julekstep Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 lol ministrant ciągle pisze o mnie w swoich szambo-postach? niektórzy ciężko znoszą ignorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 7 minut temu, julekstep napisał: lol ministrant ciągle pisze o mnie w swoich szambo-postach? niektórzy ciężko znoszą ignorka Lol, obrońca kościelnej pedofilii ciągle uważa, że z faktu ,,w wieku 14 lat był u bierzmowania'' wynika fakt ,,był kiedyś ministrantem''. Niezłe urojenia. Są jakieś statystyki, że większość osób przystępujących do bierzmowania służyło do mszy? Nie? To zamknij łaskawie jadaczkę. Szambo posty? Raz na miesiąc sobie z was lekko pośmieszkuje i od razu szambo? Pokaż mi gdzie to szambo? Bo porównałem ciebie do Najmana i Jakimowicza? xD Ty mnie wyzwałeś od gówna i nawet jednodniowego bana nie otrzymałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 W dniu 23.09.2021 o 09:50, quevas napisał: A nie przypadkiem, za pozwoleniem, kalesonki ? Może z ambarasu wybawią Szanownego gustowne troczki ? Nie, moralne rajstopy i to raczej nie mnie, wypada posiłkować się troczkami. W dniu 22.09.2021 o 22:14, ely3 napisał: Decyzja środowiskowa jak sam wiesz wymaga zgody sąsiadów. Im większa inwestycja tym większy zasięg tych sąsiadów. Niekoniecznie, w decyzji środowiskowej, nie chodzi o wielkość inwestycji, tylko obszar oddziaływania obiektu. I nie wymaga zgody sąsiadów, a braku sprzeciwu osób posiadających interes prawny, który doznał uszczerbku w wyniku wydania decyzji, czyli ni mniej ni więcej są to osoby posiadające tytuł prawny do nieruchomości znajdującej się w obszarze oddziaływania obiektu. W tym rejonie, pod warstwą ziemi urodzajnej są lite skały. Dość problematycznym tematem, jest oddziaływanie kopalni, na szczelinową gospodarkę wodną wód podziemnych. Mam wrażenie, że brakuje merytoryki w naszej obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Pytanie do normalnych konserwatystów https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/gdansk-ksiadz-ktory-grozil-dwom-kobietom-unika-wykonania-wyroku/x9gtxpx,79cfc278 Czy taki człowiek powinien uczyć dzieci? @fluber @starYfaN @Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 20 minut temu, quevas napisał: Szykuje się drugi Grunwald. Błąd, wtedy mieliśmy sojuszników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 (edytowane) ... Edytowane 25 Września 2021 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 32 minuty temu, Sewer napisał: ... Człowiek bóbr wciąż nabiera ludzi z tego co widzę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 2 godziny temu, josephnba napisał: Pytanie do normalnych konserwatystów https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/gdansk-ksiadz-ktory-grozil-dwom-kobietom-unika-wykonania-wyroku/x9gtxpx,79cfc278 Czy taki człowiek powinien uczyć dzieci? @fluber @starYfaN @Cardi Wiesz, ja akurat nie widzę różnicy w ujęciu ksiądz nauczyciel/nauczyciel. Skoro są nauczyciele z jakimiś wyrokami, to ksiądz pewnie też, nie wiem. Natomiast "przenosiny" po nagrabieniu na inną parafię są słabe i coś powinni z tym zrobić, ale oczywiście zostanie jak jest. Godzinę temu, Sewer napisał: ... Wydawało mi się, że na polskiej scenie kabaretowej nie do pobicia, jest Górski z zespołem i ani mru mru, ale Kidawa uzmysłowiła mi jak mało wiem o niszowym kabaretyźmie politycznym, a bóbr i reszta są nie do pobicia. Te dwie samopołajanki są naprawdę zaje......te i nie mam pojęcia, czy bóbr robi jaja z własnego szefa w żywe oczy, (tu przyznam, nie doceniłbym poczucia humoru) , czy jest kompletnym cymbałem ( tu nie przyszłoby mi do głowy, że można spadać tak nisko). Tak czy inaczej, szkoda, że nie goło, ale przynajmniej wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Tweet Budki to fake, swoją drogą Człowiek_bóbr sam ostatnio został wkręcony z tymi gwałtami do fotek. Post Siemoniaka natomiast to 100% autentyk i śmieje się za każdym razem gdy go czytam. Swoją drogą ja też oświadczam, że na urodzinach u Mazurka nie byłem, wódki z nikim nie piłem, nie rozmawiałem z żadnym posłem ani jego żoną a co złego to nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 40 minut temu, starYfaN napisał: a bóbr i reszta są nie do pobicia. Te dwie samopołajanki są naprawdę zaje......te i nie mam pojęcia, czy bóbr robi jaja z własnego szefa w żywe oczy, (tu przyznam, nie doceniłbym poczucia humoru) , czy jest kompletnym cymbałem ( tu nie przyszłoby mi do głowy, że można spadać tak nisko). Tak czy inaczej, szkoda, że nie goło, ale przynajmniej wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Miarą aktualnego stanu opozycji jest to że uwierzyłem że Budka faktycznie mógł to napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 @starYfaN celowo napisałem człowiek Wg mnie ktoś, ktoś celuje z broni (ofiarą nie wiedziała że to straszak) nie powinien pracować z dziećmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 6 godzin temu, julekstep napisał: https://thumbs.gfycat.com/LoneLinearAddax-mobile.mp4 5 godzin temu, Sewer napisał: Miarą aktualnego stanu opozycji jest to że uwierzyłem że Budka faktycznie mógł to napisać Przecież mógł to napisać cynicznie i wtedy (i tylko wtedy) ten wpis miałby sens. Ogólnie, to byłby chyba najbardziej sensowny wpis BB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 4 minuty temu, starYfaN napisał: https://thumbs.gfycat.com/LoneLinearAddax-mobile.mp4 W sensie że nie zrozumiałem Twojego żartu w którym udajesz że nie rozumiesz żartu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 12 godzin temu, josephnba napisał: Czy taki człowiek powinien uczyć dzieci? @fluber @starYfaN @Cardi Nasze niezawisłe sądy są jakie są, ale jak to ma być coś więcej niż państwo z kartonu to wyroki należy wykonywać. Niezależnie czy to ksiądz, murarz czy telewizja publiczna. Zatem sądzę że nie i znów niezależnie od tego czy jest księdzem, nauczycielem WF czy fizyki. Redaktorek zszokowany, że Niemcy siedzą za kierownicą Unii Europejskiej. Jak taki ktoś może w mediach robić? Myślę że żaden poseł by temu nie zaprzeczył, ale redaktorek nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Czekam na cały raport, ale już widać, że PiS umie podpisywać umowy nie gorzej od Platformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 25 minut temu, Sebastian napisał: Czekam na cały raport, ale już widać, że PiS umie podpisywać umowy nie gorzej od Platformy Proszę skróć, koleś po 1 minucie jest za ciężki do słuchania przez 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: Proszę skróć, koleś po 1 minucie jest za ciężki do słuchania przez 20 minut strzelam że jakaś niesamowitość w stylu że PiS lizał USA tak jak PO lizało Niemcom (jakby ktoś nie wiedział lol ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 minuty temu, Koelner napisał: Proszę skróć, koleś po 1 minucie jest za ciężki do słuchania przez 20 minut Mamy mniej korzystną umowę z USA niż Irak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi