julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 W dniu 16.01.2023 o 16:57, Koelner napisał(a): koniowałem Rozwiń koniowalem to jeszcze bym uznał ale koniowałem to tak na średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 W dniu 16.01.2023 o 16:41, fluber napisał(a): Nie pamiętasz kto mi wczoraj pisał, że siedzę 18 godzin na forum w klatce? Nie chcę zmanipulować. Rozwiń Cenie, że nie chcesz dalej manipulować i odszedłeś od monitora. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 W dniu 16.01.2023 o 16:35, DLT_Braddock napisał(a): Potwierdzam. Nigdy nie wszedłbym do ekipy z przerzutem, konowałem z damskimi rączkami i forumową Gretą Rozwiń How dare you? W dniu 16.01.2023 o 17:06, Pablo81 napisał(a): Cenie, że nie chcesz dalej manipulować i odszedłeś od monitora. Serio. Rozwiń Czy jeżeli zamiast wykonywać pracę za która mi ktoś płaci, siedzę i pisze na forum, to czy łamię 7 przykazanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 ech chyba Wam blue monday wjechał na banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 W dniu 16.01.2023 o 17:38, fluber napisał(a): How dare you? Czy jeżeli zamiast wykonywać pracę za która mi ktoś płaci, siedzę i pisze na forum, to czy łamię 7 przykazanie? Rozwiń Ale to Niemiec placi, to mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 W dniu 16.01.2023 o 17:54, Pablo81 napisał(a): Ale to Niemiec placi, to mozna Rozwiń A potem skąd w Niemczech te stereotypy o Polakach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Z takim englando by nie dostał roboty u mnie w korpo, a chłop jest prezydentem. Skrzywiony podczas odpowiedzi jak ja podczas słuchania tego dukania. Jasny c***, odpowiedziałby po polsku, byłoby mniej wstydu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Papla jak, za przeproszeniem, baby pod sklepem. Jakieś tajemnice nie obowiązują? Nie dziwota, że 2x gadał już z pranksterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Mati ładnie opowiedział, tak żeby nikt się nie zorientował. I mogę uchodzić za foliarza, ale te kwestie z "agendy" są dość zastanawiające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 17.01.2023 o 18:37, Cardi napisał(a): Z takim englando by nie dostał roboty u mnie w korpo, a chłop jest prezydentem. Skrzywiony podczas odpowiedzi jak ja podczas słuchania tego dukania. Jasny c***, odpowiedziałby po polsku, byłoby mniej wstydu. Rozwiń Nie doceniasz dudexa. On jeno udaje głupka, a robi to zaprawdę przekonująco... Edytowane 19 Stycznia 2023 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 niby beka z Dudexa ale facet jest II kadencję i przypomnę sobie Olka jak w czasie II kadencji tylko chodził najebany i jeździł na nartach nie przepadam za tym, że reprezentuje takie a nie inne wartości oraz dla mnie nie jest nawet ponadprzeciętnie ogarnięty ale naprawdę nie jest z nim źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 W dniu 19.01.2023 o 10:39, kcp78 napisał(a): Nie doceniasz dudexa. On jeno udaje głupka, a robi to zaprawdę przekonująco... Rozwiń W dniu 19.01.2023 o 10:51, Koelner napisał(a): niby beka z Dudexa ale facet jest II kadencję i przypomnę sobie Olka jak w czasie II kadencji tylko chodził najebany i jeździł na nartach nie przepadam za tym, że reprezentuje takie a nie inne wartości oraz dla mnie nie jest nawet ponadprzeciętnie ogarnięty ale naprawdę nie jest z nim źle Rozwiń Mi chodzi tylko i wyłącznie o to, że bez płynnego angielskiego próbuje się nim posługiwać, gdzie protokół dyplomatyczny jasno mówi, że głowy państw powinni się wypowiadać we własnym języku i zazwyczaj tak też robią. Nie wiem po co się Dudeł wysila znając ograniczenia swojej angielszczyzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 W dniu 19.01.2023 o 10:51, Koelner napisał(a): niby beka z Dudexa ale facet jest II kadencję i przypomnę sobie Olka jak w czasie II kadencji tylko chodził najebany i jeździł na nartach nie przepadam za tym, że reprezentuje takie a nie inne wartości oraz dla mnie nie jest nawet ponadprzeciętnie ogarnięty ale naprawdę nie jest z nim źle Rozwiń No tak, należy docenić, że Duda tylko na nartkach jeździ a mógł chodzić najebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 W dniu 19.01.2023 o 11:42, jack napisał(a): No tak, należy docenić, że Duda tylko na nartkach jeździ a mógł chodzić najebany Rozwiń Należy też docenić, że pali papierosy i to nawet kiedyś zajarał z samym Wojtkiem Szczęsnym , tylko podobno nie dał rady pod prysznicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Nie wiedziałem gdzie wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Jak te komunistyczne głupki z PiSu skończą pisać ustawę ograniczającą obrót mieszkaniami to okaże się, że nie można sobie kupić większego mieszkania.. https://www.rmf24.pl/ekonomia/news-ograniczenia-w-handlu-mieszkaniami-szersze-ale-fikcyjne-rmf-,nId,6546361#crp_state=1 Ja pierdolę jakie to jest złe, jakie to jest czerwone, jaki to jest ukłon w stronę wszystkich roszczeniowych nierobów, którzy myślą, że jest im źle bo inni wszystkie okazje wyłapują.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 16:35, Sebastian napisał(a): Jak te komunistyczne głupki z PiSu skończą pisać ustawę ograniczającą obrót mieszkaniami to okaże się, że nie można sobie kupić większego mieszkania.. https://www.rmf24.pl/ekonomia/news-ograniczenia-w-handlu-mieszkaniami-szersze-ale-fikcyjne-rmf-,nId,6546361#crp_state=1 Ja pierdolę jakie to jest złe, jakie to jest czerwone, jaki to jest ukłon w stronę wszystkich roszczeniowych nierobów, którzy myślą, że jest im źle bo inni wszystkie okazje wyłapują.. Rozwiń Z tego co czytam to chodzi o mieszkania powyżej 315 metrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 20.01.2023 o 16:40, fluber napisał(a): Z tego co czytam to chodzi o mieszkania powyżej 315 metrów. Rozwiń No nie. Mieszkania i inne lokale mieszkalne. Czyli tak jak napisali segmenty też. Są segmenty gdzie jeden ma 200 m2. Popi****leni są Ci z PiSu naprawdę. Ale to pikuś bo i tak będę kupował tyle ile będę chciał. Bardziej mi chodzi o uzasadnienie Morawieckiego - trzeba się przyjrzeć jak ktoś kupuje 7dme mieszkanie bo to osoba zamożna.. Jakie to jest słabe. Powszechna bieda programem PiS ! Edytowane 20 Stycznia 2023 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 16:42, Sebastian napisał(a): No nie. Mieszkania i inne lokale mieszkalne. Czyli tak jak napisali segmenty też. Są segmenty gdzie jeden ma 200 m2. Popi****leni są Ci z PiSu naprawdę. Rozwiń 315 metrów to nie jest szokujący limit. Ja mam ogromny dom, a do 315 metrów troszke brakuje. Przecież to nie jest jakiś hardcorowy limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 16:51, fluber napisał(a): 315 metrów to nie jest szokujący limit. Ja mam ogromny dom, a do 315 metrów troszke brakuje. Przecież to nie jest jakiś hardcorowy limit. Rozwiń Ja mam 270 metrów i jakbym teraz budował to większy bo paru pomieszczeń brakuje. A przy tym limicie będziesz płacił podatek jak będziesz chciał drugi taki segment dla dzieci kupić. Ale dobrze, że domów nie liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi