Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, ely3 napisał(a):

Bo z uporem maniaka przedstawiasz to co się wydarzyło poza kadrem o czym nikt z tego forum nie ie. A dwa z jakiegoś dziwnego poodu bronisz tego ,że 3 kolesi pobiło jednego i uderzyło kilka razy pieścią kobietę w twarz.

Dlaczego zawsze stajesz w obronie Ukraińców a nigdy nie upomnisz się o zabitych Polaków? Odpowiesz w końcu? Masz jakiś przodków przesiedlonych w czasie akcji Wisła? O pokazywaniu środkowego palca mówiła sama Ukrainka. Jak pokazujesz środkowy palec to prowokujesz, proste. Patologia z patologią pokłóciła się w sklepie, wyszli na ulice, jeden zaatakował paralizatorem, drugi odpowiedział z kolegami pięściami. Dlaczego w tej sprawie polskie państwo musi zachowywać się źle?

Niesamowite jak jesteś opętany ukraińską propagandą? Kilka lat temu miałeś pretensje o to że oddzialy polskiego podziemia niepodległościowego prowadziły swoją działalność likwidując sowieckich kolaborantów a od kilku lat masz mnóstwo wyrozumiałości dla działań UPA, nazywając to "bo dla nich to była walka z Sowietami". Mimo że sowieci (Ruscy) stanowili jakieś 1-2% zabitych przez UPA, a 98% zabitych to byli cywile.

5 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Niesamowite jak jesteś opętany 

To może ja spróbuję. 
Wyobraź sobie, że w czasie pandemii w biedronce jakiś typ z kolegami chodzi bez maseczki. Para zwraca mu uwagę na co ten odpowiada by spierdalali. W odpowiedzi dostaje faka od kobiety. Czy sądzisz, że spuszczenie łomotu tej parze jest uzasadnione? Tak w trzech na jednego i przy okazji kilka strzałów lasce? Czy musieli by być Ukraińcami byś się należało? A może jednak nie? 

8 godzin temu, julekstep napisał(a):

Kulisy pobicia ukraińskiej pary. "Bałam się, że go zabiją" [NAGRANIE]

"Dostała parę razy w twarz, ma rozdarte ucho, została uderzona paralizatorem, była cała zalana krwią, gdy dotarłem na miejsce. Maks ma podejrzenie wstrząśnienia mózgu, ma rozbitą twarz i głowę” 

Tyle narzekań na polską służbę zdrowia, a oni czynią cuda. Albo ta cała Gromda przereklamowana?

5 minut temu, jack napisał(a):

To może ja spróbuję. 

Próbuj dalej, wysil się bardziej.

Tobie też mógłbym zadać pytanie, dlaczego tak się oburzasz tylko wtedy gdy z Ukraińców robi się ofiary. Jakąś książeczkę macie przy sobie "sprawdzić czy nie z Ukrainy"???

Edytowane przez DLT_Braddock

10 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Dlaczego w tej sprawie polskie państwo musi zachowywać się źle?

A to jest akurat proste, zwyczajnie małymi kroczkami testują metodę tresury społeczeństwa jak to miało miejsce choćby w UK.

17 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Kilka lat temu miałeś pretensje o to że oddzialy polskiego podziemia niepodległościowego prowadziły swoją działalność likwidując sowieckich kolaborantów

Co?

9 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

dlaczego tak się oburzasz tylko wtedy gdy z Ukraińców robi się ofiary. Jakąś książeczkę macie przy sobie "sprawdzić czy nie z Ukrainy"???

Jakoś przypomniał mi się filmik jak tęczowa kobieta płacze nad skuwanym opalonym panem, krzycząc do policji by go zostawili. 

59 minut temu, jack napisał(a):

To może ja spróbuję. 
Wyobraź sobie, że w czasie pandemii w biedronce jakiś typ z kolegami chodzi bez maseczki. Para zwraca mu uwagę na co ten odpowiada by spierdalali. W odpowiedzi dostaje faka od kobiety. Czy sądzisz, że spuszczenie łomotu tej parze jest uzasadnione? Tak w trzech na jednego i przy okazji kilka strzałów lasce? Czy musieli by być Ukraińcami byś się należało? A może jednak nie? 

serio wierzysz że w tej konkretnej sprawie kluczowa była kwestia że 'to byli Ukraincy'? 🙃

(w sensie chodzi o 'przyczynę pobicia', bo wiadomka że to że 'to byli Ukraińcy' było - obok faktu nagrania - absolutnie kluczowe do tego że sprawa została tak nagłośniona)

Edytowane przez julekstep