Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Mogę iść w dwie strony. Szukam kogoś kto za małą dopłatą przyjmie Isha Smitha i jego nieduży dwuletni kontrakt oraz ewentualnie Nicka Stauskasa i jego mały roczny kontrakt. Lub jeżeli masz kontrakt 2,3 letni, którego chcesz się pozbyć to za dodatkową opłatą mogę przyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Trade LAL in: T.Booker, Exum, #30, #39 UTA in: #34, #56, Baldwin Potwierdzam trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Boom! Stało się! Już oficjalnie Black Mamba dołączył do ekipy Orlando Magic. Kobe jak ogłosił GM Orlando będzie zajmował się "szkoleniem i dopieszczaniem trenigów rzutowch mlodych zawodników". Głównym benificjentem tego transferu ma być Jayson Tatum, nieoszlifowany diament ofensywny ktory ma szczególnie rozwinąć swoje rzuty za 3 punkty. Ponoć młodzi zawodnicy są niezwykle podekscytowani możliwością współpracy z tak wielkim mistrzem. Kobe: "Jestem szczęsliwy że się udało wszystko dopiąc do samego końca. Jestem również pod wielkim wrażeniem profesjnalizmu jaki nowy GM wdrążył do tej ekipy. To nowe wyzwanie w mojej karierze na które jestem gotów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ciekawe ile kasy by musiało na stole leżeć, żeby Kobe się przeniósł do Orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Sorry tajemnica zawodowa, nie mogę powiedzieć Myslałem jeszcze nad Rayem ale Kobe bardziej medialny a trzeba ocieplić wizerunek Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Chcesz Legendy we front office Dnc? To masz legendy. Bulls zwalniają Paxsona z pozycji VP of Basketball Operations a w jego miejsce zatrudniają... Briana Scalambrine! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 ja zgłaszam veto dla tego trejda - basketball reasons i te sprawy, Kobas przecież by tam w życiu nie poszedł, możesz sobie Hedo Turkoglu wziąć na trenera a Mambę zostaw w spokoju Chcesz Legendy we front office Dnc? To masz legendy.Bulls zwalniają Paxsona z pozycji VP of Basketball Operations a w jego miejsce zatrudniają...Briana Scalambrine! kolejne veto - przecież on jest związany z Celtics kurde fajne jest takie ubarwianie gry, ale może weźmy róbmy bardziej tematycznie i osoby historycznie związane z regionem albo organizacją? Ja np chciałem do mojego młodego teamu trenera z NCAA i zmieniłem Earla Watsona na Seana Millera z University of Arizona. Chciałem Jaya Wrighta, ale wiadomo, ze on się do NBA nie wybiera więc nie ma co na siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) To i ode mnie Jax wydupca. Chłop chciał wrócić do Jeanie, a ja przecież nie będę stał na drodze miłości! Także szykujcie się na wprowadzenie traingle, jako jedynej słusznej taktyki w Lakers Edytowane 14 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 14 Czerwca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 To barziej tak dla samego funu te trejdy, przecież one na nic nie mają wpływu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Scal byl w Bulls jako gracz a teraz nie pracuje dla Celtics tylko Camcast Sportsnet New England jako komentator. Nic nie stoi na przeszkodzie by go podpisać. Z resztą ja to ogłaszam a nie pytam o zdanie. Na rozgrywkę nie ma to znaczenia. Jak zostanie HC w nba to go puszczę gdzie będzie trzeba, easy. Ja mogłem zawetować twojego HC bo jest pod kontraktem w ncaa ale tego nie robiłem, bo to zabawa. Także bój się ligo, bo Scal idzie. no luz, przecież też żartuję więc bez spiny, chociaż moim zdaniem klub "ojczysty" powinien móc zawetować i napisać dla odmiany swoją zabawną historyjkę kurde powinienem może Nasha zatrudnić ale on właśnie upragnionego mistrza zdobył ehh chyba odpuszczę na razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 No może Kobe to przedada, chyba się z niego wycofam. Source natomiast plptkuja ze Dwóch all starow ma wrócić do Magic na stanowiska treneiro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Trade Do Magic: Mahinimi, Oubre Do Wizards : Bayless, Ajinca + pick 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Trade: Do Houston: Ish Smith + 52 pick 2017 Do 76ers: 44 pick 2017 bulek potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Uaktualniam swój trading block Chętnie wysłucham ofert za T.Rossa, ale nie mam wielkiego parcia, aby go oddać. Inni dostępni do wymian to Baldwin, Bolomboy i Lyles. Można oferować picki i/lub graczy z niskimi kontraktami. Na każdą propozycję odpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia1916 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Standardowo jestem w stanie przyjac kontrakty do 2020 za cene pickow z pierwszych rund. Jak masz cos czego chcesz sie pozbyc, to Sacramento czeka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Nowy trejd. Sixers in: AJ Hammons Mavs in: Nik Stauskas Edytowane 17 Czerwca 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi