Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, josephnba napisał:

Znajdzie się tu choć jedna osoba która nigdy nie przekroczyła dozwolonej prędkości?

Na forum? Biorąc pod uwagę, że część jeszcze jeździ na hulajnodze, to raczej tak.

3 godziny temu, quevas napisał:

przy takim orle najtęższe kabarety wnet pójdą z torbami

Wątpię, poczytaj historię eksploatacji kauczuku w Kongo.

14 minut temu, josephnba napisał:

Znajdzie się tu choć jedna osoba która nigdy nie przekroczyła dozwolonej prędkości?

Z całym szacunkiem, ale jeśli potwierdzi się te 107 km/h w zabudowanym to raczej mało kto tutaj przekroczył aż o tyle i jechanie Tuska za to jest słuszne a niektórzy mu dupsko liżą jaki on fajny i uczciwy, bo przyjął mandat i w ogóle ma prawko a Kaczor nie, za to fakt, że stworzył zagrożenie w ruchu drogowym widać mało kogo obchodzi.

1 minutę temu, Pepis21 napisał:

Z całym szacunkiem, ale jeśli potwierdzi się te 107 km/h w zabudowanym to raczej mało kto tutaj przekroczył aż o tyle i jechanie Tuska za to jest słuszne a niektórzy mu dupsko liżą jaki on fajny i uczciwy, bo przyjął mandat i w ogóle ma prawko a Kaczor nie, za to fakt, że stworzył zagrożenie w ruchu drogowym widać mało kogo obchodzi.

Ja go nie bronię, przekroczył to i stracił. Ale z ciekawości zetknąłem jak wygląda ten teren zabudowany w Wiśniewie k. Mławy.

A wygląda tak:

Screenshot_2021-11-20-19-11-53-477_com.google.android.apps.maps.jpg

8 minut temu, fluber napisał:

O 50 kilometrów na godzinę w zabudowanym? Mam nadzieję że nie ma tu takich kretynów

a o 70? :) zdarza się :)

2 minuty temu, jack napisał:

Ja go nie bronię, przekroczył to i stracił. Ale z ciekawości zetknąłem jak wygląda ten teren zabudowany w Wiśniewie k. Mławy.

A wygląda tak:

no w takiej pipiduwie najczęściej  łapią 

Edytowane przez Koelner

18 minut temu, fluber napisał:

Znalazłeś jakiś news sprzed 13 lat, że  ktoś kiedyś przyjebal w inne auto na tej drodze i to ma potwierdzać, że wina Tuska?

Je jebe, wiedziałem że teraz będzie grzanie do porzygu, że Tusk przekroczył prędkość i stracił prawko, nie rozumiem tego czemu ludzie maja wyjebane w to, że pisowcy nagminnie powodują wypadki, a potem zwalają to na kierowcow(kolumny z Szydło czy dlugopisem) kompletnie nie przeszkadza im

TVP - 10 mld(2mld co roku przez 5 lat)
klęska budowy elektrowni w Ostrołęce - 1,5mld pałac saski - 2mld
Przekop mierzei wiślanej - 2mld
Zakup respiratorów od firmy krzak - ok 300mln, ale jak słyszą Tusk, mandat 500 zł albo jakis zegarek Nowaka czy ośmiorniczki, to zapala im się lampka i niesamowicie się oburzają.

Zeby nie było, nie popieram zapierdalania w terenie zabudowanym(kiedy faktycznie nim jest, a nie mamy 1 slomiana chatkę i ustawimy za nia patrol do łapania), a za jazdę po pijaku bym zrzucał z mostu, ale poziom oburzenia bo gosc gdzieś we wsi z jedną chatką zapierdalał, stracił prawko na 3 miechy, a tu narracja jakby conajmniej miał stanąć przed sądem w Norymberdze i powinien przeprosić cały swiat.

Jak już chcecie się z Tuska pośmiac to mam lepszy powód 

https://streamable.com/ttmpv5

Edytowane przez Reikai

43 minuty temu, jack napisał:

A wygląda tak:

Jest tablica to jest zabudowany, tym bardziej widząc jak to wygląda powinien zwolnić, bo wiadomo, że w takich wiochach najczęściej się czają.

W dniu 9.07.2020 o 13:39, fluber napisał:

jesli to ma byc tylko podwyzka maksymalnego mandatu przy przekroczeniu o ponad 50 to tylko klaskac. takich co tak jezdza wyslalbym jeszcze na przymusowa psychoterapie

@Reikai

Ja tu wiele razy pisałem co myślę o takich debilach jak Tusk i nie ma dla mnie znaczenia z jakiej jest partii. Każdego kto jeździ w zabudowanym ponad 100 na godzine powinno się wysyłać na leczenie. 

Razem z tymi którzy to usprawiedliwiają. Dzieciaki takimi drogami że szkoły wracają poboczem, czasem jada na rowerku do kolegi z domu obok, czasem piłka im wyleci z podwórka w okolice drogi. Trzeba być niepełnosprawnym umysłowo żeby usprawiedliwiać taki poziom spi****lenia. ( i nie pije tu do Ciebie) 

W normalnym kraju takie mendy jak kurski czy Tusk powinni nie istnieć w życiu publicznym a jeździć powinni co najwyżej hulajnoga. W normalnym kraju po czymś takim nie powinno być dla człowieka miejsca w przestrzeni publicznej. Tutaj dla niektórych nawet nie ma za co przepraszać. Ile wy macie lat? 16? 

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat