Sylvinho. Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 TRADE : Wizards out :Satoransky+Burke+WIZ 2017 2nd + Wiz 2019 1st (1-14 protected in 2019, 2020, 2021 or 2x Wizards 2nds - 2022&2023) Lakers out : Lou Williams + Huertas Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Wizards otrzymuja: Marcus Morris Minnesota otrzymuja: Jason Smith, 1st round 2017, 2nd round 2018 Morrisowie znowu razem :-) Edytowane 14 Lutego 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Wizards otrzymuja: Marcus Morris Minnesota otrzymuja: Jason Smith, 1st round 2017, 2nd round 2018 Morrisowie znowu razem :-) Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Jeśli ktoś byłby chętny na deal Taj + Grant/Valentine/Doug(wybierz jednego) za starting PFa z rzutem to zapraszam do rozmów. Nie dodaje picków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 wita gm knicksU mnie wszyscy do wymiany poza Porzingisem, Hermangomezem i pikami.Oczekuje przede wszystkim picków i prospectów bądź przejęcia kontraktu Noah Podejrzewam, że najbardziej może zainteresować Lee(Thomas, czy O'quinn w mniejszym stopniu także).jak ktoś potrzebuje defensywnego koordynatora, to Rambis dostępny za przysłowiową flaszkę. Adres podam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Gdyby ktoś chciał oddać młodego centra za Plumlee to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Liczyłem na Mozgova, mistrzowskie doświadczenie te sprawy ... ale jak nie chcesz go odać to trudno. Tarika nie chce bo burzy mi plany na offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Wygryzł Mozgova z rotacji ten Tarik z tego co pamietam. normalnie goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Wymiana moja z Raprotrs która zatrzymałem bo szukam lepszej: http://basketball.realgm.com/wiretap/244903/Raptors-Acquire-Serge-Ibaka-From-Magic-For-Terrence-Ross-1st-Rounder Brawo dla Longera bo wymyślił ja już parę dni temu! Potwierdzam wymianę z jazz i hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Dobra, jak coś to ktoś potwierdzi. Miles Plummlee do Orlando Jeff Green do Hornets 1st round unprotected 2019 Hornets do Jazz 1st round lottery protected 2019 Magic do Jazz, jeśli tego picku nie dostanie Jazz to dostaje 2nd round 2019 Magic 1st round 2017 Jazz do Orlando. Potwierdzam tę wymianę z Hornets i Magic. Pick Magic protected top 15, jeśli będzie w top 15, to dostaję 2nd roundera Edytowane 15 Lutego 2017 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 J.Johnson i D. Waiters to oddania, solidni ławkowicze dla PO zespolow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Biyombo do wzięcia! Miles Plummle także! i DJ Augustin jako back-up PG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Tony Parker Pat Mills Simmons Dedmon Pau Gasol Lee lub spadajacy Manu oraz pick 2017 za graczy pokroju DMC oczywiście oddam zestwa LMA + Parker+pick bez mrugnięcia okiem Edytowane 15 Lutego 2017 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Biyombo do wzięcia! Miles Plummle także! i DJ Augustin jako back-up PG! a Ibaka jest czy juz wziałeś pick od Kucia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ibaka się szykuje do wyprawy do mroźnej Minnesoty a jesli to nie wypali do wieczora to przerzucam go do również mroźnego Toronto. Pewnie trochę zmarznie ten kongijski chłopaczek ale jakoś mnie to nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Kolejny deal: Minnesota otrzymuje: Ibaka + Batum + CJ Wilcox Orlando otrzymuje: 1st round Wizards 2017 niezastrzeżony 2nd round Minnesota 2018 2nd round Wizards 2018 1st round Minnesota 2017 prawo zamiany picku, o ile pick będzie na miejscach 1-6 1st round pick Minnesota 2019 prawo zamiany picku żadnych zastrzeżeń Oraz gracze: Pekovic, Rush, Muhammad, Payne oraz Zach LaVine Dodatkowo Minnesota podpisuje Lance Stephensona na dwuletnim kontrakcie, który składa się: - sezon 2016/17 - minimum dla weterana - sezon 2017/2018 - minimum dla weterana, ale jest to opcja zespołu Zaraz zrobię update składu, picków oraz salary. Po tym dealu Minnesota ma dwa wolne sloty i spełnia kryterium minimum 13 zawodników. Czekam na akceptację Dnc oraz komisarza. Edytowane 1 Marca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Kolejny deal: Minnesota otrzymuje: Ibaka + Batum + CJ Wilcox Orlando otrzymuje: 1st round Wizards 2017 niezastrzeżony 2nd round Minnesota 2018 2nd round Wizards 2018 1st round Minnesota 2017 prawo zamiany picku, o ile pick będzie na miejscach 1-6 1st round pick Minnesota 2019 prawo zamiany picku żadnych zastrzeżeń Oraz gracze: Pekovic, Rush, Muhammad, Payne oraz Zach LaVine Dodatkowo Minnesota podpisuje Lance Stephensona na dwuletnim kontrakcie, który składa się: - sezon 2016/17 - minimum dla weterana - sezon 2017/2018 - minimum dla weterana, ale jest to opcja zawodnika Zaraz zrobię update składu, picków oraz salary. Po tym dealu Minnesota ma dwa wolne sloty i spełnia kryterium minimum 13 zawodników. Czekam na akceptację Dnc oraz komisarza. Czy przypadkiem nie koliduje to z moją wymianą? Shevcu pamiętaj ze dałeś mi swap pickow w 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1.Do Minnesota Timberwolves: Marcus Morris + Kentavious Caldwell-Pope + DET 2nd round 18 Do Detroit Pistons: Dunn + Hill + 1st round 20 niezastrzeżony + 1st round 22 niezastrzeżony oraz swap picków pierwszorundowych w 2017 roku z zastrzeżeniem picku Minnesoty w top7. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Czy przypadkiem nie koliduje to z moją wymianą? Shevcu pamiętaj ze dałeś mi swap pickow w 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1.Do Minnesota Timberwolves: Marcus Morris + Kentavious Caldwell-Pope + DET 2nd round 18 Do Detroit Pistons: Dunn + Hill + 1st round 20 niezastrzeżony + 1st round 22 niezastrzeżony oraz swap picków pierwszorundowych w 2017 roku z zastrzeżeniem picku Minnesoty w top7. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nic nie koliduje. Twój swap jest na miejscach 7-30, a swap z Orlando 1-6. Na tamten czas bałem się, że mnie nie przeskoczysz w loterii, ale patrząc na wasze teamy, to raczej do żadnego swapu nie dojdzie, no chyba że wylosuje pick w top3 albo pół składu zaraz mi się rozłoży. Dodatkowo Sacramento w NBA robi podobnie w którymś z lat więc to jest ok i praktyka spotykana. Ale jak january rzuci na to okiem, to będę spokojniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dobra rzeczywiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi