jack Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 12:08, Cardi napisał(a): A tak na marginesie, to tym paniom, które najgłośniej krzyczą raczej nie brakuje kasy na gumkę. Rozwiń A to ja już nie wiem Ale ja się chętnie dorzucę, Sebastian na pewno też. Stać nas a skrobanek będzie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 XD W dniu 8.11.2021 o 12:12, jack napisał(a): A to ja już nie wiem Ale ja się chętnie dorzucę, Sebastian na pewno też. Stać nas a skrobanek będzie mniej Rozwiń Czyli nawołujesz by porzucić poczucie odpowiedzialności za swoje czyny. Słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 12:13, Cardi napisał(a): Czyli nawołujesz by porzucić poczucie odpowiedzialności za swoje czyny. Słabe. Rozwiń Przecież jak chcę ułatwić rodakom dostęp do działań odpowiedzialnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 12:17, jack napisał(a): Przecież jak chcę ułatwić rodakom dostęp do działań odpowiedzialnych. Rozwiń Ale wiesz, że środków antykoncepcyjnych nie trzeba sprowadzać z Madagaskaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 8.11.2021 o 12:13, Cardi napisał(a): XD Czyli nawołujesz by porzucić poczucie odpowiedzialności za swoje czyny. Słabe. Rozwiń Nakurwiaja tym od rana, takze faketwitt w c***, z resztą nieprzypadkowo musi mieć krzyż w nazwie konta i opis Działacz @RuchNarodowy i @MWszechpolska Narodowy konserwatysta, tradycjonalista katolicki, #ProLife Zwolennik silnego i podmiotowego państwa Edytowane 8 Listopada 2021 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 12:22, Reikai napisał(a): Nakurwiaja tym od rana, takze faketwitt w c***, z resztą nieprzypadkowo musi mieć krzyż w nazwie konta i opis Działacz @RuchNarodowy i @MWszechpolska Narodowy konserwatysta, tradycjonalista katolicki, #ProLife Zwolennik silnego i podmiotowego państwa Rozwiń Nie mam TV, to oglądam twittera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 12:24, Cardi napisał(a): Nie mam TV, to oglądam twittera Rozwiń ale podają , że to „migranci” a nie uchodźcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Dobra, podobno gaz poszedł w ruch. Dziś jeszcze wiatr zachodni, więc ostatni moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Szybko, lekarza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 12:54, Reikai napisał(a): Szybko, lekarza! Rozwiń po Krysiowemu mocno, ale taki Frasyniuk to powinien się wstydzić za to co gadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 09:52, jack napisał(a): daj linka https://pl.wikipedia.org/wiki/Zamach_na_Pawła_Adamowicza Rozwiń 1:1 poza tym, ze oboje oglądali tylko TVN W dniu 8.11.2021 o 09:56, quevas napisał(a): a i tyle by było zdzierstwem Rozwiń Wyjedź zasiłki za to, ze nie pracujesz będziesz miał większy zagranicą tam lubią cyganów i ludzi o ich mentalności jako imigrantów W dniu 8.11.2021 o 10:40, jack napisał(a): To, że lekarz może się powołać na klauzulę sumienia jest winą PISu i reszty konserwatywnych polityków. Klauzula sumienia to kpina. Rozwiń Nie jestem wierzący, ale podoba mi się jak srasz na takie kwestie do jakich jeszcze grup jesteś uprzedzony rasistowsko? W dniu 8.11.2021 o 11:15, jack napisał(a): Jak komuś religia zabrania bycia lekarzem czy farmaceutą to przecież może zostać strażnikiem granicznym Rozwiń Tobie religia zabroniła zostać lekarzem? W dniu 8.11.2021 o 11:32, jack napisał(a): tabletki dzień po jak już. Rozwiń W Polsce nie ma z nią żadnego problemu sporo ich przepisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 13:07, RappaR napisał(a): Nie jestem wierzący, ale podoba mi się jak srasz na takie kwestie do jakich jeszcze grup jesteś uprzedzony rasistowsko? Rozwiń To nie jest rasizm tylko kwestia możliwości. Jak ktoś nie ma nogi to raczej policjantem nie zostanie bo nie zda testów sprawnościowych. To raczej nie rasizm W dniu 8.11.2021 o 13:07, RappaR napisał(a): Tobie religia zabroniła zostać lekarzem? Rozwiń Mdleję na widok krwi W dniu 8.11.2021 o 13:07, RappaR napisał(a): W Polsce nie ma z nią żadnego problemu sporo ich przepisałem Rozwiń No jednak bywa, że jest z tym problem i to nawet w wypadku ginekologów. Oczywiście tych na nfz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 13:30, jack napisał(a): Oczywiście tych na nfz. Rozwiń NFZ taki zły, bo z pieniędzy publicznych, a chcesz z pieniędzy publicznych finansować gumki. Coś mi mówi, że gumki byłybyz Hubby Bubby, a tabletki dzień po leczyłyby kaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Kocham Twittera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 13:30, jack napisał(a): To nie jest rasizm tylko kwestia możliwości. Jak ktoś nie ma nogi to raczej policjantem nie zostanie bo nie zda testów sprawnościowych. To raczej nie rasizm Rozwiń Czyli dla Ciebie bycie wierzącym jest równie dyskryminujące, co brak nogi aż się boje wiedzieć co sądzisz o czarnych W dniu 8.11.2021 o 13:30, jack napisał(a): No jednak bywa, że jest z tym problem i to nawet w wypadku ginekologów. Oczywiście tych na nfz. Rozwiń Nie jestem ginekologiem, przepisuje tylko na NFZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 14:54, quevas napisał(a): owszem I dlatego tej twarzy PIS boi się jak ognia Rozwiń Ocenianie człowieka po wyglądzie niczym się nie różni od oceniania człowieka po kolorze skóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 14:51, RappaR napisał(a): Czyli dla Ciebie bycie wierzącym jest równie dyskryminujące, co brak nogi aż się boje wiedzieć co sądzisz o czarnych Rozwiń No ale co ja poradzę, że ktoś nie może wykonywać swoich obowiązków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 14:51, RappaR napisał(a): Nie jestem ginekologiem, przepisuje tylko na NFZ Rozwiń No i? Oczekujesz, że Ci będę teraz tłumaczył, że Ty to nie każdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 15:01, jack napisał(a): No ale co ja poradzę, że ktoś nie może wykonywać swoich obowiązków? Rozwiń Może po prostu dla Ciebie tolerancja to obce słowo W dniu 8.11.2021 o 15:02, jack napisał(a): No i? Oczekujesz, że Ci będę teraz tłumaczył, że Ty to nie każdy? Rozwiń oho To jestem elytą W dniu 8.11.2021 o 15:02, quevas napisał(a): nie chodzi o ocenę, ale o łatwość identyfikacji z ładną twarzą, w tym wypadku : utożsamienia się z losem jej posiadaczki, współczucia dla niej, a co za tym idzie niechęć do wszystkich, którzy źle jej życzą, przyczyniają się do cierpienia, nie mówiąc już o śmierci Rozwiń Jeśli dla kogoś łatwiej się identyfikować z kimś z ładna twarzą niż z kimś z innym kolorem skóry to jest jebanym rasista równie godnym pogardy co śmiecie, co straszą wpi****lem przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 https://www.tvp.info/56812128/antifa-z-niemiec-przyjedzie-do-warszawy-blokowac-marsz-niepodleglosci W dniu polskiego Święta Niepodległości, w Warszawie niemieccy antyfaszyści, zamiast polskiej policji będą blokować przejście nielegalnego marszu na czele, którego pójdą polscy, włoscy i słowaccy faszyści. To tak w temacie "normalności kraju" Tak, wiem, w marszu będą szli też szczerzy patrioci i rodziny z dziećmi. Tym bardziej kuriozalna jest ta sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi