SlaKB Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 11 minut temu, julekstep napisał: to napisz na privie jak to zrobic madralo Spoko, ale jutro dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 25 minut temu, SlaKB napisał: W grze nie można od zawsze, a w lidze można od dawna/zawsze Powołując się na casus Bereszyńskiego z Celticiem, żądam powtórki meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 @SlaKB @julekstep Panowie to proszę o info czy Carr może zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 5 minut temu, gimmie napisał: @SlaKB @julekstep Panowie to proszę o info czy Carr może zagrać? ja nie mam pojęcia jak to zrobić w gierce (w normalny sposób gra to uniemożliwia) @SlaKB daj znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 59 minut temu, gimmie napisał: @SlaKB @julekstep Panowie to proszę o info czy Carr może zagrać? Bizon Dele lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 1 godzinę temu, julekstep napisał: ja nie mam pojęcia jak to zrobić w gierce (w normalny sposób gra to uniemożliwia) @SlaKB daj znać co i jak Już @gimmie Carr może grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 chociaż oszukańczą metodą -> imho bym zabronił tego od 'za rok' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: chociaż oszukańczą metodą -> imho bym zabronił tego od 'za rok' Dlaczego niby? Zabronienie tego jest kompletnie nierealistyczne, jak gracz jest kontuzjowany to jest na IL i jeśli wraca w trakcie PO to może grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) 4 minuty temu, SlaKB napisał: Dlaczego niby? Zabronienie tego jest kompletnie nierealistyczne, jak gracz jest kontuzjowany to jest na IL i jeśli wraca w trakcie PO to może grać. ten jak broni interesu swojej geriatrii w czasach powstawania gierki takie były reguły (w 2006 dodano 13ty spot i potem jakoś powiększono do 15 z 2oma miejscami na IL) -> więc zabranianie tego w gierce z tamtych czasów jest jak najbardziej realistyczne Edytowane 9 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 18 minut temu, julekstep napisał: ten jak broni interesu swojej geriatrii w czasach powstawania gierki takie były reguły (w 2006 dodano 13ty spot i potem jakoś powiększono do 15 z 2oma miejscami na IL) -> więc zabranianie tego w gierce z tamtych czasów jest jak najbardziej realistyczne Ale teraz nie ma takich reguł. I tak mamy dosyć przestarzałe reguły ze względu na silnik gry więc nie ma sensu jeszcze bardziej tego postrzac, tym bardziej że od lat można było przywracać graczy z IL u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Pytanie do komiszow. Co roku przygotowujecie bazę danych z rookasami do draftu. Zachowujecie je później? Dałoby się je udostępnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 2 godziny temu, eMeS napisał: Pytanie do komiszow. Co roku przygotowujecie bazę danych z rookasami do draftu. Zachowujecie je później? Dałoby się je udostępnić? ja usuwam slady jbc xD ale jutro zerkne czy na serwerze sie cos ostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Od jakiego wieku gracza skille zaczynają spadać zamiast rosnąć? Bo nie zapytałem, a to w sumie dość kluczowa sprawa na FA przed campami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 @eMeSrobił taka analizę, nie pamiętam w którym temacie wrzucał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Ale generalnie to chyba nie ma żadnej reguły, dziadek też może skoczyć w kilku skillach mając potencjał 30, z tym że jest to dużo mniej prawdopodobne niż skok u kogoś kto ma potencjał 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) To prawda, tam samo gość z wysokim potencjałem może polecieć na pysk, jak TMac na swoich pierwszych campach. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 37 minut temu, Krzemo napisał: @eMeSrobił taka analizę, nie pamiętam w którym temacie wrzucał @cvbe łap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 17 minut temu, Krzemo napisał: To prawda, tam samo gość z wysokim potencjałem może polecieć na pysk, jak TMac na swoich pierwszych campach. Tmac nie poleciał na pysk tylko się trochę rozwinął, ale mocno na potencjale stracił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Btw wydaje mi sie ze skok jest powiazany bardziej z potencjalem niz wiekiem. Tak samo retirement. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 46 minut temu, SlaKB napisał: Tmac nie poleciał na pysk tylko się trochę rozwinął, ale mocno na potencjale stracił nom dostał jakoś +5 do skilli czy coś w ten deseń tracąc 20 potencjału xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi