Cardi Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 2 godziny temu, DeltaCenter napisał: Oj Cardi, ile tego typu masakracji już umieszczono w internecie. Potrafisz wyjaśnić nieobecności 9 posłów PO podczas głosowania wymagającego większości kwalifikowanej 3/5 o TS dla znienawidzonego Zbyszka Ziobry? A wystarczyło być w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 5 godzin temu, Cardi napisał: Potrafisz wyjaśnić nieobecności 9 posłów PO podczas głosowania wymagającego większości kwalifikowanej 3/5 o TS dla znienawidzonego Zbyszka Ziobry? A wystarczyło być w pracy Kopanie się po kostkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 9 godzin temu, DeltaCenter napisał: Już nie mieszkam. Straszny shithole. Wolałem mieszkać w Śródmieściu. Jedyny plus BŁK to taki, że blisko stąd nad Zalew Zegrzyński. A to twoje wkurw***** na RAZ to po obejrzeniu programu w TV czy po przeczytaniu nagłówku? Nie żeby mi było przykro ale jeszcze 2 tygodnie temu pisałeś że mieszkasz na Białołęce Każdy woli mieszkać tam gdzie mu wygodnie Ja centrum opłaciłem już dawno temu bo od szumu miasta wolę szum drzew w pobliskim lesie a wbrew wszystkiemu co się mówi o kłopotach z komunikacją do pracy przy rondzie Daszyńskiego jadę km 50 minut więc to zwyczajna norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 21 godzin temu, josephnba napisał: Kolejna sprawa niecierpiąca zwłoki! Halloween! Nie będzie pedałów i kościotrupów też nie będzie "kto w dniu 31 października danego roku kalendarzowego przebiera się za straszną postać, w szczególności za kościotrupa, czarownicę, wampira, diabła lub inną kojarzącą się z piekłem istotę, podlega karze ograniczenia wolności lub aresztu na okres nie krótszy od 15 dni" została skierowana do Sejmu przez anonimowego obywatela. zamiast od razu sprawę włożyć tam gdzie takie gówna powinny trafić Witkowa się nad tym pochyla musi sie pochylic bo takie sa przepisy. nie mozna odrzucic nawet najglupszego wniosku jezeli spelnia on warunki formalne. przyjecie tego nie oznacza jednak poparcia. na tej samej zasadzie zostal tez wlasnie wlaczony do obrad np projekt ustawy o zwiazkach partnerskich ktorej witek i pis nie popieraja. po co sie kolportuje takie fejki mam nadzieje ze nie musze tlumaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 7 godzin temu, Cardi napisał: Potrafisz wyjaśnić nieobecności 9 posłów PO podczas głosowania wymagającego większości kwalifikowanej 3/5 o TS dla znienawidzonego Zbyszka Ziobry? Od razu w głowie wybrzmiewa mi refren piosenki Kabaretu OTTO "Wakacje". PS. Wciąż mnie zastanawia Polska jak kraj mający opinię łamiącego praworządność, do którego uciekają rodzice z dziećmi którzy proszą o azyl polityczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 20 godzin temu, josephnba napisał: Poszukaj co mówił o chorobie Stuhra A ja mam tu polew z całej tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 15 minut temu, matek napisał: A ja mam tu polew z całej tej sytuacji. Nie bardzo rozumiem jak można mieć polew z udaru innego człowieka 1 godzinę temu, fluber napisał: musi sie pochylic bo takie sa przepisy. nie mozna odrzucic nawet najglupszego wniosku jezeli spelnia on warunki formalne. przyjecie tego nie oznacza jednak poparcia. na tej samej zasadzie zostal tez wlasnie wlaczony do obrad np projekt ustawy o zwiazkach partnerskich ktorej witek i pis nie popieraja. po co sie kolportuje takie fejki mam nadzieje ze nie musze tlumaczyc Tu pełna zgoda i powinno się to zmienić Wioski o tak błahe sprawy powinny być zwyczajnie nie brane pod uwagę i tyle Nie za to place tym baranom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Łapaj @josephnba https://opinie.wp.pl/makowski-nie-rzad-nie-bedzie-wsadzac-do-wiezienia-za-halloween-i-nigdy-nie-mial-zamiaru-opinia-6532757610858625a Klasyczny antypisowski shitstorm. W głowach wielu pozostanie przekaz jaki ten pis zaściankowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Akurat to że PiS jest zaściankowy wiadomo i bez poparcia dla takich śmieciowych projektów Już samo krytykowanie zabawy, co niejednokrotnie miało miejsce przez ważniejszych bądź mniej ważnych polityków tej partii czyni z nich sztywnych skutków bez odrobiny polotu No chyba że akurat leci disco polo wtedy podrygują jak geriatryk po viagrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 3 minuty temu, josephnba napisał: Nie bardzo rozumiem jak można mieć polew z udaru innego człowieka A widzisz, bo tutaj trzeba wrócić do radosnej twórczości młodego Stuhra. Było wiadomo, że przy pierwszej okazji pójdzie kontra za tamtą sytuację, to był pewniak. Akurat to, że gość taki jak Ziemkiewicz nie przepuści okazji, też było pewne. I zrobił to bez mrugnięcia okiem. Teraz płacz w mediach i różne prośby. Gdzie się podziały te łzy ze śmiechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 22 minuty temu, josephnba napisał: Tu pełna zgoda i powinno się to zmienić Wioski o tak błahe sprawy powinny być zwyczajnie nie brane pod uwagę i tyle Nie za to place tym baranom to co jest blahe dla kazdego znaczy co innego. a o zarzuty lekcewazenia glosu obywateli nietrudno. te przepisy o obowiazku przyjmowania kazdego projektu ustawy spelniajacego warunki formalne nie spadly z nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 20 minut temu, josephnba napisał: Akurat to że PiS jest zaściankowy wiadomo i bez poparcia dla takich śmieciowych projektów Obciach to lapac się na takie medialne wrzutki. Charakteryzuje to ludzi mało inteligentnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 11 minut temu, DeltaCenter napisał: Obciach to lapac się na takie medialne wrzutki. Charakteryzuje to ludzi mało inteligentnych. nie obrażaj wyborców PiSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 4 minuty temu, Koelner napisał: nie obrażaj wyborców PiSu Jeszcze ich nie porównałem do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Serio chłopaki piaskownica - w co drugim poście obrażanie siebie i mitycznych grup "wyborcy PiS" "wyborcy PO". Kiedyś ten wątek pozwalał na poznanie poglądów różnych stron, niuansów polityki i ekonomii. Teraz to zbiór wzajemnie wymienianych inwektyw i chyba racje miał Borys ze to zamknął. You're better than that. Śmietnisko w wiejskiej przenosicie tu 1 do 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) 19 minut temu, DeltaCenter napisał: Jeszcze ich nie porównałem do ciebie. jak zawsze spóźniony 15 minut temu, blackmagic napisał: Serio chłopaki piaskownica - w co drugim poście obrażanie siebie i mitycznych grup "wyborcy PiS" "wyborcy PO". Kiedyś ten wątek pozwalał na poznanie poglądów różnych stron, niuansów polityki i ekonomii. Teraz to zbiór wzajemnie wymienianych inwektyw i chyba racje miał Borys ze to zamknął. You're better than that. Śmietnisko w wiejskiej przenosicie tu 1 do 1 Sorry ale ktoś obraża jakaś stronę za łapanie się medialnych wrzutek mając po drugiej stronie TVP która wystraszyła starszych , że Trzaskowski będzie przeprowadzał eutanazje i za pomocą Niemców ich mordował . został osiągnięty szczyt hipokryzji przez miłośników dobrej zmiany mających w serduszku dobro Polski Edytowane 17 Lipca 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 14 minut temu, blackmagic napisał: Serio chłopaki piaskownica - w co drugim poście obrażanie siebie i mitycznych grup "wyborcy PiS" "wyborcy PO". Kiedyś ten wątek pozwalał na poznanie poglądów różnych stron, niuansów polityki i ekonomii. Teraz to zbiór wzajemnie wymienianych inwektyw i chyba racje miał Borys ze to zamknął. You're better than that. Śmietnisko w wiejskiej przenosicie tu 1 do 1 Wystarczy popatrzeć jak wygląda temat, gdy chwilę nie ma Artlana/Josepha/Koelnera i jaka różnica, gdy oni wracają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 23 minuty temu, DeltaCenter napisał: Jeszcze ich nie porównałem do ciebie. Wiesz to ze ktoś taki jak ty, obrażający swoich własnych sąsiadów, jest tym kim jest nie znaczy że ktoś inny jest taki sam Jak na patriotę katolika to jesteś bardziej Januszem niż apostołem 6 minut temu, RappaR napisał: Wystarczy popatrzeć jak wygląda temat, gdy chwilę nie ma Artlana/Josepha/Koelnera i jaka różnica, gdy oni wracają A jak jest fajnie bez ciebie! Tego nie zauważyłeś? Godzinę temu, matek napisał: A widzisz, bo tutaj trzeba wrócić do radosnej twórczości młodego Stuhra. Było wiadomo, że przy pierwszej okazji pójdzie kontra za tamtą sytuację, to był pewniak. Akurat to, że gość taki jak Ziemkiewicz nie przepuści okazji, też było pewne. I zrobił to bez mrugnięcia okiem. Teraz płacz w mediach i różne prośby. Gdzie się podziały te łzy ze śmiechu? Wciąż Jechanie po władzy czy politykach a jechanie po człowieku który niemalże umarł to są naprawdę skrajne przypadki Tu się ludzie rzucali kiedy pisałem że to iż ktoś w więzieniu zgwałci pedofila mi wisi, bo to zwyrodnialec najgorszego sortu A jednocześnie dowiaduję się że jeśli ktoś prawie umiera ale nie lubi władzy tej która ja lubię w sumie fajnie bo sobie zasłużył Serio? I wy się macie za osoby "lepsze , dojrzalsze" niż inni? Spoko, wisi mi to tak samo jak zgwałcony pedofil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 7 minut temu, josephnba napisał: Jechanie po władzy czy politykach a jechanie po człowieku który niemalże umarł to są naprawdę skrajne przypadki zartowanie ze smierci 96 osob rzeczywiscie nie jest blisko zartowania z kogos kto dostal udaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Teraz, fluber napisał: zartowanie ze smierci 96 osob rzeczywiscie nie jest blisko zartowania z kogos kto dostal udaru. Nie znam sprawy No i pytanie Czy wciąż macie się za,tych lepszych skoro robicie to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi