jack Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ufff, jakie szczęście że mamy TVPiss. Dzięki temu do studia może przyjść poseł Czarnek i wygłosić swoje mądrości i nikt go nie wyrzuci. https://www.wprost.pl/wybory-prezydenckie-2020/10334343/szokujace-slowa-posla-pis-o-lgbt-ci-ludzie-nie-sa-rowni-ludziom-normalnym.html A może lepiej dla niego, gdyby go w porę ktoś wyrzucił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 07:08, jack napisał(a): Ufff, jakie szczęście że mamy TVPiss. Dzięki temu do studia może przyjść poseł Czarnek i wygłosić swoje mądrości i nikt go nie wyrzuci. https://www.wprost.pl/wybory-prezydenckie-2020/10334343/szokujace-slowa-posla-pis-o-lgbt-ci-ludzie-nie-sa-rowni-ludziom-normalnym.html A może lepiej dla niego, gdyby go w porę ktoś wyrzucił? Rozwiń Czarnek się zagalopował wyraźnie. Natomiast w całej ideologicznej walce między normalnością a LGBT będę stał twardo po stronie normalności. To co środowisko LGBT nam proponuje to żadna nowoczesność i rozwój a zwyczajnie odrzucenie znanych nam wartości na rzecz propagowania wynaturzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 o jakich wynaturzeniach mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 07:17, Sebastian napisał(a): Czarnek się zagalopował wyraźnie Rozwiń Czarnek idzie sprawdzoną przez Tarczyńskiego drogą awansu w hierarchii PISu. Na chama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 07:17, Sebastian napisał(a): To co środowisko LGBT nam proponuje to żadna nowoczesność i rozwój a zwyczajnie odrzucenie znanych nam wartości na rzecz propagowania wynaturzeń. Rozwiń w kościele nie ma wynaturzeń ? np monogamia albo celibat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 07:45, Koelner napisał(a): w kościele nie ma wynaturzeń ? np monogamia albo celibat ? Rozwiń Chrześcijanie to nie ludzie, to ideologia W dniu 14.06.2020 o 07:17, Sebastian napisał(a): To co środowisko LGBT nam proponuje to żadna nowoczesność i rozwój a zwyczajnie odrzucenie znanych nam wartości na rzecz propagowania wynaturzeń. Rozwiń Od zawsze mnie to zastanawia jaki ma być skutek tego propagowania. Ja jako heteroseksualista nie wyobrażam sobie by ktoś mnie nakłonił do homoseksualizmu. To chyba tak nie działa więc o co to halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 07:47, jack napisał(a): Chrześcijanie to nie ludzie, to ideologia Rozwiń chrzescijanstwo jak juz. W dniu 14.06.2020 o 07:47, jack napisał(a): Od zawsze mnie to zastanawia jaki ma być skutek tego propagowania. Ja jako heteroseksualista nie wyobrażam sobie by ktoś mnie nakłonił do homoseksualizmu. To chyba tak nie działa więc o co to halo? Rozwiń przeciez oburzenie nie dotyczy promowania ideologii lgbt w strone doroslych a w strone dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 07:55, fluber napisał(a): chrzescijanstwo jak juz. Rozwiń LGBT to Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender a nie Lesbianizm, Gaizm, Bisexualizm i Transgenderyzm. Dlatego jeśli LGBT to ideologia to Chrześcijanin też. W dniu 14.06.2020 o 07:55, fluber napisał(a): przeciez oburzenie nie dotyczy promowania ideologii lgbt w strone doroslych a w strone dzieci Rozwiń Idąc tym tropem powinniśmy odciąć dzieci od wszelkich ideologii tych głoszących, że homoseksualizm to grzech i idzie się za to do piekła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:13, jack napisał(a): Idąc tym tropem powinniśmy odciąć dzieci od wszelkich ideologii tych głoszących, że homoseksualizm to grzech i idzie się za to do piekła. Rozwiń jestem za! ani razu czegos takiego w szkole nie slyszalem (przedszkole i zlobek slabo pamietam, ale chyba tez nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:15, julekstep napisał(a): jestem za! ani razu czegos takiego w szkole nie slyszalem (przedszkole i zlobek slabo pamietam, ale chyba tez nie) Rozwiń za to słyszałem , że palenie to grzech a ksiądz sam palił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:13, jack napisał(a): LGBT to Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender a nie Lesbianizm, Gaizm, Bisexualizm i Transgenderyzm. Dlatego jeśli LGBT to ideologia to Chrześcijanin też. Rozwiń jezeli kupie sobie psa. i temu psu dam na imie pedal. i powiem ze mam w domu pedala. a ktos zapyta, jak moge tak mowic, przeciez pedal to czlowiek. a ja odpowiem na to ze pedal to nie czlowiek, tylko pies. to znaczy ze nie mam racji? k****, przeciez nie jestes glupi i doskonale wiesz co mial na mysli zalek, wiec po co i dla kogo powtarzasz tu cos, o czym wiemy, ze jest oczywista nieprawda? W dniu 14.06.2020 o 08:13, jack napisał(a): Idąc tym tropem powinniśmy odciąć dzieci od wszelkich ideologii tych głoszących, że homoseksualizm to grzech i idzie się za to do piekła. Rozwiń no przeciez to postuluja konserwatysci. zeby nikomu nie narzucac ani ideologii katolickiej ani lgbt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:15, julekstep napisał(a): ani razu czegos takiego w szkole nie slyszalem (przedszkole i zlobek slabo pamietam, ale chyba tez nie) Rozwiń Ale przynajmniej umiałeś Zdrowaś Mario i Łojcze Nasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:15, julekstep napisał(a): jestem za! ani razu czegos takiego w szkole nie slyszalem (przedszkole i zlobek slabo pamietam, ale chyba tez nie) Rozwiń bo za bycie homoseksualista nie idzie sie do piekla, wiec moze dlatego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:13, jack napisał(a): LGBT to Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender a nie Lesbianizm, Gaizm, Bisexualizm i Transgenderyzm. Dlatego jeśli LGBT to ideologia to Chrześcijanin też. Rozwiń Ale LGBT, LGBTIQ, LGBT+, to jedynie akronim, który oznacza w zasadzie inny niż heteroseksualny. Trudno porównać akronim do określenia chrześcijanina jako osoby. Podobna sytuacja występuje ze słowem "Murzyn". Językoznawcy dawno prześledzili etymologię. Polski "Murzyn" pochodzi od Maura i oznacza przynależność etniczno/genetyczną, podobnie jak np Eskimos. Ale już "murzyn" pisane mała literą może/nie musi, mieć znaczenie pejoratywne i może/nie musi mieć negatywne konotacje. Tak więc przy zapisie wielką literą, nie może być mowy o wydźwięku rasistowskim. Może nasi przywódcy ideowi, zamiast klepać frazesy, sięgnęliby raczej do źródeł i przestali bić pianę i mydlić ludziom oczy? Żaden o ile mi wiadomo, językoznawcą nie jest i nie ma omnipotencji w tym zakresie. Zatem słownik ponad wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:19, fluber napisał(a): k****, przeciez nie jestes glupi i doskonale wiesz co mial na mysli zalek, wiec po co i dla kogo powtarzasz tu cos, o czym wiemy, ze jest oczywista nieprawda? Rozwiń Ja wiem, że to jest wygodny wybieg by obrażać ludzi obrażając niby ideologię. Żalek się tego nieudolnie trzymał ale już Czarnek najwyraźniej uznał, że nie ma różnicy, przecież i tak chodzi o to, że homoseksualizm trzeba tępić. W dniu 14.06.2020 o 08:19, fluber napisał(a): no przeciez to postuluja konserwatysci. zeby nikomu nie narzucac ani ideologii katolickiej ani lgbt Rozwiń Jasne, pewnie na lekcjach religii w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:28, jack napisał(a): Ja wiem, że to jest wygodny wybieg by obrażać ludzi obrażając niby ideologię. Żalek się tego nieudolnie trzymał ale już Czarnek najwyraźniej uznał, że nie ma różnicy, przecież i tak chodzi o to, że homoseksualizm trzeba tępić. Rozwiń panstwo swieckie nie obraza katolikow. tak samo panstwo ktore odcina sie od ideologii lgbt nie obraza homoseksualistow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:30, fluber napisał(a): panstwo swieckie nie obraza katolikow. tak samo panstwo ktore odcina sie od ideologii lgbt nie obraza homoseksualistow Rozwiń A co to ma wspólnego z Polską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:28, jack napisał(a): Jasne, pewnie na lekcjach religii w szkole Rozwiń na ktore chodza dzieci ktorych rodzice sie na to zgodzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 08:37, fluber napisał(a): na ktore chodza dzieci ktorych rodzice sie na to zgodzili. Rozwiń k****, przeciez nie jestes glupi i doskonale wiesz, że to jest zwykle wybór między kiłą a rzeżączką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 07:55, fluber napisał(a): przeciez oburzenie nie dotyczy promowania ideologii lgbt w strone doroslych a w strone dzieci Rozwiń Na czym polega promowanie ideologii lgbt w stronę dzieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi