julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 (edytowane) 28 minut temu, Alonzo napisał(a): Żaden z Twoich graczy Julek nie miał takiej kariery jak Goran w jednym klubie (bo zawsze ich sprzedawałeś niczym zużyte stare konie do rzeźni), więc zwyczajnie zazdrościsz w Seattle kultury organizacji Webber to indywidualnie mial 2x lepsza kariere w Magic niz Brook w Sonics (o Goranie to nie ma co pisac) - przez 10 lat rok w rok asg + all-nba (zazwyczaj 1st) do tego ze 2-3 dpoty AK w Magic to 3 finaly i jedno mistrzostwo + przyklepanie swojego legacy jako najwybitniejszy all-arounder w historii ligi Goran w Sonics to ekwiwalent magicowego K-Marta Edytowane 4 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): Webber to indywidualnie mial 2x lepsza kariere w Magic niz Brook w Sonics (o Goranie to nie ma co pisac) - przez 10 lat rok w rok asg + all-nba (zazwyczaj 1st) do tego ze 2-3 dpoty AK w Magic to 3 finaly i jedno mistrzostwo + przyklepanie swojego legacy jako najwybitniejszy all-arounder w historii ligi Goran w Sonics to ekwiwalent magicowego K-Marta .. ale Ty piszesz o czasach simowania w podziemiach, gdzie graliście pewnie w 5 czy 6 Wymieniasz też graczy z czołówki draftu pewnie, których sobie mogliście nabijać z nagrodami itp bo prowadziliście po 2-3 drużyny. ja mówię o maxymalnym wykorzystaniu potencjału graczy w jednym teamie w czasach rozkwitu simki - na zasadzie walczymy tym co mamy na maxa do samego końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Teraz, Alonzo napisał(a): .. ale Ty piszesz o czasach simowania w podziemiach, gdzie graliście pewnie w 5 czy 6 Wymieniasz też graczy z czołówki draftu pewnie, których sobie mogliście nabijać z nagrodami itp bo prowadziliście po 2-3 drużyny. ja mówię o maxymalnym wykorzystaniu potencjału graczy w jednym teamie w czasach rozkwitu simki - na zasadzie walczymy tym co mamy na maxa do samego końca. Też już tak nie przesadzajcie, dwie drużyny miało chyba 8 czy 9 GMow, ja np. nigdy nie miałem, oczywiście konkurencja była mniejsza, ale była, a tak naprawdę tak serio słabe bez aktywności to były ostatnie 2/3 sezony przed napływem ludzi z beGM. Wcześniej może komentarzy itd nie było za dużo, ale każdy obowiązki GMa (fa, trejdy, draft oraz ustawienie taktyki) spełniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 39 minut temu, SlaKB napisał(a): Też już tak nie przesadzajcie, dwie drużyny miało chyba 8 czy 9 GMow, ja np. nigdy nie miałem, oczywiście konkurencja była mniejsza, ale była, a tak naprawdę tak serio słabe bez aktywności to były ostatnie 2/3 sezony przed napływem ludzi z beGM. Wcześniej może komentarzy itd nie było za dużo, ale każdy obowiązki GMa (fa, trejdy, draft oraz ustawienie taktyki) spełniał. wyjątkowo rację ma Alonzo. Simka do czasów dotarcia zaciągu z begm była NBA z lat 60/70 potem dołączył Jordan (znaczy ja) i się rozbujało, teraz poziom i zaangażowanie jest w c*** wyższe, stąd też rywalizacja jest znacznie wyższa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): wyjątkowo rację ma Alonzo. Simka do czasów dotarcia zaciągu z begm była NBA z lat 60/70 potem dołączył Jordan (znaczy ja) i się rozbujało, teraz poziom i zaangażowanie jest w c*** wyższe, stąd też rywalizacja jest znacznie wyższa! Jest wyższe zdecydowanie, poziom również wyższy, temu nie przeczę. Ale przed tą konkretną zapaścią (2/3 sezony przed napływem beGM) GMowie swoje obowiązki wykonywali więc to nie było też tak, że ja/Julek/Krzemo graliśmy w 3, a reszta to było CPU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 mieć styczność z beGejeM nie jest godne pochwały. simka simka Uber alles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 BeGM surowe rzniecie. Tu lubrykanty są w abonamencie gratis. Zależy kto co lubi. Tylko w simce nikt nie goli krocza o drugiej stronie nie wspominając. Taki oldschool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 18 minut temu, SlaKB napisał(a): Jest wyższe zdecydowanie, poziom również wyższy, temu nie przeczę. Ale przed tą konkretną zapaścią (2/3 sezony przed napływem beGM) GMowie swoje obowiązki wykonywali więc to nie było też tak, że ja/Julek/Krzemo graliśmy w 3, a reszta to było CPU Podobno od tego momentu liczona jest aktualna era simbasketu: W dniu 19.02.2019 o 12:42, SlaKB napisał(a): Nowym komiszem zostaję julekstep. Także od teraz możecie czepiać się również jego. Przez fachowcow nazywana czesto 'Era Wielkich Magic' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Na własnej piersi tą żmije wyhodowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 3 minuty temu, SlaKB napisał(a): Na własnej piersi tą żmije wyhodowałem! Komisz świetny ale gm c***owy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Czyli od kiedy Julas losuje Magic robią wyniki? Teraz, Koelner napisał(a): Komisz świetny ale gm c***owy 2 w 1. Świetny w takim razie GM tylko inne metody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Czyli od kiedy Julas losuje Magic robią wyniki? 2 w 1. Świetny w takim razie GM tylko inne metody. Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 25 minut temu, ignazz napisał(a): Czyli od kiedy Julas losuje Magic robią wyniki? Magic robia wyniki od kiedy losowania sa jawne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Magic robia wyniki od kiedy losowania sa jawne! A może Magic zrobi simke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): A może Magic zrobi simke? Nah poki co nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Chyba zaczynam miec allergie na "kultura organizacji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Chyba zaczynam miec allergie na "kultura organizacji". U patoteamow to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 oficjalne ogłoszenie -> @Cichy zostaje nowym-starym komiszem i pomoże w bieżącym funkcjonowaniu ligi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 a co na nominacje Pani Cicha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 13 godzin temu, ignazz napisał(a): a co na nominacje Pani Cicha? spoko, ma swój komputer to może robić co chce byle tylko jego czyny bądź wypowiedzi nie były mieszane bezpośrednio z Heat. Fakt, że daje mi podpowiedzi bądź jakieś rady, ale w 100% decyzja i tak jest moja (zdarzało się, że wybierałam coś innego niż mi podpowiadał ;D). Dopóki będziemy się bawić uczciwie, to nie mam z tym problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi