bulek Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 a picki jakies masz dostepne? bo w excelu nic nie ma to sie tyczy tez kilku innych GM No właśnie będę musiał to ogarnąć. Dajcie mi kilka dni, w pracy nie zawsze mam kiedy a jak wrócę to się na nic nie ma ochoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 No właśnie będę musiał to ogarnąć. Dajcie mi kilka dni, w pracy nie zawsze mam kiedy a jak wrócę to się na nic nie ma ochoty Ja wieczorem mogę zacząć ogarniać a ty byś ewentualnie sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja wieczorem mogę zacząć ogarniać a ty byś ewentualnie sprawdził Spoko, znalazłem chwilę i ogarnąłem, ale dzięki za propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Do oddania: Allen Crabbe, Evan Turner i Maurice Harkless. Mogę rozważyć oddanie Andre Drummonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Do oddania Tadek Yiubg calkiem niedrogo ;-) zapraszam do skladania ofert ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Ile dopłacasz ;-) ? Zainteresowanych zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Zainteresowani proszą o odpowiedzi Zainteresowani proszeni są o cierpliwość. Dostałem propozycje na każdego zawodnika z listy (tego się nie spodziewałem) i aby podjąć mądre ruchy muszę przeanalizować każdy scenariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Zrzucam cap hold Diona Waitersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Zrzucam cap hold Diona Waitersa Wiesz, że równie dobrze możesz to zrobić dopiero po wygraniu jakiegoś FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wiesz, że równie dobrze możesz to zrobić dopiero po wygraniu jakiegoś FA? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Oddam Leuera (po odejściu Morrisa w RL NBA powinien grać naprawdę bardzo dużo) czyżby?... wuja Tolly ma chyba inne zdanie na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie ma spania : Trade : LAL out : J.Leuer LAL in : Brewer, Stuckey, Bentil IND out : Brewer, Stuckey, Bentil IND in : J.Leuer Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Jordan Clarkson ląduje na Trading Block. Możliwe dołączenie picka/picków do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Jordan Clarkson ląduje na Trading Block. Możliwe dołączenie picka/picków do wymiany Kogoś byś chciał za niego ode mnie ? + ( ewentualnie picki) (Bulls) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Demetrius Jackson do wzięcia cały czas - jak ktoś chce dać szansę niskokosztowemu trzeciemu pg z niedużym, ale jednak jakimś tam upsidem to zapraszam wybrany w drafcie w zeszłym roku bardzo późno, choć cały czas był mokowany w 1szej rundzie w real NBA nie mógł się przebić w silnej rotacji celtics i został zwaiverowany kilka dni temu, ale jestem pewien że ktoś go przechwyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 DeMarre Carroll , Mike Dunleavy , Devin Harris . Jakby ktoś chciał któregoś z nich albo wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Spójrz na spurs i co za de marra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kogoś byś chciał za niego ode mnie ? + ( ewentualnie picki) (Bulls) Sprawdź priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 w Utah Jazz na trading blocku: Terrence Ross z dość przyjemnym kontraktem 21/2, utalentowany, młody PG - Wade Baldwin z kontraktem 1+TO+TO+RFA, młodzi podkoszowi z niskimi kontraktami: Bolomboy i Hammons oraz ewentualnie rozważę odejście Arona Baynesa z 1-roczną umową (6,5 mln). Czekam na interesujące oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) DET IN: Young, Denver 2nd round 2018 DET OUT: Boban Marjanović, Mario Hezonja, Darrun Hilliard, 2nd round 2019 Bulls, 2nd round 2021 DetroitSAC IN: Boban Marjanović, Mario Hezonja, Darrun Hilliard, 2nd round 2019 Bulls, 2nd round 2021 Detroit SAC OUT: Young, Denver 2nd round 2018 Edytowane 24 Lipca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi