Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 10 minut temu, jack napisał(a): Bo nie byłoby sprawy, gdyż durny chłopina by się tak nie odpalił. Za dużo się nasłuchał takich jak ty i mu się w głupiej głowie poukładało w "prawdę". Wyzywanie i rękoczyny wobec dziewczynek? Bohatersko w c***. przecież od 2022 a nawet wcześniej były akcje przeciwko Ukraińcom a teraz z akcji z dziewczynką robi się ogólnopolską dramę 24 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): co on pier.doli on jest chory psychicznie są obsrani bo najnowszy sondaż obu konfederacją daje na plus a wszyscy lecą w dół nawrocki dzięki zelenskiemu zjednoczył naród a k**** i obciagacze z KO ich przybudówek oraz pis sa zdziwienie że społeczeństwo przestaje akceptować obciąganie dookoła każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): przecież od 2022 a nawet wcześniej były akcje przeciwko Ukraińcom a teraz z akcji z dziewczynką robi się ogólnopolską dramę Jest filmik to jest drama. Z tą pizdą z gdańskiego urzędu też była bo było nagranie. Łatwiej się rozprzestrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Towarzyszowi Czarzastemu nawet akcent wrócił "Potiępiam" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 10 godzin temu, mistrzBeatka napisał(a): slyszales cokolwiek o tych wydarzeniach? Tak słyszałem o każdym, pewnie dlatego, że zrobili to Ukraińcy i każdy "prawak" nie omieszkał o tym pisać. Każde potępiam, podobnie jak gdyby to zrobił Polak, Białorusin, Niemiec czy Amerykanin. A ty słyszałeś o: 4 i 9 latku jak podpalili auta w Tczewie? jak 10 i 12 latek w Gubienie zrobili to samo? Podczas przesłuchania w obecności opiekunów przyznali, że zrobili to z czystej nudy, chcąc zobaczyć, „jak szybko auto zajmie się ogniem” jak w Olsztynku 13-latek wraz z kolegą podpalił dla zabawy auto dostawcze czy m-c temu Policja w Piszu zatrzymała 15-letniego chłopca, który podpalił samochód marki Toyota na zlecenie dwóch dorosłych mężczyzn. Za wykonanie zadania nastolatek miał otrzymać 1500 złotych. albo o młodym narybku kibicowskim (9-13 lat) dewastującym wszystko co popadnie po drodze na mecz/po meczu? Czy Ci sami prawacy o tym pisali? Mógłbym takich wpisać kilkadziesiąt, a może i więcej tylko od 2020 roku i wiesz, że nie mieli nic wspólnego z tym Ukraińcy... Bo głupota dzieci to niestety norma, a dorosły człowiek powinien umieć w tak błahych sytuacjach jak buty na siedzeniu (serio nikt z Was nie trzymał nigdy buta na siedzeniu? LOL) zareagować kulturalnie/właściwie - gość ma ponad 50 lat, WTF. Z drugiej strony słyszałem/czytałem też od "prawych inaczej" o np.: „zukrainizowanej patologicznej szkole w Polsce” (potem okazało się, że to była polska szkoła na Ukrainie). że na Nowym Świecie człowieka zasztyletowali Ukraińcy (potem okazało się, że to byli Polacy). że na kobietę na UW zamordował Ukrainiec (sprawca był Polakiem). Można by tak mnożyć na kilka stron, czy ktoś z tych ksenofobicznych osób rozsiewających te fejki i nawołujących do nienawiści poniósł konsekwencje? Przecież ten gość to jest typowy przykład ofiary "zakłamanej propagandy" i polaryzacji społecznej. 3 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): Gdyby były Polki nie byłoby żadnej reakcji państwa i co najwyżej lokalne społeczeństwo coś by o tym usłyszało. Gdyby Polki trzymały buty, a zwróciłby im uwagę /Ukrainiec, słyszeliby wszyscy. A o tym jak dorośli dzieciom zwracają uwagę w środkach transportu nie słyszy nikt, bo to nagminne w tysiącach przypadków dziennie - tylko nikt normalny tych dzieci od (ukraińskich) kurew nie wyzywa. 3 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): W tej sprawie Media podawały kłamliwie, że "wulgarnie wyzywał dzieci.....dlatego że są z Ukrainy". Bzdurna propaganda 4 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): Całą sprawę znamy tylko z wyrwanego fragmentu. Nie wiemy co było wcześniej. Przecież już znany jest cały kontekst. Dalej to nie zmienia faktu jego agresywności i wyzywania od ukraińskich kurew. 4 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): Faceta skazano medialnie bez dowodu LOL Przecież dowód był od początku, reagowali pasażerowie, kierowca wyprosił go z autobusu, a gość przyznał się do winy. O czym Ty dyskutujesz? Gość dostanie 3-6 m-cy w zawiasach, albo prace społeczne i bardzo dobrze. Zastanowi się następnym razem, zanim zacznie kogoś wyzywać/atakować. Tak niektórych z Was (tu na forum jak i w życiu) spolaryzowała debilna scena polityczna, że nie potraficie już oddzielać dobrych zachowań od złych, bo "kłóci się to z partyjnym/geopolitycznym przekazem"? 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): nawrocki dzięki zelenskiemu zjednoczył naród a k**** i obciagacze z KO ich przybudówek oraz pis sa zdziwienie że społeczeństwo przestaje akceptować obciąganie dookoła każdemu Nic nie zjednoczył, nie siej propagandy. Jedyna osoba na prawicowej scenie politycznej, która potrafi stonowanie sie wypowiadać i potencjalnie jednoczyć to Bosak i Konfa głownie dzięki niemu trzyma wysoki %, bo tam "uciekli" od ultrasów Czarnka wyborcy PiS. Dziś dla nich Berkowicz (swoją drogą śmieszy mnie jego ksenofobia w kontekście pochodzenia) czy Usiądek to powoli tylko "konieczny" ciężar, żeby nowe twarze ich zastąpiły. Szkoda że na Bosaku "ciąży" niekończenie studiów i CH bo doskonale rozumie politykę i media (nawet jak czasem głupotę walnie, to potrafi się przyznać i przeprosić) i mógłby coś trwałego stworzyć bliżej środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, dannygd napisał(a): Tak słyszałem o każdym, pewnie dlatego, że zrobili to Ukraińcy i każdy "prawak" nie omieszkał o tym pisać. Każde potępiam, podobnie jak gdyby to zrobił Polak, Białorusin, Niemiec czy Amerykanin. A ty słyszałeś o: 4 i 9 latku jak podpalili auta w Tczewie? jak 10 i 12 latek w Gubienie zrobili to samo? Podczas przesłuchania w obecności opiekunów przyznali, że zrobili to z czystej nudy, chcąc zobaczyć, „jak szybko auto zajmie się ogniem” jak w Olsztynku 13-latek wraz z kolegą podpalił dla zabawy auto dostawcze czy m-c temu Policja w Piszu zatrzymała 15-letniego chłopca, który podpalił samochód marki Toyota na zlecenie dwóch dorosłych mężczyzn. Za wykonanie zadania nastolatek miał otrzymać 1500 złotych. albo o młodym narybku kibicowskim (9-13 lat) dewastującym wszystko co popadnie po drodze na mecz/po meczu? Czy Ci sami prawacy o tym pisali? co to za marna manipulacja? usosunkowales sie do wycietego pytania ktore nie bylo sednem a mniej istotna czescia calosci, przypomne calosc i jesli bedziesz laskawy to odnies sie do calosci albo mnie nie cytuj Cytat problemem jest brak wspolmiernego zachowania w druga strone, tu masz kilka akcji ukr pol, slyszales cokolwiek o tych wydarzeniach? czy byly w podobny sposob naglasniane jak sytuacja z autobusu? wyboldowalem klu 26 minut temu, dannygd napisał(a): O czym Ty dyskutujesz? Gość dostanie 3-6 m-cy w zawiasach, albo prace społeczne i bardzo dobrze. Zastanowi się następnym razem, zanim zacznie kogoś wyzywać/atakować. tylko 6 mcy i w zawiasach? ja bym go odizolowal od spoleczenstwa conajmniej na 2 lata . tak tylko tu wspomne ze w polsce za pobicie z uszkodzeniem ciala ponizej 7 dni trzeba zakladac sprawe cywilna sprawcy , czyli mozna kogos skatowac do nieprzytomnosci ale jeli nic mu sie nic nie polamie to prokuratura powie jedynie - przykro nam, zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu I to jest totalnie popierdolone, bo inaczej nie da sie napisać, z jednej strony ktoś biega na protestach z kurwą na ustach, czy ciśnie na niszowym forum politykom wiązankami godnego patusów doprawiając to często półprawdami i insynuacjami, a tu nagle pojawia się sprawa typu autobus, i nagle na białych rumakach wjeżdżają wspomniani osobnicy...co tu się odpierdala, poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 42 minuty temu, dannygd napisał(a): O czym Ty dyskutujesz? Gość dostanie 3-6 m-cy w zawiasach, albo prace społeczne i bardzo dobrze. Zastanowi się następnym razem, zanim zacznie kogoś wyzywać/atakować. Dokładnie. Jak Polak coś takiego zrobi, to trzeba przykładnie karać i uzmysłowić Polakom, że są podludźmi i mają znać swoje miejsce. Podobnie jak ktoś powie coś na Owsiaka, to prokuratura wjeżdża o 6 rano do 67-latki. Ale jak publicznie groził śmiercią Tusk Dudzie, to taki jak Ty zagłosował na to, by utworzył rząd i został premierem. Trzeba uzmysłowić, że prawo działa w jedną stronę tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, mistrzBeatka napisał(a): usosunkowales sie do wycietego pytania ktore nie bylo sednem a mniej istotna czescia calosci, przypomne calosc i jesli bedziesz laskawy to odnies sie do calosci albo mnie nie cytuj ustosunkowałem się do całości, choć Ty nie odniosłeś się do całej mojej wypowiedzi... więc może nie oczekuj tego samego od innych. 57 minut temu, RappaR napisał(a): Dokładnie. Jak Polak coś takiego zrobi, to trzeba przykładnie karać i uzmysłowić Polakom, że są podludźmi i mają znać swoje miejsce. Podobnie jak ktoś powie coś na Owsiaka, to prokuratura wjeżdża o 6 rano do 67-latki. Trzeba uzmysłowić, że prawo działa w jedną stronę tylko Zacytuj mnie i wskaż, gdzie tak uważam... Bo ja uważam, że takie zachowania powinno się potępiać/karać bez względu na narodowość i opcję polityczną/religijną. Więc nie wrzucaj mnie do spolaryzowanego mainstreamu jeśli łaska. Godzinę temu, RappaR napisał(a): Ale jak publicznie groził śmiercią Tusk Dudzie, to taki jak Ty zagłosował na to, by utworzył rząd i został premierem. Nie wiesz jak głosowałem, ale nie będzie wielką tajemnicą, że chciałem ukrócić patologię i zakłamanie PiS. To jednak nie oznacza, że popieram jakąkolwiek obecną patologię - tak w koalicji jak i poza nią. Godzinę temu, tankathon napisał(a): I to jest totalnie popierdolone, bo inaczej nie da sie napisać, z jednej strony ktoś biega na protestach z kurwą na ustach, czy ciśnie na niszowym forum politykom wiązankami godnego patusów doprawiając to często półprawdami i insynuacjami, a tu nagle pojawia się sprawa typu autobus, i nagle na białych rumakach wjeżdżają wspomniani osobnicy...co tu się odpierdala, poważnie. wskażesz kogo masz na myśli? Godzinę temu, mistrzBeatka napisał(a): wyboldowalem klu 1 godzinę temu, dannygd napisał(a): O czym Ty dyskutujesz? Gość dostanie 3-6 m-cy w zawiasach, albo prace społeczne i bardzo dobrze. Zastanowi się następnym razem, zanim zacznie kogoś wyzywać/atakować. tylko 6 mcy i w zawiasach? ja bym go odizolowal od spoleczenstwa conajmniej na 2 lata . To jest właśnie przykład polaryzacji i przejaskrawienia czyjejś wypowiedzi. Keep going... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, dannygd napisał(a): ustosunkowałem się do całości, choć Ty nie odniosłeś się do całej mojej wypowiedzi... więc może nie oczekuj tego samego od innych. Zacytuj mnie i wskaż, gdzie tak uważam... Bo ja uważam, że takie zachowania powinno się potępiać/karać bez względu na narodowość i opcję polityczną/religijną. Więc nie wrzucaj mnie do spolaryzowanego mainstreamu jeśli łaska. Nie wiesz jak głosowałem, ale nie będzie wielką tajemnicą, że chciałem ukrócić patologię i zakłamanie PiS. To jednak nie oznacza, że popieram jakąkolwiek obecną patologię - tak w koalicji jak i poza nią. W skrócie - tak bardzo głosowałeś za potępieniem tego, że aż poparłeś takie zachowania czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, RappaR napisał(a): W skrócie - tak bardzo głosowałeś za potępieniem tego, że aż poparłeś takie zachowania czy nie? Nie. Tak samo jak Ty głosując, zapewne nie popierasz nazywanie 11 letnich dzieci k****mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, dannygd napisał(a): stosunkowałem się do całości, choć Ty nie odniosłeś się do całej mojej wypowiedzi... więc może nie oczekuj tego samego od innych. nie klam , zmanipulowales moja wypowiedz, kazdy kto ma cwierc szarej komorki potepia zachowanie tego mezczyzny, natomiast reakcja powinna byc adekwatna do czynu, typ jest grillowany w mediach jakby je conajmniej zgwalcil, juz stracil prace (slusznie, sam bedac kierowca autobusu powinien lepiej ogarniac customer service)przeprsil a ty bys mu jeszcze 6 miesiecy w zawiasach przykleil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, dannygd napisał(a): Nie. Tak samo jak Ty głosując, zapewne nie popierasz nazywanie 11 letnich dzieci k****mi. Polityk której partii nazwał 11-letnie dzieci k****mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rewolucja-w-kaucjach-System-musi-objac-nie-tylko-szklo-ale-tez-kartony-W-jakim-terminie-9167434.html xD 29 minut temu, dannygd napisał(a): nie będzie wielką tajemnicą, że chciałem ukrócić patologię i zakłamanie PiS. To jednak nie oznacza, że popieram jakąkolwiek obecną patologię - tak w koalicji jak i poza nią. @ignazz znalazłem ci kolegę! poznajcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Chłop tak stanowczo potępia patologie władzy, że o obecnie rządzących napisał tyle samo co sympatyk sałatkowy...bo oni są OBIEKTYWNI, i nikt k****, absolutnie nikt nie zgadnie kogo popierają. A jak Inwektywy zarezerwowane dla jednej strony to tylko wisienka na torcie bezstronności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, dannygd napisał(a): Nic nie zjednoczył, nie siej propagandy. nie? KO na początku i jej przydupasy nawet jeździły na Ukrainę przepraszać za Nawrockiego , jak może dotarły do nich sondaże to nagle zaczęli być antyukraińscy a teraz trochę wracają do początku wrzucając akcję z 11letnią dziewczynką. marszałek sejmy i minister obrony narodowej zajmują się filmikiem na tik toku , ja pierdolę to jest parodia polskiej polityki ogólnie Karol zdjął maski koalicjantom którzy nawet wbrew sondaży i nastrojom za pomocą tvp sierakowskiego, zakowskiego, gw , wyborczej próbują nadal być poplecznikami miłości do Ukrainy a ulica coraz bardziej się radykalizuje Nawrocki zrobił mega zamieszanie jednym śmiesznym ruchem a Zelensky pokazał nam kto jest V kolumną w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 28 minut temu Udostępnij Opublikowano 28 minut temu Godzinę temu, Koelner napisał(a): marszałek sejmy i minister obrony narodowej zajmują się filmikiem na tik toku , ja pierdolę to jest parodia polskiej polityki ogólnie Karol zdjął maski koalicjantom którzy nawet wbrew sondaży i nastrojom za pomocą tvp sierakowskiego, zakowskiego, gw , wyborczej próbują nadal być poplecznikami miłości do Ukrainy a ulica coraz bardziej się radykalizuje Nawrocki zrobił mega zamieszanie jednym śmiesznym ruchem a Zelensky pokazał nam kto jest V kolumną w Polsce Ale z drugiej strony to Kidawa jako Marszałek Senatu wręczyła noty identyfikacyjne rodzinom ofiar rzezi wołyńskiej. Pierwszy raz zidentyfikowano jakies ofiary i miało to miejsce za obecnych rządów. Do tego ograniczono przywileje dla Ukraińców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 minut temu Udostępnij Opublikowano 14 minut temu 12 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale z drugiej strony to Kidawa jako Marszałek Senatu wręczyła noty identyfikacyjne rodzinom ofiar rzezi wołyńskiej. Pierwszy raz zidentyfikowano jakies ofiary i miało to miejsce za obecnych rządów. Do tego ograniczono przywileje dla Ukraińców. Ja generalnie nie mam problemów z Ukraińcami, znaczy wkurwia mnie że dla nich pierwszy kierunek to SOR po l4 zawsze i po 5 latach dalej nie mówią po polsku. Ale raczej to co mnie wkurwia to polscy politycy co wykorzystują ich do nagonki antypolskiej i szkalowania Polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi