Koelner Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 3 minuty temu, profesora napisał(a): zdarzało się, że wybierałam coś innego niż mi podpowiadał ;D). taaaa zdarzało pewnie wszystko na opak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zarzad Bulls jest bardzo zawiedziony brakiem podjecia walki z Nuggets, w zwiazku z czym na nastepny mecz z Wolves wysyla glebokie rezerwy, a panowie Harden, Lillard I reszta zapierdalaja w karkonosze z plecakami wyplenionymi woda I czeka ich ciezka silownia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Wojnar podaje, ze Bulls sa w stanie rozwazyc oddanie Lillarda i/lub Vucevicia probujac rzucic rekawice Nuggets w przyszlym sezonie w innej konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Dumni Seattle SuperSonics chcą umożliwić zdobycie mistrzostwa Tracy McGradyemu w Mutantach z Colorado lub innym teamie mającym większe szanse na tytuł i nie będą zabiegać o gracza podczas offseason. Dwukrotnie były też podejmowane przez GMa Seattle próby, by gracz został wybrany do HOF, jednak możliwe, że tym brakującym czynnikiem pomimo zdobycia ponad 25 tyś. pkt. w karierze jest nadal brak tytułu mistrzowskiego dla tego zasłużonego weterana. @Krzemo zmaż choć 1% tankerstwa i daj w kolejnym sezonie tytuł McGradyemu jako graczowi Denver Nuggets, żebym mógł Tobie wtedy pogratulować zasłużonego mistrzostwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Zarząd Orlando Magic pragnie pożegnać tegorocznych emerytów Andrei Kirilenko i Tony Parker oraz pogratulować im karier i bycia elementami HISTORYCZNEJ ekipy MAGIC JAM. - Stephen Jackson - Richard Hamilton - Ognjen Kuzmic - Andrei Kirilenko - Tony Parker PAMIĘTAMY! na placu boju pozostają ciągle: - John Wall - Marc Gasol - LaMarcus Aldridge - Marreese Speights - Deron Williams - Aron Baynes - CJ Watson KIBICUJEMY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Dziekujemy Vuceviciowi za kilka dobrych sezonow w Bulls I pamietny G7 z Wizards. Witamy Josha na pokladzie, wierzymy ze to bedzie ten brakujacy element ktory da nam dwuletnie okienko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAF Opublikowano 6 Marca 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 „Mistrzostwa Denver to już przeszłość” Podobnie jak sezon temu tak i w tym udałem się do Oregonu aby podsumować zeszły sezon i porozmawiać o planach na najbliższy. Tym razem tabletki na kaca już mialem zakupione wcześniej bo szklanki w biurze GMa są głębokie a GM szczodrze leje. Po wejściu do biura zostałem zapytany czy pije to co ostatnio , odpowiedziałem bez zawahania , że tak. W końcu kto by odmówił dobrego whiskacza Simkowy Adrian Wojnarowski : Witam serdecznie GMa PTB. Pierwsze pytanie jakie się nasuwa to oczywiście poproszę o krótkie podsumowanie zeszłego sezonu zasadniczego. GM : Również Witam. Na początek dodam, że tuż przed startem ściągnąłem do zespołu Middletona , gdyż brakowało nam właśnie takiego gracza. Do tego w trakcie postanowiłem wzmocnić obronę kosztem i tak dobrego ataku stąd pomysł na trade Bojan - Kawhi. Jeżeli chodzi o grę to jak w każdym zespole zdarzały się wzloty i upadki. Dosyć długo byliśmy drugim zespołem konferencji i wszystko działało jak należy. Jeżeli chodzi o taktykę naszego zespołu to pomysł z przesunięciem KATa na Centra to był strzał w 10. Do tego Dennis jako PG świetnie się rozwinął i wyglądaliśmy legitnie na drugą drużynę konferencji. Aż nastał smutny dzień , który pogrążył nas w smutku. AW: Middleton - trach GM: No właśnie do tego zmierzam. Nie mogliśmy w to uwierzyć , kiedy istniała szansa coś tam powalczyć w WCF doszły do nas smutne wieści. Widać to również po wynikach zespołu , że od tego momentu przyszedł dołek formy i koniec końców udało się zdobyć mistrzostwo dywizji , jednak w tabeli spadliśmy z drugiego na trzecie miejsce. PO tuż , tuż było. Musieliśmy szybko działać i znaleść nowe rozwiązania. Nawet sobie Pan nie wyobraża w jakiej trudnej sytuacji byliśmy , rozbici moralnie bez naszego All Stara. AW: Jednak z pomocą przyszedł Wam Wesley Matthews GM: To prawda , bez niego nie było by awansu do drugiej rundy. Oczywiście raz jeszcze podziękowania dla @kahR za ten ruch. AW: No I mamy te PO. Druga runda , odpadnięcie w drugiej rundzie to lepiej niż w zeszłym a czy niesmak pozostał , wszak bez All Stara co było mega utrudnieniem, ale prowadziliście 2:0 ? GM: Mam mieszane uczucia. Z Middletonem celowaliśmy w WCF i jakąś walkę z Denver a bez niego planem minimum to była właśnie druga runda. Pierwsza runda niezwykle wyczerpująca i kosztowała nas sporo nerwów , jednak udało się dzięki powrocie na ostatni mecz Kawhi przejść ją. Co do drugiej rundy bije się w pierśc. Oczywiście @geniuz to doświadczony GM , który niejedne PO już ma za sobą i tutaj mógłbym na tym skończyć , ale widzę błędy jakie zostały popełnione. AW: Jakie to błędy ? GM: Sądzę , że mogę spokojnie o nich teraz publicznie opowiedzieć. Pierwszy to za późna reakcja na zmiany. Trzeba też uczciwie powiedzieć, że prowadzenie 2:0 , które mieliśmy no trochę wprowadziło nas w stan dekoncentracji i zbagatelizowaliśmy trochę sprawę. W momencie gdy przegraliśmy swój pierwszy mecz już powinienem reagować a nie dopiero gdy zrobiło się 2:2. Drugi błąd to zbyt mocne skupienie się na Jaylenie Brownie. Przez całą serię rozmyślałem jak go bronić , kogo dać. Jednak większym problemem jak się później okazało był Wood , który karcił naszą defensywę. W G6 w moim odczuciu taktyka była dobra , zabrakło dobrego meczu Dennisa aby wrócić do nas na G7. AW: Czyli podsumowując mistrz dywizji , odpadnięcie w drugiej rundzie. Widać progres w tej drużynie. GM: Dokładnie tak , jak obejmowałem drużynę ona była już na końcowym etapie tankowania to miałem trochę łatwiej , jednak też trzeba powiedzieć uczciwie , że zbudowałem od podstaw drużynę , która obecnie jest w czubie ligi. Kosztowało to sporo pracy mojej , ale też parę osób mi dobrze doradzało więc im również należą się podziękowania. AW: Przejdźmy teraz do obecnego sezonu. 4 All Starow w drużynie robi wrażenie. Sporo Pan dał za BB , pojawiają się głosy , że zbyt sporo. GM: Zbyt sporo ? A kiedy jest okazja aby pozyskać All Stara ? Rosną na drzewach i można sobie iść i ich zebrać ? Poza tym widzę wyraźne , że BB to brakujący element układanki. Zapewnia nam bloczki w obronie , zbiórki i wsadki w ataku. Idealnie fituje do naszego asortymentu jaki posiadamy w ataku. No i co jest lepsze ? Bycie drużyną na drugą rundę czy zaryzykowanie i mieć dwa - trzy sezony na walkę o mistrzostwo a później być PO Team powiedzmy. Są drużyny gdzie mają jednego giga All Stara , jest trzech Mutantów z Colorado , ale która drużyna ma 4 All Starow u siebie na ten moment no tak szczerze ? AW: No żadna GM: No właśnie a do tego w nieoficjalnym PR ( potocznie lewilnym) mamy kolejno gracza z naszego starting five czyli RoCo. On tez w końcu się odblokuje po przyjściu BB. Udało nam się zatrzymać Willy a do tego dalej pozostaje Ramon czy Brad, który błyszczał w niektórych meczach RS. Obecnie brakuje nam tylko jakiegoś skrzydłowego na ławkę i można ruszać w nowy sezon. AW: Mistrzostwo ? GM: Tutaj na chwilę się zatrzymamy. Można powiedzieć , że ktoś powie słyszysz go te brednie ? albo, że wymądrzam się i kozaczę. Czy mając 4 All Starow z dobrze fitujacym RoCo i jako tako stabilna ławka mam mówić , że walczymy o wejście do PO ? AW: No oczywiście, ze nie. Wiadomo , że skład tej drużyny jest tak zbudowany , że ciężko znaleść jakieś wady. Jeszcze nie było żadnych PR, ale pewnie będziecie wysoko w nim. GM: No właśnie pewnie tak będzie , jak Pan redaktor mówi , jednak Ja nie chce tutaj nikogo obrażać typu Twoja drużyna to taka a tamta siaka albo jak będziesz miał 4 All Starow to pogadamy. Ja wiem doskonale , że wtedy może to być odebrane takie zachowanie jako buractwo. Owszem jest teraz chwila radości , gdzie można sobie trochę pogadać , jednak przyjdzie sezon to znowu przyjdzie moment wytężonej pracy. AW: Podziwiam Pana. Patrząc z boku można powiedzieć , że jest Pan rewelacja tej ligi. Od razu staje się Pan zagrożeniem dla GM Denver a przecież są o wiele bardziej doświadczeni GM owie niż Pan. Tymczasem bije od Pana skromność i szacunek dla innych. GM: Oczywiście nawet mimo ostrych słów szanuję GM Denver i chciałbym aby nasze zespoły zmierzyły się w pełnym składzie. Wiadomo jak jest , jak jest rywalizacja to i są różne sprzeczki. Ja też mimo, że drużyna osiąga sukcesy nie czuję się najlepszym GM. Nadal chętnie posłucham rad bardziej doświadczonych GM , gdyż wiem, że bez niektórych rad nie było by mnie w tym miejscu w którym jestem. AW: Nie obawia się Pan Wschodu ? Atlantę wzmocnił MVP tej ligi , Chicago nadal mocne. GM: A która drużyna jako ostatnio postawiła się Denver ? AW: No Indiana z Middletonem GM: No właśnie więc chyba sam Pan rozumie teraz jak bardzo odczuwalny był brak Middletona. Do tego GM Indiany w moim odczuciu może dużo namieszać w konferencji i wcale bym się nie zdziwił jakby zagrał w finale. AW: Buteleczka już robi się pusta także będziemy pomału kończyć. Teraz wolna , krótka wypowiedź GM: Mam nadzieję , że ten sezon będzie bardzo ekscytujący. Mamy szalony Zachód i spokojny Wschód. Liczę , że na PO każda z drużyn będzie grała w pełnym składzie a na koniec to fani PTB przypomną sobie stare dobre czasy gdy Dennis jako kapitan wniesie trofeum do góry. To Ja jeszcze poleje na odchodne… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Redaktor tak słodził GMowi, że ten mógł być skromny przez cały wywiad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 6 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Redaktor tak słodził GMowi, że ten mógł być skromny przez cały wywiad! jakby conajmniej holecka z kaczyniakiem gadała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Jak przeczytałem zdanie że „buteleczka zaczyna być pusta” taki mnie nieokreślony smutek ogarnął, tyle w tym było bólu i cierpienia, nieokreślonej tęsknoty, że nawet trah Middletona nie zrobiło większego wrażenia. Samo picie przed wywiadem dobra rzecz. W trakcie jeszcze lepsza. A na zakończenie rozchodniaczek najlepsza. Rozumiem że potem poszedłeś w miasto i z poziomu telefonu w międzyczasie zrobiłeś parę wymian. To ważne aby łapać momentum i nie marnować chwili oświecenia. Takie wymiany są najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 na n jak narkotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Zasłużone pochwały. LAF dobry GM - kreatywny, szuka rozwiązań, perfekcjonista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 15 minut temu, Pablo81 napisał(a): Zasłużone pochwały. LAF dobry GM - kreatywny, szuka rozwiązań, perfekcjonista. żydowski handlarz z torunia. cały czas utrzymuje kontakt, jest miły i między wierszami chce ubić interes. Portland Jerusalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 xD Aż mi się przypomniał ten draft w którym Julek wybierał Izraelitów tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Ja bym najbardziej chcial zagadke tych 4 allstarow rozgryzc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 2 godziny temu, Reikai napisał(a): Ja bym najbardziej chcial zagadke tych 4 allstarow rozgryzc. W sumie tylko KAT jako tako pasuje do tego określania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 2 godziny temu, Sylvinho. napisał(a): W sumie tylko KAT jako tako pasuje do tego określania khris, smack i schreoder, wszyscy przy pomyslnych wiatrach dali by radę, także to nie taka wielka zgadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Dumni Seattle SuperSonics witają w tym sezonie u siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 insiderzy donoszą że Brandon Ingram widziany był z bagażami w okolicach lotniska w Orlando! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi