Eliasz Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 W dniu 19.01.2021 o 12:04, andy13 napisał(a): A oficjalnie to tam ręka trochę boli, swędzi i nie ma o czym gadać Mój znajomy już względnie OK, bo wciąż mega osłabiony, ale dramatu nie ma. Drugiej dawki nie dostanie. Rozwiń Zależnie od organizmu, to że ręka boli to też dla mnie przesada, lekki dyskomfort przez jeden dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 https://www.anywhere.pl/69315/analne-testy-na-covid-w-pekinie-wirus-zyje-tam-dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 https://next.gazeta.pl/next/7,151003,26724456,niemcy-planuja-dalsze-obostrzenia-mozliwe-calkowite-zamrozenie.html#do_w=52&do_v=138&do_a=293&s=BoxBizImg1 także ten, szykujcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 bez sensu. wygląda na to, że teraz najlepiej to żyć w chinach, albo ameryce południowej, bo tam jest w miarę normalnie i mało ograniczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/prezes-pfizera-otwarcie-obecne-szczepionki-moga-stac-sie-nieskuteczne-na-nowe/nlpcktm Artykuł jak artykuł ale ten fragment jest ciekawy: Cytat Testy laboratoryjne wykazały, że preparat autorstwa dwóch firm okazał się skuteczny przeciwko sztucznie uzyskanym odmianom wirusa, przypominającym mutacje odkryte na terenie Wielkiej Brytanii i RPA. Rozwiń Jeszcze wyjdzie, że świat będzie przepraszał foliarzy. EDIT: https://www.geekweek.pl/news/2021-01-21/powstanie-podskorny-implant-ktory-szybko-wykryje-covid-19-i-inne-choroby/ Edytowane 2 Lutego 2021 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 https://next.gazeta.pl/next/7,173953,26750955,rzad-podejmuje-decyzje-o-restrykcjach-na-podstawie-danych-z.html#s=BoxMMt1 Kolejny ekspert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 No idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 A widać gdzieś efekty tych szczepień w ogóle ? W israelu niby ponad połowa zaszczepiona a tylko dzisiaj 7tys nowych przypadkow ? O co tutaj chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 W dniu 8.02.2021 o 22:54, RonnieArtestics napisał(a): A widać gdzieś efekty tych szczepień w ogóle ? W israelu niby ponad połowa zaszczepiona a tylko dzisiaj 7tys nowych przypadkow ? O co tutaj chodzi? Rozwiń https://next.gazeta.pl/next/7,173953,26767249,koronawirus-w-danych-z-izraela-widoczny-efekt-szczepien-zaczela.html#s=BoxOpMT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Ale to jest pieprzenie. U nas też spadło, nawet po świętach nie było spodziewanego wysypu zakażeń. Też się "zadziała magia"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Osobiscie przechorowalem. Bralem Vigeryt od momentu pozytywnego wyniku. Temperatura i uczucie zmeczenia 7, 8 dni. Po tym okresie wszystko wrocilo do normy, zona podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 W dniu 10.02.2021 o 22:04, agresywnychomik napisał(a): Osobiscie przechorowalem. Bralem Vigeryt od momentu pozytywnego wyniku. Temperatura i uczucie zmeczenia 7, 8 dni. Po tym okresie wszystko wrocilo do normy, zona podobnie. Rozwiń ja miałem w zeszłym tygodniu. w piątek 29.01 po pracy jechałem do domu zupełnie normalnie, a wieczorem temperatura i osłabienie, tak do 37.5, potem dwa dni słabo, duże zmęczenie i apatia + bóle mięśni, temperatura po paracetamolu koło 37, straciłem zapach w zesłym tygodniu stopniowo lepiej, uczucie zmęczenia kilka dni i lekki kaszel (o dziwo mokry), dzisiaj już zapach wrócił i praktycznie nie odczuwam problemów. z leków tylko vit C i D + Paracetamol test jest obrzydliwym uczuciem, na szczęście chwilowym i byłem mega zaskoczony jak sprawnie poszło, teleporada we wtorek o 14, chwilę potem sms gdzie mam pojechać na godzinę 8. w środę o 8.15 byłem już po i wynik znałem o 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Wzrosty 11% t/t, wiec za chwile znowu turbo lockdown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Być mądrym w tym temacie. Wczoraj na Australian Open pełne trybuny, dziś pustki bo nagle jakieś restrykcje. A zgonów tam jest w sumie 900 jak dobrze widzę a covida tak jakby nie było. To jak tak człowiek porówna to u nas powinno być pozamykane wszystko dożywotnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 W dniu 27.11.2020 o 15:54, ai3 napisał(a): jak chcecie sie szczepic to to robcie ALE nie ma dowodow na to ze szczepionka dziala - zadnego dowodu , jest jedynie manipulacja danymi ; efekt jest teoretyczny i bardzo maly Rozwiń W dniu 29.11.2020 o 18:40, ai3 napisał(a): Siedzę w badaniach klinicznych , pracuje dla Astry i Pfizer i każdego większego koncernu poza GSK widze jak to wyglada od każdej strony nie ma opcji by na tym etapie stwierdzić ze a to działa Rozwiń https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-israel-vaccine-idUSKBN2AE0Q2?utm Israel’s largest healthcare provider on Sunday reported a 94% drop in symptomatic COVID-19 infections among 600,000 people who received two doses of the Pfizer’s vaccine in the country’s biggest study to date. Thoughts? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Dziala jest real world evidence kwestia teraz mutacji i tego logistycznego przedsiewziecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 To w końcu działa, czy nie działa? @fluber, jak tak u Was? U nas póki co zapisy, ale ludzie marudzą, że Astra, a nie Prizer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 W dniu 16.02.2021 o 12:45, andy13 napisał(a): To w końcu działa, czy nie działa? @fluber, jak tak u Was? U nas póki co zapisy, ale ludzie marudzą, że Astra, a nie Prizer. Rozwiń Zapisy zaczęli w piątek i trwają do jutra. Ja się zapisałem ale nie wiem jakie jest zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi