Tecu Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Ważna wygrana bez Pippena w walce o PO. Świetny Hakeem oraz Brandon. Może drużyna znalazła swój balans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 5 minut temu, julekstep napisał: kolejny close game przegrany pff Brakuje closera 3 minuty temu, Tecu napisał: Ważna wygrana bez Pippena w walce o PO. Świetny Hakeem oraz Brandon. Może drużyna znalazła swój balans? Dumars niech jeszcze zacznie prezentować znośny poziom i może będzie last dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 23 minuty temu, SlaKB napisał: Cavs wygrali 6 mecz z rzędu, a Hornets chyba jednak nie powalczą o te PO Cavs się ładnie ustawili taktycznie w tym meczu. A bilans Hornets to dotychczas była jakaś aberracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Cavs w ostatnim czasie pykneli 2xMagic i 1xPistons. Może być ciekawie w PO, tym bardziej że ich GM lubi kombinować z taktyka jak widać Hornets szkoda bo ich GM chciał walczyć, a tu chyba nic z tego. Może w drafcie przynajmniej się poszczęści Edytowane 20 Marca 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Hornets szkoda bo ich GM chciał walczyć, a tu chyba nic z tego. Może w drafcie przynajmniej się poszczęści Dobrze, że pick jest , w top 5 powinien być 16 minut temu, cvbe napisał: C'mon, nie wiem jeszcze co robię, w beGM bym miał zablokowany deal przez Was jako rookie, tu jeszcze mam opcję pendingu więc mam nadzieję, że January się nie obrazi o zwykłe granie wg reguł Jeśli jutro nie będzie nowej propozycji trejdu to przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 18 godzin temu, MarcusCamby napisał: Ja myślałem o @BMF ale sądziłem, że ciężko będzie mu się odnaleźć w tych realiach. Niby widziałem, że podgląda Nas, ale nie sądziłem że będzie chciał grać. Fajnie, fajnie to może i @tangiers by się zdecydował? Daj spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 7 minut temu, tangiers napisał: Daj spokoj 3 teamy jeszcze dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @Qcin_69 co dalej z Sheedem i Nashem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: @Qcin_69 co dalej z Sheedem i Nashem? Jest nowy trejd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Krzemo napisał: Jest nowy trejd Wiem, ale Blazers tankują, ten duet im niepotrzebny więc pewnie poleci dalej Edytowane 21 Marca 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 1 godzinę temu, SlaKB napisał: @Qcin_69 co dalej z Sheedem i Nashem? 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Wiem, ale Blazers tankują, ten duet im niepotrzebny więc pewnie poleci dalej Slucham? Blazers nie tankuja,grają o wynik w koncu nie ma botow w simce to mozna sie normalnie przebudowywac, gardze tankiem, bylem zmuszony do tego przez brak Gmow, jak już są to będziemy budowac Kulture Wygrywania w Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Będą dzisiaj wyniki? Czy można spokojnie obejrzec Shreka? @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Będą do 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 moze dla odmiany nie przegram dzis 1-4 punktami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Dzień 50 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 100 - 76ers 114 play-by-play Cavaliers 116 - Hornets 90 play-by-play Knicks 77 - Clippers 107 play-by-play Nets 111 - Wizards 104 play-by-play Bulls 111 - Kings 98 play-by-play Suns 101 - Trailblazers 95 play-by-play Lakers 78 - Jazz 90 play-by-play Pistons 113 - Celtics 67 play-by-play Magic 109 - Heat 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brak ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 1 minutę temu, julekstep napisał: moze dla odmiany nie przegram dzis 1-4 punktami -12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Miami Heat zadowolone z wyniku a Dee Brown 36/10/8 i 4 st Robinson wyfaulowany Edytowane 21 Marca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 5 minut temu, Krzemo napisał: -12 marzenia sie spelniaja! k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Mistrz Tanku i Szymon Szewczyk najlepszy gracz Celts wystawiony na PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Heat z Hillem Raptors z Garnettem Hawks tez sie wzmacniaja Cavs, Bulls, Wizards i Pacers to spokojnie PO teamy Knicks zawsze do PO sie doczolgaja 76ers i Pistons przejebany ten wschod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: Heat z Hillem Raptors z Garnettem Hawks tez sie wzmacniaja Cavs, Bulls, Wizards i Pacers to spokojnie PO teamy Knicks zawsze do PO sie doczolgaja 76ers i Pistons przejebany ten wschod Trzeba było nas nie zapraszać i grać z botami. Do pełni szczęścia potrzeba upsetu w PO dla 76ers w Was wszystkich widzę na złocie w lutym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi