julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 21:55, Koelner napisał(a): słabe, takie w stylu TVP i Janusza Kowalskiego Rozwiń słaba to jest konieczność tłumaczenia 3 razy swoich postów bo ktoś udaje że ich nie rozumie (w ramach akcji krzyczenia 'nie moja ręka') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 21:56, fluber napisał(a): 23 w tym kilka niemieckich Rozwiń jest dsf? W dniu 9.12.2022 o 21:57, julekstep napisał(a): słaba to jest konieczność tłumaczenia 3 razy swoich postów bo ktoś udaje że ich nie rozumie (w ramach akcji krzyczenia 'nie moja ręka') Rozwiń może tez ale bycie Januszem Kowalskim tak samo -> wstydź się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 21:56, fluber napisał(a): 23 w tym kilka niemieckich Rozwiń To w ciula lecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 21:57, Koelner napisał(a): może tez ale bycie Januszem Kowalskim tak samo -> wstydź się Rozwiń mordko, dla Ciebie to mogę być i Krysią Pawłowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 21:59, julekstep napisał(a): mordko, dla Ciebie to mogę być i Krysią Pawłowicz Rozwiń ale tylko młoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 21:55, Pablo81 napisał(a): Tym pytaniem nie poprawiłeś mojej opinii o Twoim intelekcie. Jest tak samo bezsensowne jak Twoje wcześniejsze porównanie. Ktoś pisał rok czy dwa lata temu, że TVP jest spoko. W wolnej chwili znajdę. Rozwiń Widzę kolejne moje pytanie przerosło Ciebie intelektualnie smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) smiechowa ta dyskusja w c***. ciekawe, czy pablo ogladal transmisje z konkursu wieniawskiego? a nie, czekaj, pablo nawet nie widzial, ze to mozliwe a calkiem serio - poczucie wyzszosci wyborcow ryzego c***a nad 'pisuarami' zawsze bawi!... Edytowane 9 Grudnia 2022 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 9.12.2022 o 21:50, julekstep napisał(a): no jak w 2010 w święta puszczano film który ma na filmwebie 4.0 a w 2016 film który ma tam 7.5 (taka była mniej więcej tendencja) to chyba można coś napisać o jakości programu bez oglądania go czy nie? jak doszedłeś do tego wniosku z tego posta: ? w sumie do 'tych' wniosków, bo nie napisałem tu ani o tym że: - 'hejtowanie TVP to niewypał' ani o tym że: - 'TVP nie może być obiektem hejtu' bym ci może zaczął pisać po niemiecku, ale mój komp ma blokadę antynazistowską Rozwiń Napiszesz mi nazwy programów wyprodukowanych przez TVP za miliardy. Bo jak zawsze pierdolisz naokoło. Proste. NAZWY PROGRAMOW. Udowodnij, że hejtowanie, to niewypał. Bo jak na razie, to wychodzi na to, że bronisz rzeczy, których nie ogladasz. Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 22:10, Pablo81 napisał(a): Napiszesz mi nazwy programów wyprodukowanych przez TVP za miliardy. Bo jak zawsze pierdolisz naokoło. Proste. NAZWY PROGRAMOW. . Rozwiń tak jak już pisałem - nie będę powtarzał drugi raz ćwiczenia które już robiłem na potrzeby kolesia który łechta swoje ego pisząc brzydko o disco polo W dniu 9.12.2022 o 22:10, Pablo81 napisał(a): Udowodnij, że hejtowanie, to niewypał. Rozwiń jeśli hejtujesz na bazie błędnej tezy (co zostało ci pokazane już tu dość dosadnie) to jest to niewypał jeśli do tej pory tego nie zrozumiałeś to nie widzę powodu aby robić tu za jakiegoś doktora Judyma W dniu 9.12.2022 o 22:10, Pablo81 napisał(a): Bo jak na razie, to wychodzi na to, że bronisz rzeczy, których nie ogladasz. Rozwiń jak na razie to wychodzi na to że jesteś głuptaskiem poza tym ja nic nie bronię ja atakuję jak Peja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 9.12.2022 o 22:02, RappaR napisał(a): Widzę kolejne moje pytanie przerosło Ciebie intelektualnie smutne Rozwiń Oczywiście, że Twoje pytanie jest bezsensowne. Wyszczegolniasz gwałcenie dzieci, a dyskusja toczy się o ogólnym poziomie tvp. W dniu 9.12.2022 o 22:23, julekstep napisał(a): tak jak już pisałem - nie będę powtarzał drugi raz ćwiczenia które już robiłem na potrzeby kolesia który łechta swoje ego pisząc brzydko o disco polo jeśli hejtujesz na bazie błędnej tezy (co zostało ci pokazane już tu dość dosadnie) to jest to niewypał jeśli do tej pory tego nie zrozumiałeś to nie widzę powodu aby robić tu za jakiegoś doktora Judyma jak na razie to wychodzi na to że jesteś głuptaskiem poza tym ja nic nie bronię ja atakuję jak Peja Rozwiń Co zostało udowodnione? Większość wydatków idzie na TVP1, w dalszej kolejności TVP2 i o ich misyjność pytałem. Na co idą te pieniądze? TVP Kultura dostaje mniej niż Telewizję regionalne i TVP Info (ponad 5x mniej od Jedynki). Na jaką misyjność idzie większość kasy TVP w programach 1 i 2? To jest sedno I NIKT MI TEGO NIE WYJAŚNIŁ. Więc nie pierdol i daruj wstawki o ocenach z filmweb, bo to zwykły śmietnik. Ktoś obraza Disco Polo - łechce sobie ego świnia. Ale jest Julek obrońca. Julek obraza inny narod - nie ma problemu. I gratuluję nowego kolegi Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 22:35, Pablo81 napisał(a): Oczywiście, że Twoje pytanie jest bezsensowne. Wyszczegolniasz gwałcenie dzieci, a dyskusja toczy się o ogólnym poziomie tvp. Rozwiń Abstrakcja to za wysoki poziom dla Ciebie. Pozostaje kłamanie W dniu 9.12.2022 o 22:35, Pablo81 napisał(a): To jest sedno Rozwiń Sedno to jest Twoje niesamowicie podłe kłamanie, fałszywy Piotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 22:35, Pablo81 napisał(a): Większość wydatków idzie na TVP1, w dalszej kolejności TVP2 i o ich misyjność pytałem. Na co idą te pieniądze? TVP Kultura dostaje mniej niż Telewizję regionalne i TVP Info (ponad 5x mniej od Jedynki). Na jaką misyjność idzie większość kasy TVP w programach 1 i 2? To jest sedno I NIKT MI TEGO NIE WYJAŚNIŁ. Więc nie pierdol i daruj wstawki o ocenach z filmweb, bo to zwykły śmietnik. Ktoś obraza Disco Polo - łechce sobie ego świnia. Ale jest Julek obrońca. Julek obraza inny narod - nie ma problemu. I gratuluję nowego kolegi Rozwiń łap na zgodę trochę niemieckiej muzy jak ci disco polo śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 napisanie o niemcach, per nazisci, to 'obraza'?! serio, k****?! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 22:38, RappaR napisał(a): Abstrakcja to za wysoki poziom dla Ciebie. Pozostaje kłamanie Sedno to jest Twoje niesamowicie podłe kłamanie, fałszywy Piotrze Rozwiń Nie chodzi o abstrakcję. Chodzi o jej zle użycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 22:44, Pablo81 napisał(a): Nie chodzi o abstrakcję. Chodzi o jej zle użycie. Rozwiń Dalej czekam na odpowiedź, ale chyba od kłamcy się jej nie doczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 22:41, julekstep napisał(a): łap na zgodę trochę niemieckiej muzy jak ci disco polo śmierdzi Rozwiń Odniesiesz się w końcu do mojego pytania? Piszesz o wszystkim, tylko nie o tym, o co się pytam. Triumfalnie oglaszasz zwycięstwo i wyjasnienie mnie, a tak naprawdę nie udzieliłeś żadnej odpowiedzi. I skąd zalozenie, że skoro nie lubię disco polo, to to mi się spodoba? W dniu 9.12.2022 o 22:47, RappaR napisał(a): Dalej czekam na odpowiedź, ale chyba od kłamcy się jej nie doczekam Rozwiń A czemu zakladasz, że Julek Ci nie odpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 22:47, Pablo81 napisał(a): Odniesiesz się w końcu do mojego pytania? Rozwiń nie W dniu 9.12.2022 o 22:47, Pablo81 napisał(a): Piszesz o wszystkim, tylko nie o tym, o co się pytam. Triumfalnie oglaszasz zwycięstwo i wyjasnienie mnie, a tak naprawdę nie udzieliłeś żadnej odpowiedzi. Rozwiń ja tu jestem od zadawania pytań W dniu 9.12.2022 o 22:47, Pablo81 napisał(a): I skąd zalozenie, że skoro nie lubię disco polo, to to mi się spodoba? Rozwiń bo jest fajny kolo w teledysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 22:47, Pablo81 napisał(a): A czemu zakladasz, że Julek Ci nie odpowie? Rozwiń Julek nie jest tak fałszywy, jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 hahaha @RappaR jaki to jest męczybuła to ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 9.12.2022 o 22:50, RappaR napisał(a): Julek nie jest tak fałszywy, jak Ty Rozwiń Czy dla Ciebie fałszywy = kłamca? Ej, nie załamuj mnie. Zona mi wczoraj powiedziala, że jej kolega z pracy jest w zespole prof. Paabo, który jutro odbiera nagrodę Nobla, a mój lekarz z forum pisze takie rzeczy? Chyba dużo ściągałeś Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi