matek Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 2 godziny temu, polskignom napisał: K... co ten Lis odjaniepawla, to głowa mała. Czasami to ja sobie myśle, ze to nasze piekiełko jest tak popierdzielone, ze tu zadnych służb nie potrzeba... A co tam znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Godzinę temu, Cardi napisał: Oczywiście, że to było na serio A swoją drogą to większym zdrajcą jest głosujący na forum PE przeciwko swojemu krajowi i wygadujący bzdury, czy szeregowiec-dezerter z wojska wygadujący bzdury? Obaj zdradzają kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 12 minut temu, matek napisał: A co tam znowu? PiS do spółki z Putinem planuje rozbiór Ukrainy xD ot takie tam choroszczańskie standardy Tomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Wiedziałem ze głupek ale pomyliłem się co do poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 16 godzin temu, polskignom napisał: K... co ten Lis odjaniepawla, to głowa mała. Czasami to ja sobie myśle, ze to nasze piekiełko jest tak popierdzielone, ze tu zadnych służb nie potrzeba... Ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Każda ze stron musi mieć swoje TVP. Lis znalazł niszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Lwów do Polszy - jeszcze niech Eugeniusza Bodo wskrzeszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 47 minut temu, fluber napisał: Ja pi****le Bingo. W zasadzie w tej chwili, do drzwi powinien pukać lekarz lub prokurator. Chyba jednak obydwaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Cytować za ławrowem... Serio musimy się zajmować kimś takim? To tak jakbyśmy cytowali co chwilę gpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Tomasz Lis już powoli dochodzi do miejsca, w którym znajduje się Mariusz Max Kolonko. W karierach tych ludzi były dość długie okresy gdzie byli bardzo szanowanymi dziennikarzami. Coś tu poszło mocno nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 22 minuty temu, Kepler napisał: Tomasz Lis już powoli dochodzi do miejsca, w którym znajduje się Mariusz Max Kolonko. on już tam jest dawno tylko nie ma takiego czadowego studia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Lis mial jakiś udar, więc powiedzmy że mogę zrozumieć 3% jego odklejenia. Max jednak koronował się prezydentem Polski, Lis jeszcze tu nie jest, ale na pewno jest na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) 22 minuty temu, julekstep napisał: on już tam jest dawno tylko nie ma takiego czadowego studia! No właśnie dlatego napisałem, że dochodzi do tego miejsca bo mimo wszystko zarządza gazetą, którą kilku dzbanów jeszcze czyta, a drugi nadaje jako król Polski z zaplecza w lombardzie gdzieś w Stanach Edytowane 20 Marca 2022 przez Kepler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 3 minuty temu, Kepler napisał: No właśnie dlatego napisałem, że dochodzi do tego miejsca bo mimo wszystko zarządza gazetą, którą kilku dzbanów jeszcze czyta, a drugi nadaje jako król Polski z zaplecza w lombardzie gdzieś w Stanach To że jakieś wariaty kupują/czytają Newsweeka to nie znaczy że Lis to mniejszy wariat niż Max Ot bardziej charyzmatyczny -> byłby większą gwiazdą na oddziale w Choroszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 51 minut temu, julekstep napisał: byłby większą gwiazdą na oddziale w Choroszczy Foto podobno z telefonu Lisa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) fenomen Lisa jest niezwykły, nawet wśród loversów PO nie słyszałem o nim pozytywnego zdania a ten ciągle jest na wierzchu Edytowane 20 Marca 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 10 minut temu, Koelner napisał: fenomen Lisa jest niezwykły, nawet wśród loversów PO nie słyszałem o nim pozytywnego zdania a ten ciągle jest na wierzchu Na prawdę nie chce być zwolennikiem teorii spiskowych ale powiedzmy sobie szczerze, duża część tych dziennikarzy z lewa do prawa, z większości stacji i gazet to klika która jest opłacana z wątpliwych źródeł i wprowadzająca zamęt.Wystarczy zagłębić się w życiorysy, powiązania wielu z nich.Smutne tylko że jeszcze tyle ludzi tego nie zauważyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 7 minut temu, Sewer napisał: Na prawdę nie chce być zwolennikiem teorii spiskowych ale powiedzmy sobie szczerze, duża część tych dziennikarzy z lewa do prawa, z większości stacji i gazet to klika która jest opłacana z wątpliwych źródeł i wprowadzająca zamęt.Wystarczy zagłębić się w życiorysy, powiązania wielu z nich.Smutne tylko że jeszcze tyle ludzi tego nie zauważyło. oczywiście - dziennikarze to prostytutki polityków dlatego mamy taki stan demokracji jaki mamy. kółko wzajemnej adoracji i kopania się po kostkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 https://businessinsider.com.pl/gospodarka/inflacja-producencka-ppi-w-niemczech-historyczny-rekord-ceny-energii-oszalaly/x253fze Ciekaw jestem jak bedzie u nas bo ja musialem podniesc ceny o 65% w stosunku do grudnia a widzę że wszystko woķół idzie pionowo w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Coś czuje ze zaraz świat zachodni za wysoki rachunek obwini Ukrainę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi