ignazz Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 To Joka trzeba na PG wpisać. Niech się chłopak rozwija z Magic pass. 1 godzinę temu, julekstep napisał: jbc zaklepuję przygotowywanie draftu, który będzie bazował na 2014 hihi 2014 Draft mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 W dniu 22.03.2020 o 10:45, Tecu napisał: Podpisuję D. Majerle z FA - mogę? btw - dostałeś na priv info, że jednak nie możesz? W dniu 22.03.2020 o 23:33, ignazz napisał: Atlanta Hawks: in: Shelden Williams out: Isaac Austin Miami Heat: in: Isaac Austin out: Shelden Williams @cvbe prosba o potwierdzenie nie przechodzi ten trejd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) 20 minut temu, julekstep napisał: btw - dostałeś na priv info, że jednak nie możesz? Dostałem A kiedy Richmonda zobacze6w zespole? Edytowane 25 Marca 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Teraz, Tecu napisał: Dostałem A kiedy Richmonda zobacze6w zespole? za kilka minut Dzień 54 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 68 - Spurs 112 play-by-play Hornets 84 - Celtics 95 play-by-play Nets 116 - Cavaliers 115 play-by-play Timberwolves 95 - Kings 119 play-by-play Pistons 98 - Jazz 101 play-by-play Suns 110 - Warriors 87 play-by-play Mavericks 112 - Knicks 111 play-by-play Hawks 85 - Grizzlies 100 play-by-play Clippers 99 - Sonics 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nate McMillan (Mavs) - 7 Matt Barnes (Mavs) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 44 minuty temu, julekstep napisał: btw - dostałeś na priv info, że jednak nie możesz? nie przechodzi ten trejd Za mało z Atlanty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 6 minut temu, ignazz napisał: Za mało z Atlanty? tia jakiegoś Krstrica musiałby dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 5 minut temu, julekstep napisał: tia jakiegoś Krstrica musiałby dorzucić Pewnie akurat C GM chcieć zachować. A przejdzie z ciut tańszym Ronnie lub innym ogórkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 16 minut temu, ignazz napisał: Pewnie akurat C GM chcieć zachować. A przejdzie z ciut tańszym Ronnie lub innym ogórkiem? z Ronnie Pricem przejdzie (ale juz z Balkmanem nie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Ja bym poprosił o przerzucenie Delonte na PG, co do wymiany - zaraz się dogadamy W dniu 21.03.2020 o 13:10, Qcin_69 napisał: Blazer-Hawks 2 deale 1) Por out:J.Jackson, L.Kleiza POR In: nic ATL out:nic ATL In:L.Kleiza, J.Jacksom 2 deal Por out:P.Ewing, TOR 31' 1st, DEN 32' 1st, POR 33' 2nd POR in:S.Nash, R.Wallace, Ch.Duhon, A.Ellis ATL out:S.Nash, R.Wallace, Ch.Duhon, A.Ellis ATL In:P.Ewing, TOR 31' 1st, Deal 32' 1st, Por 33' 2nd BLAZERS zwalniaja M.Huertasa @cvbe Prosiłbym też o przerzucenie mi 1sta Denver 32' bo widzę, że nie mam @julekstep ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 6 minut temu, cvbe napisał: Ja bym poprosił o przerzucenie Delonte na PG, co do wymiany - zaraz się dogadamy Takie prośby tutaj W tym temacie może przepaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Damn.. bilans 10-0 poszedł się chędożyć : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: z Ronnie Pricem przejdzie (ale juz z Balkmanem nie ) To proszę dopisać Ronniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 24 minuty temu, eMeS napisał: Damn.. bilans 10-0 poszedł się chędożyć : ( Dlaczego Perk wypadł z S5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 32 minuty temu, Krzemo napisał: Dlaczego Perk wypadł z S5? Bo mam nadzieje ze joe smith da rade lepiej to nie był zły mecz, oprócz tego Bella, chyba oddam z reklamacja ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Zwrotów nie ma, Perkinsa mogę kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Takie pytanie: co się działo z taktyka Kings w ostatnim meczu? Czemu tacy zawodnicy jak Richmond, Davis i Cummings byli w pierwszej piątce, skoro na stronie w taktyce ustawieni byli zupełnie inni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 3 minuty temu, Ice23 napisał: Takie pytanie: co się działo z taktyka Kings w ostatnim meczu? Czemu tacy zawodnicy jak Richmond, Davis i Cummings byli w pierwszej piątce, skoro na stronie w taktyce ustawieni byli zupełnie inni? Nie było ustawionego całego składu (był brak PG) więc polecieli na recommended Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No jest to logiczne wytłumaczenie, tylko kontuzji w ostatnich dniach nie było, pozbyłem się Richmonda ale on w rotacji z tego co pamiętam nie był więc nie za bardzo to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 EDIT. Ok teraz widzę że chyba wywalilem ze składu 2 gości którzy byli w rotacji i wrócilo do recommended taktyki. Nie bylo tematu więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Halooo 18:52 20:51 duży rozstrzał tych losowań Choć widzę ze i o 22:23 były wyniki Kto dziś je kolacje a potem losuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi