memento1984 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu jak mozna jezdzic 257km/h i dostac tylko mandat i pt karne? to jest predkosc z ktora zabijasz siebie i kogokolwiek trafisz, WTF? https://wiadomosci.onet.pl/lublin/brawura-na-s17-31-latek-jechal-257-km-na-godz-namierzyla-go-policja/jn9tx1e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): Kilka tygodni temu: Wołodia: Donald!!!! gdzie te wasze Mig-29 dla nas? Donald: no weź Tato.... Nie możemy, opinia publiczna, sondaże. Ludzie w Polsce już was nie lubią..... Halo Wlodi, Wlodi.......halo. Rozłączył się Kilka dni temu: Wołodia: Kur** Donald. Jaja sobie robisz. Wysyłajcie. Donald: no, ale .... Wołodia: Jutro będę w Polsce Dzień wizyty: Donald: Wołodia, daj nam kilka dni. Musimy jakoś rozmiękczyć opinię. Próbowaliśmy z tymi taśmami co nam wasza Panczenko wysłała. Dalej nic. Ludzie się nie zgodzą. Wołodia: Kur** matole. Słuchaj. Bądźcie rano gotowi, coś tam będzie lecieć, cześć przechwycimy, coś się zgubi. Damy wam znać. Zrobicie hałas. Uruchomicie swoje Media, te wasze dziennikareczki, ta jedna taka fajna, jak jej tam? Sznep? Donald: Schnepf Wołodia: no przecież mówię, że Sznep. Taka nasza, rodzina dobra, sowiecka. Sporo tych waszych faszystów jakiś tam jej przodek ganiał po lasach. Donald: ok, dzięki tato. Wszystkie nasze trolle uruchomimy, będzie jak dawniej " to nasza wojną, walczycie za nas. Uff, odetchnę w końcu" bo mi tu męczą z jakimś lekarzem Wołodia: Da Dzień po wizycie Wolodia: halo Donald, ale cyrk odwaliliście. Z tym, że nasz samolot do końca próbował strącić to dobre. Uśmiałem się, ale dobre. Ok. To czekamy na Migi. Przełączę cię do mojego asystenta, ustalicie szczegóły. https://x.com/breakingUAnews/status/2084595205794386026 The Polish Foreign Ministry stated that the transfer of MiG-29 fighter jets to Ukraine could be agreed upon in the coming weeks. Mam nadzieję, że nagrania z monitoringu wszystko potwierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi