starYfaN Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 6 minut temu, Sebastian napisał: Nie wiem czyim wyborcą jesteś ale wiem, że czytanie ze zrozumieniem przerasta Twoje możliwości. Kolejne słabe popołudnie. Walcz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 4 minuty temu, starYfaN napisał: Kolejne słabe popołudnie. Walcz dalej. Ale ja umiem czytać ze zrozumieniem. Walczyć nie będę bo brak tej umiejętności u Ciebie wcale mi nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 3 minuty temu, Sebastian napisał: Ale ja umiem czytać ze zrozumieniem. Brawo. Ze swoim rozumieniem, rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 56 minut temu, starYfaN napisał: Kolejne słabe popołudnie. Walcz dalej. O k ale co chciałeś pokazać? Cenę za litr? Fajnie To teraz pokaż ile za średnią krajową moze sobie Kowalski kupić benzyny, a ile pozostali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 16 minut temu, josephnba napisał: O k ale co chciałeś pokazać? Cenę za litr? Fajnie To teraz pokaż ile za średnią krajową moze sobie Kowalski kupić benzyny, a ile pozostali Zabrali Ci skrętarkę i nie potrafisz znaleźć średniej wynagrodzeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nie wiem czy zauważyłeś ale mamy 3.06 a nie 16.05, więc ten wykresik można sobie wsadzić wiesz dobrze gdzie, gdyż od tego czasu benzyna wyskoczyła do blisko 8zł a diesel na szczęście tylko nieznacznie poszedł w górę a Ty na podstawie starych już danych próbujesz pokazać jakoby nic się nie stało. Bez odbioru, nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 2 godziny temu, Sebastian napisał: Ale ja umiem czytać ze zrozumieniem. Walczyć nie będę bo brak tej umiejętności u Ciebie wcale mi nie przeszkadza. po prostu kolejny raz nie zrozumiałeś co forumowy geniusz miał na myśli... moze moderacja dałaby starYfaN rangę artysta pomazaniec zamiast nędznego 6th mana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 to w końcu jest dobrze czy gorzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) Może filtry pomogą zrozumieć. Z wczoraj Edytowane 3 Czerwca 2022 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Teraz, starYfaN napisał: Może filtry pomogą zrozumieć Nie rozumiemy nadal - w formie komiksu prosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: Nie rozumiemy nadal - w formie komiksu prosimy Nie czytam komiksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Teraz, starYfaN napisał: Nie czytam komiksów to zrozumiałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 2 godziny temu, josephnba napisał: O k ale co chciałeś pokazać? Cenę za litr? Fajnie To teraz pokaż ile za średnią krajową moze sobie Kowalski kupić benzyny, a ile pozostali Gdyby PO nie zostawiło Polski w ruinie, tylko by ich Polak po ich rządach miał pensję na poziomie niemieckiej, to byśmy teraz mieli jedną z najwyższych na świecie sił nabywczej benzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: Gdyby PO nie zostawiło Polski w ruinie, tylko by ich Polak po ich rządach miał pensję na poziomie niemieckiej, to byśmy teraz mieli jedną z najwyższych na świecie sił nabywczej benzyny I to przez 8 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: I to przez 8 lat! Przez 8 lat rządów niszczyli Polskę, by była biedniejsza od Niemiec i Polaka było stać na mniej benzyny od Niemca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 5 minut temu, RappaR napisał: Przez 8 lat rządów niszczyli Polskę, by była biedniejsza od Niemiec i Polaka było stać na mniej benzyny od Niemca Ja to żałuje, że Kaczyński nie rządzi przynajmniej od śmierci Kazimierza Wielkiego, może Syberia byłaby nasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Teraz, Koelner napisał: Ja to żałuje, że Kaczyński nie rządzi przynajmniej od śmierci Kazimierza Wielkiego, może Syberia byłaby nasza I Kotor! Zajeniste miejsce na wakacje, wkrótce wracam tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 20 minut temu, RappaR napisał: Przez 8 lat rządów niszczyli Polskę, by była biedniejsza od Niemiec i Polaka było stać na mniej benzyny od Niemca No tak bo przed po było nas stać na więcej niż Niemca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 16 minut temu, RappaR napisał: I Kotor! Zajeniste miejsce na wakacje, wkrótce wracam tam Bośnia lepsza - polecam 2 minuty temu, josephnba napisał: No tak bo przed po było nas stać na więcej niż Niemca Tak bo PiS dwa lata rządził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 4 minuty temu, josephnba napisał: No tak bo przed po było nas stać na więcej niż Niemca Aha. Czyli mniejsza siła nabywcza za rządów PiSu to wina PiSu, ale za rządów PO to już wina żydów i cyklistów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi