Mrtio Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 6 minut temu, RappaR napisał: Najlepsza rzecz w Norwegii, wystarczy zobaczyć ich wskaźniki resocjalizacji https://m.mojanorwegia.pl/aktualnosci/norweskie-wiezienie-rajem-byc-moze-ale-nie-dla-kobiet-raport-13075.html 10 minut temu, Koelner napisał: Norwegia nie jest w UE Ale jest w Europie chyba. 2 minuty temu, jack napisał: Ja niczego nie bronię tylko rozumiem, że więzień głosuje za partią która system więziennictwa oparty na resocjalizacji stawia nad wilgotnym, przeludnionym lochem. Potwierdzasz zatem, że przeciętny więzień jest bardziej inteligentny niż 20% wyborców PIS. Potwierdzam, iż najbardziej przestępcza grupa społeczna są wyborcy PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 godzinę temu, Camelus napisał: https://wyborcza.pl/7,75398,26145789,syn-jacka-kurskiego-zaczal-mnie-krzywdzic-gdy-mialam-dziewiec.html Ktoś ma w wybiórczej kupiony abonament? Bo nie wiem czy artykuł na poziomie faktu czy coś poważniejszego? https://www.wiesci24.pl/2020/07/21/syn-kurskiego-oskarzony-o-pedofilie-sprawe-dwukrotnie-umorzono/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Pamiętacie tę niepełnosprawną ofiarę Platformy z kampanii? https://wiadomosci.onet.pl/kujawsko-pomorskie/niepelnosprawna-nabrala-dude-jeszcze-przed-rosyjskimi-pranksterami/crzzh1m Niby nic takiego, ale bawi cholernie. Vasquez, weźże napisz, że Cię środowisko koszykarskie dyskryminuje ze względu na poglądy, a może dostaniesz zaproszenie do TVNu, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 32 minuty temu, BMF napisał: Vasquez, weźże napisz, że Cię środowisko koszykarskie dyskryminuje ze względu na poglądy, a może dostaniesz zaproszenie do TVNu, lol. Do TVN za wysoko może ten pan pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 2 godziny temu, Mrtio napisał: 2 godziny temu, jack napisał: Ja niczego nie bronię tylko rozumiem, że więzień głosuje za partią która system więziennictwa oparty na resocjalizacji stawia nad wilgotnym, przeludnionym lochem. Potwierdzasz zatem, że przeciętny więzień jest bardziej inteligentny niż 20% wyborców PIS. Potwierdzam, iż w najbardziej przestępczej grupie społecznej większością są wyborcy PO? Poprawiłem błędy logiczne, nie dziękuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 https://dorzeczy.pl/kraj/147753/rozne-glosy-ws-praworzadnosci-czarnecki-wyjasnia-na-czym-polega-sukces-rzadu.html Rysiu jak zawsze na propsie , niby zapis jest ale nie ma , niby super bo są Węgry ale 27:1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 4 godziny temu, Camelus napisał: https://wyborcza.pl/7,75398,26145789,syn-jacka-kurskiego-zaczal-mnie-krzywdzic-gdy-mialam-dziewiec.html Ktoś ma w wybiórczej kupiony abonament? Bo nie wiem czy artykuł na poziomie faktu czy coś poważniejszego? https://wpolityce.pl/media/510223-antoni-kurski-zaprzecza-informacjom-wyborczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 17 minut temu, jack napisał: Poprawiłem błędy logiczne, nie dziękuj Hh potwierdzam, iż największe poparcie wśród przestępców ma PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 4 godziny temu, Camelus napisał: Ktoś ma w wybiórczej kupiony abonament? Bo nie wiem czy artykuł na poziomie faktu czy coś poważniejszego? Głównie słowo przeciwko słowu, ale część rzeczy (np. przepraszajacy mail Kurskiej do tej rodziny, opinie psychologów) zweryfikować można, a są obciążające. To, że 17-20 letni gość miał 9-12-letnią przyjaciółkę samo w sobie jest podejrzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 2 godziny temu, BMF napisał: Pamiętacie tę niepełnosprawną ofiarę Platformy z kampanii? https://wiadomosci.onet.pl/kujawsko-pomorskie/niepelnosprawna-nabrala-dude-jeszcze-przed-rosyjskimi-pranksterami/crzzh1m Niby nic takiego, ale bawi cholernie. Przeczytałem cały tekst i wynika z niego że wyrzucili ja z fundacji nie dlatego ze wspierała PiS ale za to że hejtowala w necie sympatyków Platformy. Niespecjalnie duza roznica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Godzinę temu, jack napisał: Poprawiłem błędy logiczne, nie dziękuj "ślepy kulawego prowadził" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 7 minut temu, fluber napisał: Niespecjalnie duza roznica... Tak, nie ma dużej różnicy między ,,niepełnosprawna kobieta została wyrzucona z fundacji za poparcie Andrzeja Dudy'' a ,,kobieta została wyrzucona z fundacji m.in. za publiczne hejtowanie niepełnosprawnych dzieci''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 32 minuty temu, BMF napisał: Głównie słowo przeciwko słowu, ale część rzeczy (np. przepraszajacy mail Kurskiej do tej rodziny, opinie psychologów) zweryfikować można, a są obciążające. To, że 17-20 letni gość miał 9-12-letnią przyjaciółkę samo w sobie jest podejrzane. Co Jarosław Kurski musi mieć we łbie żeby dla paru sprzedanych gazet więcej wrzucać do ogólnopolskiej gazety oskarżenia na temat własnego bratanka gdzie sprawa to temat pudełko wy w sytuacji gdy nie ma właściwie żadnych dowodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, fluber napisał: Co Jarosław Kurski musi mieć we łbie żeby dla paru sprzedanych gazet więcej wrzucać do ogólnopolskiej gazety oskarżenia na temat własnego bratanka gdzie sprawa to temat pudełko wy w sytuacji gdy nie ma właściwie żadnych dowodów... to samo co brat ot geny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, BMF napisał: Tak, nie ma dużej różnicy między ,,niepełnosprawna kobieta została wyrzucona z fundacji za poparcie Andrzeja Dudy'' a ,,kobieta została wyrzucona z fundacji m.in. za publiczne hejtowanie niepełnosprawnych dzieci''. Gdzie przez publiczne hejtowanie niepełnosprawnych dzieci rozumiemy skrytykowanie Rafała Trzaskowskiego za wciąganie na scenę nieświadomego 17-latka z zespolem downa i lansowanie się na jego niepełnosprawności ( gdy w rzeczywistości ten 17 latek okazał sie byc upośledzony jedynie lekko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jak lekko upośledzony, to wszystko git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 5 minut temu, BMF napisał: Jak lekko upośledzony, to wszystko git. Z tego artykułu wynika ze: 1. Rafał Trzaskowski zrobił sobie zdjęcie z upośledzonym 17 latkiem 2. Podopieczna fundacji napisała na fb ze Trzaskowski lansuje się na nieświadomym downie 3. Podopieczna fundacji została z niej wyrzucona przez koleżankę Trzaskowskiego z partii za wpis z punktu 2 4. Onet robi wielki artykuł ze wyrzucenie nie ma nic wspólnego z wyborami a przyczyna było hejtowanie dziecka. Czyli generalnie w porządku jest ciężko chorej kobiecie bez nóg odmówić wozka i kazac jej pełzać bo nazwalą 17 latka downem. A poza tym Trzaskowski i po nie mają z tym nic wspolnego bo zarząd fundacji przecież śledzi zawsze każdy komentarz w necie każdego podopiecznego fundacji i jak są niegrzeczni to nie daje im lekarstw i to jest przecież spoko. Ale miło ze postanowiłeś podzielić się cała prawda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) Stało się. Vasquie przekonał się do PiSu (nie wiem jak inaczej można zinterpretować porównanie pisowskiej PL do Jordana). Można zamykać temat. Witaj w domu vasqueziaku Edytowane 21 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 26 minut temu, julekstep napisał: "ślepy kulawego prowadził" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Stało się. Vasquie przekonał się do PiSu (nie wiem jak można zinterpretować porównanie pisowskiej PL do Jordana). Można zamykać temat. Witaj w domu vasqueziaku Były porównania do Mamy a teraz miłość do PIS do domu coraz cieplejsza atmosfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi