Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Nawrocki ułaskawił Starucha xDDDDD

Się bawią chłopaki :)

Za ten ruch tak na oko -5pp dla prezydenta, u mnie stracił.

Ale mogłeś dodać, że chodzi o wyrok za złamanie zakazu stadionowego. To nadal kontrowersyjne ułaskawienie ale jednak nie dotyczy bardzo poważnego przestępstwa.

Mnie bardziej ciekawi kim był ten drugi ułaskawiony koleżka, który miał dożywocie za zabójstwo i rozbój. 

5 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Ale mogłeś dodać, że chodzi o wyrok za złamanie zakazu stadionowego. To nadal kontrowersyjne ułaskawienie ale jednak nie dotyczy bardzo poważnego przestępstwa.

Mnie bardziej ciekawi kim był ten drugi ułaskawiony koleżka, który miał dożywocie za zabójstwo i rozbój. 

No właśnie to jest właśnie cały żart (czytaj dno dna) że akt łaski poszedł w pizdu na zakaz stadionowy xDDD

Edytowane przez agresywnychomik
Stanie na płocie z akredytacja

Dobra, już wiem kim był ten z dożywociem. Piotr Pytel - skazany w Niemczech w dość głośnej sprawie. 

W 2006 r. sąd w Monachium skazał Pytla na dożywocie za zabójstwo prostytutki Ecateriny I., do którego doszło 26 marca 2004 r.

Piotr miał wówczas 35 lat. Od początku zapewniał, że jest niewinny. Późniejsze ustalenia polskiej prokuratury wykazały, że to nie on popełnił tę zbrodnię, tylko Tomasz W., który przyznał się do morderstwa i zeznał, że Pytel nie brał w nim udziału.

25 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Dobra, już wiem kim był ten z dożywociem. Piotr Pytel - skazany w Niemczech w dość głośnej sprawie. 

W 2006 r. sąd w Monachium skazał Pytla na dożywocie za zabójstwo prostytutki Ecateriny I., do którego doszło 26 marca 2004 r.

Piotr miał wówczas 35 lat. Od początku zapewniał, że jest niewinny. Późniejsze ustalenia polskiej prokuratury wykazały, że to nie on popełnił tę zbrodnię, tylko Tomasz W., który przyznał się do morderstwa i zeznał, że Pytel nie brał w nim udziału.

Czyli w sumie takie 0/10 w kategorii kontrowersji?

3 godziny temu, julekstep napisał(a):

w sensie że zaskoczeniem ma być że jednak spora część osób homoseksualnych ma jakikolwiek instynkt samozachowawczy? 

30 minut temu, blackmagic napisał(a):

Czyli qwerty mają jednak instynkt samozachowawczy :)

Tak Wam pasuje... Rozumiem.. a może jednak coraz więcej ujawnia się gejów wśród prawicowców? Temat kryptogejów od lat jest poruszany, zwłaszcza wśród tych "najtwardszych" ultrasów :)