josephnba Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Kupię te powyborcze przekomarzanki Politycy też je lubią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 1 minutę temu, Kubbas napisał: 10% starszych ludzi poszlo na wybory zaglosowac na dude bo ich dowozili autobusami do urn pozwole sobie odpowiedziec Twoimi slowami:) 2 minuty temu, Kubbas napisał: chlopie w jakim ty swiecie zyjesz? w jakiejs alternatywnej rzeczywistosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 2 minuty temu, Kubbas napisał: moja babcia glosowala na pis bo oglada tvp i mowila ze trzaskowski zabierze wszystko Są też tacy co się naczytali wykopu i uwierzyli że jak skreślą krzyżyk przy Trzaskowskim to zostaną naukowcami Teraz, fluber napisał: pozwole sobie odpowiedziec Twoimi slowami:) To Ty nie widziałeś tych autobusów....dziwne O! Jeden przeleciał koło mojego balkonu właśnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 1 minutę temu, fluber napisał: pozwole sobie odpowiedziec Twoimi slowami:) Sam wiozłeś rodzinę więc nie rozumiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Teraz, josephnba napisał: Sam wiozłeś rodzinę więc nie rozumiem o co chodzi Nawet zostało to uwiecznione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Teraz, josephnba napisał: Sam wiozłeś rodzinę więc nie rozumiem o co chodzi no wlasnie wiozlem bo nie bylo zadnych magicznych autobusow w okolicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 5 minut temu, fluber napisał: pozwole sobie odpowiedziec Twoimi slowami:) no ja nie napisalem tutaj ze Duda zjednoczy narod mogles jeszcze dopisac ze z pomoca mediow go zjednoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Mój dziadek zagłosował na Dudę by ratować dzieci Pis powinien inwestować w służbę zdrowia, zwłaszcza w opiekę starszych bo wydłuzenie średniej życia zwiększa ich elektorat odziedziczony po LPR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Teraz, jack napisał: Mój dziadek zagłosował na Dudę by ratować dzieci widzisz, nic na to nie moglismy poradzic wlasnie twoj dziadek, babcia mojego kolegi, moja babcia, dziadek Vana ogladajac TVP Info razem z fluberem gdzie na pasku lecialo Trzaskowski zabierze 500 plus i odda Żydom zbudowali Dudzie to zwyciestwo takie sa fakty niestety ale spokojnie, fluber z tego co mowi to niedlugo nas tez omamią, w koncu juz nas Duda zaczyna jednoczyc wystarczy zmienic kanal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 1 minutę temu, jack napisał: Mój dziadek zagłosował na Dudę by ratować dzieci Pis powinien inwestować w służbę zdrowia, zwłaszcza w opiekę starszych bo wydłuzenie średniej życia zwiększa ich elektorat odziedziczony po LPR. Moja babcia na Trzawskoskiego, bo bała się, że Duda będzie wsadzał do więzienia lekarzy. Ogląda od 20 lat TVN 24/24h Jakie wnioski z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Babkę mojej żony zawiózł bus który wynajął wójt czy tam sołtys wsi , ale ona wystraszyła się eutanazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 3 minuty temu, fluber napisał: no wlasnie wiozlem bo nie bylo zadnych magicznych autobusow w okolicy:) A środek transportu oczywiście ma w tym przypadku kolosalne znaczenie Duda wygrał i jest mi z tym również źle jakby wygrał Rafał ale nie zaklamujcie rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 1 minutę temu, Kubbas napisał: widzisz, nic na to nie moglismy poradzic wlasnie twoj dziadek, babcia mojego kolegi, moja babcia, dziadek Vana ogladajac TVP Info razem z fluberem gdzie na pasku lecialo Trzaskowski zabierze 500 plus i odda Żydom zbudowali Dudzie to zwyciestwo a na kogo glosowali poprzednio?:) Teraz, josephnba napisał: A środek transportu oczywiście ma w tym przypadku kolosalne znaczenie mysle ze znaczenie ma to ze autobus rozwazacy 10% wyborcow i ja wyswiadczajacy przysluge mojej rodzinie to dwie zupelnie rozne rzeczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nie przysługę tylko werbunek Trochę to było żenujące i w sumie jest nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 17 minut temu, julekstep napisał: Chyba że Tomek sobie wymyślił że każdy co do jednego wyborca Hołowni zagłosuje na Rafaua a jak nie to zdrajcy -> co w sumie w przypadku Tomka brzmi dość prawdopodobnie Wydaje się, ze brakowało mu jednoznacznej deklaracji ze strony Hołowni o przekazaniu głosów Trzaskowskiemu, co z definicji było błędnym założeniem. 18 minut temu, julekstep napisał: No ale wcześniej to miało sens -> ale już przy okazji 2giej tury to przecież przepływ od Hołowni do Rafaua był chyba największy? No właśnie wcześniej to nie miało też sensu, biorąc pod uwagę sondaże Hołowni i rodzaj jego elektoratu. Przepływ był największy, ale to też nic dziwnego. Ogólnie od jakiegoś dłuższego czasu ten dziennikarz bardziej szkodzi niż pomaga opozycji. Ale to tez nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 2 minuty temu, fluber napisał: a na kogo glosowali poprzednio?:) Na PO lub PSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 1 minutę temu, jack napisał: Na PO lub PSL w sensie na komorowskiego w 2 turze 2015? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 8 minut temu, RappaR napisał: Moja babcia na Trzawskoskiego, bo bała się, że Duda będzie wsadzał do więzienia lekarzy. Ogląda od 20 lat TVN 24/24h Jakie wnioski z tego? że psujesz chłopakom narrację xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Napierdalacie się tutaj, podobnie jak napierdala się tłiter, jak gdyby wygrał Stalin, a mógł wygrać k**** nie wiem, Jezus i Gandhi w jednym. Tymczasem jeden i drugi jest tragedią dla tego kraju i ludzie tylko dlatego ruszyli do urn, że liczyli, że na Rafała gorzej być nie może. Prawda jest taka, że jeżeli Jarek się nie przeziębi w dniu gdy Platforma się rozpadnie, to nieprędko się cokolwiek zmieni w tym kraju. Różnice między Dudexem i Rafauem czy PiSem i PO są tak marginalne, że oczekiwanie na rewolucję gdyby Dudex przegrał to szczyt naiwności. Ale ludzie wkurwieni nie mieli wyjścia, zagłosowaliby nawet na vasqueza gdyby był z Dudexem w drugiej turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 3 minuty temu, josephnba napisał: Nie przysługę tylko werbunek Trochę to było żenujące i w sumie jest nadal ja sie rodziny nie wstydze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi