bulek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) W dniu 3.07.2017 o 09:55, january napisał(a): tak, ale wg NBA rules trzeba zawsze zakładać maksymalną możliwość pod stepien rule. Np przykład 1st round Lakers w NBA, który miał iść kiedyś do Magic, a po latach się zmienił w 2x2nds. Więc w związku z tym, iż obłożyłeś picki protected, masz je poniekąd zablokowane. Ok, rozumiem, ale zwróć uwagę na jedno - trejd z Karpikiem dotyczy 1 rundowych do 2020 r, więc 2021 nie mam zablokowany. Jeśli do 2020 Mavs nie zrealizują moich picków, przechodzą one na moją 2 rundę 2021-2022. 1 rundowy 2021 mam bodaj wolny. Edytowane 3 Lipca 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) W dniu 3.07.2017 o 09:59, bulek napisał(a): Ok, rozumiem, ale zwróć uwagę na jedno - trejd z Karpikiem dotyczy 1 rundowych do 2020 r, więc 2021 nie mam zablokowany. jeśli do karpika trafi 2020(a tak trzeba zakładać), to 2021 masz zablokowany Edytowane 3 Lipca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 W dniu 3.07.2017 o 10:03, january napisał(a): dokładnie. Tzn ten pick jest już u Regisa (Cs),bo krążył ;> 2021 jest u Regisa? W jakim on poszedł trejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 W dniu 3.07.2017 o 10:20, january napisał(a): ten pick w sensie HOU 18 o którym pisaliście, że idzie do karpika, więc sprostowałem tylko, że on po innych wymianach idzie obecnie do Regisa. No ok. Ale dalej nie kumam, dlaczego 2021 jest zablokowany? Jakieś restrykcje NBA odnośnie sprzedaży picków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Dla formalności: pick od Karpika trafił do Sacto w 3stronnej wymianie z MIL, a z Sacramento do Bostonu za Roziera. Nie możesz pozbyć się dwóch pikców pod rząd w przyszłych latach. Nałożyłeś protekcje do 2020 więc zakłada sięz góry, że możesz oddać ten pick w roku ostatnim czyli 2020. Wtedy nie możesz pozbyć się 2021. Edytowane 3 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Zablokowany znaczy ze jak w danym roku sprzedaż to następny możesz oddać za dwa lata. Dużo osób o tym zapomina ze nue można nawet w osobnych dealach pchać z rzędu np 2017 i 2018. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ok, będę mieć to na uwadze. Po prostu nie wiedziałem o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ale możesz znieść protekcje za na przykład 2nd round i wtedy się odblokować. Ktoś kto ma ten pick da Ci jakiś 2nd round w zamian za zniesienie protekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 W Chicago dostepny do rozmów jest Sean Kilpatrick. Fajny rezerwowy na niziutkim kontrakcie. Moge w zamian przyjąć nieco (lub bardziej nieco ☺) wyższy kontrakt, ale tylko jednoroczny. Poszukiwany najlepiej SF ale wszystko rozważę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nie róbmy za dużo ułatwień na FA. Jestem stanowczo przeciwko, by najpierw podpisywać, a potem zrzucać kontrakty. To bardzo zły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Spadajacy kontrakt Parkera na sprzedaż, przyjmę w zamian troszkę dłuższy posypany 1st rounderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dobra, nie chce mi się samemu pisać do innych, więc zrobię to tutaj. Oklahoma City Thunder chętnie pohandluje następującymi zawodnikami: Steve Adams - $100 mln / cztery lata - wiadomo, pierwszy center ekipy z Oklahomy. Pewniak do pierwszej piątki, monstrum pod koszem przynoszący korzyści po obu stronach parkietu. Álejandro Abrines - $15 mln / trzy lata - młodziak z Hiszpanii, który po wymianie Oladipo do Indiany powinien dostać jeszcze więcej minut. W ubiegłym sezonie grał średnio 16 minut na mecz, teraz powinno być jeszcze więcej. Jeden z lepszych rzucających obrońców w lidze, którzy nie mają miejsca w pierwszej piątce, w defensywie, zapewnia wiele steali, a przy tym ma relatywnie mały kontrakt. W zamian oczekuję SF, który dobrze gra bez piłki i przede wszystkim jest solidny w obronie. Do tego chętnie przejrzę ofert na PF, kryteria podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dla porzadku napisze tutaj, co bylo ogloszone i potwierdzone przypadkiem w złym temacie Do Indy:Sean Kilpatrick Do Bulls: Nemanja Bjelica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Poprawiona wymiana. Do Raptors:Ryan Anderson 1st rd pick NOP 2020 (1-14 protected do 2022)Do Rockets:2 rd pick 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ogłoszenie last minute: jeżeli ma ktoś jakiś kontrakt max dwuletni do upchniecia to za drobną opłatą mogę go posprzątać ewentualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 W dniu 4.07.2017 o 18:09, Tecu napisał(a): Ogłoszenie last minute: jeżeli ma ktoś jakiś kontrakt max dwuletni do upchniecia to za drobną opłatą mogę go posprzątać ewentualnie. me too Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Do Adamsa i Abrinesa dorzucam jeszcze ewentualnie Kantera na wolny rynek. Serio nikt się nie skusi? Zależy mi praktycznie tylko na wyczyszczeniu salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 BOS in: Demarcus COUSINS BOS out: Avery BRADLEY, Jae CROWDER GSW in: Avery BRADLEY, Jae CROWDER GSW out: Demarcus COUSINS Chętnie przygarnę ciekawego SG/SF lub PF, mam coś fajnego do zaoferowania. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi