TuPalnik Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Mam propozycję trade'u dla GMa OKC, ktokolwiek nim jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Mam propozycję trade'u dla GMa OKC, ktokolwiek nim jest... Tak wyszło chyba ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 ja nawet z nim zamienilem 2 slowa ale potem zniknal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 To moze pora na jakies racjonalne zastepstwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Wiecie czy GM Portland odczytuje wiadomości? Bo od paru dni próbuje złapać z nim kontakt i średnio to wychodzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 to co z tym OKC - Davida Sterna wołamy, żeby zarządzał zgodnie z "basketball reasons"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 to co z tym OKC - Davida Sterna wołamy, żeby zarządzał zgodnie z "basketball reasons"? no to ja zaklepuje Russela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Proponuję przenieść do Seattle jeśli chodzi o Seattle to ja myślałem, żeby zrobić za dwa lata fikcyjny expansion draft tylko to będzie trudne logistycznie, trzeba by zmienić zasady liczenia wygranych meczów w sezonie dla drużyn których w realnej NBA nie ma, no ale taki draft to by był dopiero ale fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 nie no spoko ale my mamy problem by mieć tych 28 GM nie wspoinając o 30 a Ty chcesz mieć 31 czy nawet 32 by mieć parzystą liczbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 nie no spoko ale my mamy problem by mieć tych 28 GM nie wspoinając o 30 a Ty chcesz mieć 31 czy nawet 32 by mieć parzystą liczbę no tylko zakładając, że będą chętni, jak jest te 28 to może to 32 się dokula przez dwa lata, różnie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Niniejszym ogłaszam, iż 34 pick + moje future 1/2 2nds (zależy od oferty) są do wzięcia przez ekipę z co najwyżej 31 pickiem ja za to oddam 36 i 41 za jakiś late first btw skąd wiesz o kogo chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Wątpię by mogło chodzić o kogoś innego, skoro mam go w top20 easy, a ostatnio wrzucam go osobiście na swoje prywatne 14 miejsce aż 14? ciekawee, no to zobaczymy w czerwcu spoiler: mi wcale nie chodzi o żabojada patyczaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Houston Rockets: Sam Dekker New Orleans Pelicans: #38 pick Draft 2017 #1st pick chroniony w TOP10 na lata 2020-2022, jeśli Houston nabędą prawa do picku, klauzula nie postępuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Houston Rockets: Sam Dekker New Orleans Pelicans: #38 pick Draft 2017 #1st pick chroniony w TOP10 na lata 2020-2022, jeśli Houston nabędą prawa do picku, klauzula nie postępuje. a w 2023 unprotected czy dwa drugorundowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Houston Rockets: Sam Dekker New Orleans Pelicans: #38 pick Draft 2017 #1st pick chroniony w TOP10 na lata 2020-2022, jeśli Houston nabędą prawa do picku, klauzula nie postępuje. Jeśli nie masz cap space lub trade exception, to nie ma takiej możliwości, że przyjmujesz kontrakt, nie oddając w drugą stronę żadnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jeśli nie masz cap space lub trade exception, to nie ma takiej możliwości, że przyjmujesz kontrakt, nie oddając w drugą stronę żadnego. Przykrość mi sprawiasz... W takim razie niechętnie włączam Pondextera do wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 a nie masz trade exception jakiegoś? np z tego deala Biyombo nie zostało 1.8 mln na dekkera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamPresti Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Sam Presti chce sprawdzić wartość graczy na rynku, dlatego słucham ofert za WSZYSTKICH, powtarzam WSZYSTKICH graczy OKC. W zamian liczę na wysokie picki, przyjemne kontrakty i zdolną młodość (coś jak 2/3 ekip w tej grze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi