimś kurczakiem z 10-15 lat temu, never again. Straszny szrot, mdli mnie na samą myśl. to co Ty jesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: to co Ty jesz? Schabowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 9 minut temu, P_M napisał: Raz w życiu miałem kubełek z jakimś kurczakiem z 10-15 lat temu, never again. Straszny szrot, mdli mnie na samą myśl. Gdzie, w Polsce? Czy w UK przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 2 godziny temu, ignazz napisał: jak ktoś ma okazję to niech leci do sieciówki Max Burger ( Gdańsk w Gdańsku to się je Surfburgery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 7 minut temu, jack napisał: w Gdańsku to się je Surfburgery albo Burgerstacja na Hynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 21 minut temu, Chytruz napisał: Gdzie, w Polsce? Czy w UK przypadkiem? W Polsce i było to świeżo otwarte KFC w Rybniku. Obrzydliwe tłuste gówno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Jak ktoś z nad morza śmiga tylko obwodnica aby nie wjeżdżać do miasta to jest to opcja dla podróżnych przy S6 po prostu. Inaczej wjeżdżam do hawajskiej lub Gdynia i szproty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 To jest ciekawy temat jak bardzo te fast foody sie roznia od siebie w zależności od kraju. Ogolnie KFC i McDonlad w PL to zupelnie inna jakosc (lepsza) niz np w UK. W Hiszpani maja McCafe w ktorych mozna kupic np całkiem ok macaroons. Co do frytek to te w KFC z 10 lat temu byly tak slabe ze zmienili cala technologie ich robienia. Podsumowując uważam że za te ceny można zjeść cos lepszego w okolicy niż akurat ten czy inny FF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Teraz, P_M napisał: W Polsce i było to świeżo otwarte KFC w Rybniku. Obrzydliwe tłuste gówno... Może coś zjebali. Jadłem w KFC w 4 krajach, w dwóch było normalne, w dwóch było c***owe, jakby w ogóle inna sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 34 minuty temu, P_M napisał: Raz w życiu miałem kubełek z jakimś kurczakiem z 10-15 lat temu, never again. Straszny szrot, mdli mnie na samą myśl. Na kaca plus miriada wchodzi najlepiej. Zawsze mnie stawia na nogi Ale ogólnie to jest różnica knajp tej samej sieci. Jak właściciel Żydzi to na wszystkim oszuka mimo kontroli sieciowej. Największy klasyk to sypanie mniej proszku do napoju ( tak tak robi się to gowno na miejscu i nie ma to nic wspólnego z cola czy fanta) i duuuuzo lodu. Są miejsca gdzie ewidentnie jest większy syf i żarcie mniej smaczne. pozdrawam Burger Kinga na A4 przed Mysłowicami gdzie syf jak na stacji w NRD Ogólnie w tych najlepszych galeriach handlowych siec ma lepsza jakość niż w pipidowkach autostradowych. Knajpy w centrum miast jak Olsztyn tez dbają bardziej bo tam maja wielokrotnego powtarzalnego klienta Takiego przejazdowego ma się gdzieś. Np od Włocławkiem. Gdzie widać nieogarnięta obsługę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 1 godzinę temu, Chytruz napisał: Gdzie, w Polsce? Czy w UK przypadkiem? W UK kfc jest okropne, fuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 1 minutę temu, the_secret napisał: W UK kfc jest okropne, fuj. Tak wyglądają frytki w angielskim KFC. Nie mówiąc o obowiązkowym bólu brzuchy i ciężkich wizytach w WC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Coś podobnego zapmiętałem właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 w Polsce są git frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi