ignazz Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Ty jednak nieogarnięty jesteś. Nawet tak prostego zdania nie potrafisz zrozumieć i jeszcze w sumie nie kumając pozycjonujesz się na pouczającego. Rozbawiłeś mnie dziadek. A w sumie nawet w tym pouczaniu całkowicie się mylisz bo ostatnie zdanie całkowicie zdradza twój nie tylko stary pesel a jeszcze bardziej staroświeckie spojrzenie co uczeń powinien wiedzieć. Dzisiejsza młodzież serio ma gdzieś takie detale jak kopiejka i uwierz mi ( całkowicie abstrahując od mojej intencji wpisu wcześniej) ogarnięty uczeń niekoniecznie kojarzy kopiejkę. Po prostu przyklejasz swoje czasy do tych obecnych absolutnie myląc się praktycznie na wszystkich frontach. Masz stare bez update’u oprogramowanie i nie masz się czym szczycić pomimo sporych luk w wykształceniu młodych gdzie poziom nauki spada. Jesteś absolutnie ślepy na obecne tendencje. Jesteś podręcznikowym przykładem dziadka co nie rozumie że świat jest inny. I nie mam problemu że lubisz sobie nucić Paula Ankę goląc się brzytwa. Idź już dziadek pouczać swoich rówieśników o tym świecie którego nie ma a który niby nadal masz przed oczami. 35 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Każdy w miarę ogarnięty polski uczeń pod koniec podstawówki wie co to. Wystarczy kilka lektur przeczytać i trochę uważać na lekcjach polskiego, historii i geografii zamiast dłubać w nosie. Nawet ten tekst o dłubaniu w nosie pasuje do epoki lat 80 w szkole. Teraz uczniowie mają dużo większą ilość rozpraszaczy która uniemożliwia poznanie podstawy programowej. To już nawet boomerstwo nie jest ten tekst z dłubaniem. To że nie wychwyciłeś słowa „prawdziwy” nawet mnie nie dziwi. Ale że łączysz symbolicznie obecnie niewiedzę z dłubaniem w nosie dając symbolikę lenistwa up front daje do myślenia. Wgraj sobie nowe oprogramowanie z adhd komórkami używkami coachami i rolkami jako powód słabego przyswajania wiedzy. I dzieci już tyle Marksa nie czytają taki tip na późny wieczór Edytowane 20 godzin temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Głos dzisiejszej młodzieży. Wgram sobie oprogramowanie z misją "o jak najszybszym rozpoczęciu przez Polskę przejmowania Obwodu Kaliningradzkiego". Pożyczysz? Jakie wymagania? IQ murzyna subsaharyjskiego? Podpisałeś się już pod najnowszym listem Frasyniuka? Czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Przypomnijcie sobie, jaki mieliście stosunek do nauki historii, kiedy byliście młodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 12 godzin temu, DLT_Braddock napisał(a): Serio? Chcesz żebym babral się w ponad setce stron,twoich i kilku osób, komentarzy? wystarczy, że znajdziesz jeden mój z tą kopiejką pewnie nie znajdziesz ponieważ jesteś intelektualną amebą która pisze taśmowo głupoty na forum koszykarskim udzielając się wyłącznie w tematach politycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 12 godzin temu, DLT_Braddock napisał(a): Serio? Chcesz żebym babral się w ponad setce stron,twoich i kilku osób, komentarzy? W okresie w którym pewien temat przypominał wielki pisk małolat na koncertach bambi Protip: wystarczy wpisać słowo klucz (np kopiejka) w wyszukiwarkę i zaznaczyć odpowiedniego forumowicza jako autora. Swoją drogą prokurator z Mokotowa musi teraz przeanalizować 30 tysięcy wpisów znieważających Kasię Nawrocką (nie, nie mamy w tym kraju poważniejszych spraw). Edytowane 7 godzin temu przez Życie_to_mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 6 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Swoją drogą prokurator z Mokotowa musi teraz przeanalizować 30 tysięcy wpisów znieważających Kasię Nawrocką (nie, nie mamy w tym kraju poważniejszych spraw). z urzędu? rozumiem że jeśli ktoś się czuje pokrzywdzony to mógłby sam się postarać w wyszukaniu dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 godziny temu, todo napisał(a): Przypomnijcie sobie, jaki mieliście stosunek do nauki historii, kiedy byliście młodzi To było tak dawno że to niemożliwe. skłaniam się do scenariusza że wszystko mnie interesowało wokół poza nauką i chodziłem nawet na wyścigi rydwanów a kolega zapewne prymus. 11 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Protip: wystarczy wpisać słowo klucz (np kopiejka) w wyszukiwarkę i zaznaczyć odpowiedniego forumowicza jako autora. Swoją drogą prokurator z Mokotowa musi teraz przeanalizować 30 tysięcy wpisów znieważających Kasię Nawrocką (nie, nie mamy w tym kraju poważniejszych spraw). Przez mój ostatni wpis trafiłem na Czarna Listę bo teraz wyskoczę. Piszę o pierwszej sprawie nie drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Niezwykle odklejone środowisko, ciekawe czy będzie więcej filmików z serii dlaczego rozdajemy pieniądze artystom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 47 minut temu, fluber napisał(a): Niezwykle odklejone środowisko, ciekawe czy będzie więcej filmików z serii dlaczego rozdajemy pieniądze artystom Nie bardziej "odklejone" od środowiska "dlaczego dostaję tak mało z pomocy społecznej" i "czemu nie ma 1000+ na dziecko". Ciekawe czy zobaczymy kolejne prawe filmiki z serii "dlaczego rozdajemy pieniądze górnikom". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 43 minuty temu, fluber napisał(a): Niezwykle odklejone środowisko, ciekawe czy będzie więcej filmików z serii dlaczego rozdajemy pieniądze artystom Mimo wszystko na plus, że ma dziecko, a nie ma psiecka (jak przystało na nowoczesnych artystów). A przynajmniej nic o tym nie mówi. Może powodem jest to, że psy też dużo jedzą i ją nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 14 minut temu, dannygd napisał(a): Nie bardziej "odklejone" od środowiska "dlaczego dostaję tak mało z pomocy społecznej" i "czemu nie ma 1000+ na dziecko". Ciekawe czy zobaczymy kolejne prawe filmiki z serii "dlaczego rozdajemy pieniądze górnikom". "jakoś dziwnie jest to wpisane w normę, że ceny się zawsze negocjuje w dół" ustawia poprzeczkę odklejenia jednak całkiem wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Niesiolowski, artyści, wiceminister zrównujący upa do żołnierzy wyklętych … oni mają bardzo mocne combo i nawet najwyższy wzrost pkb w europie im nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, fluber napisał(a): "jakoś dziwnie jest to wpisane w normę, że ceny się zawsze negocjuje w dół" ustawia poprzeczkę odklejenia jednak całkiem wysoko Nie wiem o jakie negocjacje Ci chodzi, mnie debile tak z prawicy jak i lewicy nie interesują. Po prostu mierzi mnie ten "prawicowy obiektywizm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 20 minut temu, dannygd napisał(a): Nie wiem o jakie negocjacje Ci chodzi, mnie debile tak z prawicy jak i lewicy nie interesują. Po prostu mierzi mnie ten "prawicowy obiektywizm" Chodzi o to że Pani artystka wyraża niezadowolenie, że jak sprzedaje obraz i ktoś chce go kupić to nie proponuje wyższej ceny niż wpisała w ogłoszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 godziny temu, Koelner napisał(a): wystarczy, że znajdziesz jeden mój z tą kopiejką pewnie nie znajdziesz ponieważ jesteś intelektualną amebą która pisze taśmowo głupoty na forum koszykarskim udzielając się wyłącznie w tematach politycznych Pisze taśmowo głupoty? Na samym początku wojny pisałeś z wielkim oburzeniem jak to można podawać nieprawdziwe informacje że SG wpuszczała Ukraińców bez ważnych dokumentów i bez żadnej weryfikacji. Co się potem okazało? Gdy ktoś nie wychwalał pod niebiosa sprawy ukraińskiej a wręcz miał krytyczne zdanie lajkowaleś wszystkie posty w którym tropiciel fluber nazywał ruskim trollem. Pamiętasz użytkownika Cardi? Nie chyba było bardziej gorliwych łykaczy propagandy ze wschodu, od ciebie i kilku tych co zawsze koleżków. Słynna konferencja Konfederacji z marca 2022 roku podczas której przedstawiono problem bezsensownego obejmowania socjalami Ukraińców? Jaki ogólny komentarz na forum"jak można, oni wszyscy stracili domy, to podłość". Dziś bez zażenowania piszesz już o Ukrach, zbrodniach UPA i piszesz coś o goleniu głowy Biejatowej? Hipokryzja do potęgi entej. Po czterech latach wytrzezwiales dopiero. Kac musiał być ogromny skoro mechanizm wyparcia jest wciąż tak silny. I obrazek ma być dowodem na to, że przez kilka lat pisałeś w podobnym tonie jak Biejat w ukr telewizji? Posty o Ukrainie to kapitalna kopalnia wiedzy na temat tego jak można dać się łatwo sterować. 4 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a): Protip: wystarczy wpisać słowo klucz (np kopiejka) w wyszukiwarkę i zaznaczyć odpowiedniego forumowicza jako autora. Nie, nie wystarczy. 9 godzin temu, todo napisał(a): Przypomnijcie sobie, jaki mieliście stosunek do nauki historii, kiedy byliście młodzi W sensie takim że trzeba było przejść pół miasta żeby kupić pierwszy numer "Gazet Wojennych". To był chyba 1998 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): "jak można, oni wszyscy stracili domy, to podłość". Nie wiem skąd to bierzesz. Z jakimś innym forum pomieszales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu W dniu 17.03.2022 o 12:56, ely3 napisał(a): To nie jest przywilej tylko wsparcie ludzi którzy stracili wszystko. Jak była powódź w 97 i ludzie dostali wsparcie od państwa to tez był przywilej>? A może k....a chcesz mieć taki przywilej?To podaj adres . wysadzimy ci chatę. Rozwalimy ogród, Ukradniemy samochód a a rzeczy to masz tyle co na sobie Jeśli nie rozumiesz w jakiej sytuacji są ci ludzie i ,że stracili często wszystko co mieli to naprawdę masz dośc ciasny światopogląd. Poza tym jak na razie to oni wydają u nas albo ludzie prywatnie wydają na nich więc ogólnie konsumpcja nam wzrosła a Państwo jak na razie wydaje niewiele W dniu 17.03.2022 o 13:05, Koelner napisał(a): jak już poruszasz kwestie przyszłości to jeśli nie masz przynajmniej trójki dzieci to nie powinieneś się wypowiadać na temat uchodźców czy imigrantów, którzy będą zapierdalać na Ciebie a kolejno ich dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Delta onuce o kopiejkach to tylko ty tu piszesz bo najwyraźniej jesteś na bieżąco. Reszta już dawno zapomniała o ich istnieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, jack napisał(a): Delta onuce o kopiejkach to tylko ty tu piszesz bo najwyraźniej jesteś na bieżąco. Reszta już dawno zapomniała o ich istnieniu. Są tacy którzy z całego tego tematu pol-ukr wyciągnęli wnioski, co dziś cieszy. Nawet PiS i Tusk stali się wyczuleni na ukraińską beszczelność. Zawsze jednak będą tacy jak Pan którego cytuje i którego gorąco pozdrawiam. Cytując klasyka "trudno... co robić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 57 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): No ale Ty pisałeś o rozdawaniu socjalu a to oburzenie dotyczyło kwestii umożliwienia wizyty u lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi