SlaKB Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Cały mecz za to zagrał bardzo dobry https://youtu.be/v3f_Hyv9Gqo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Ja was ludzie kompletnie nie rozumiem i nie wiem czy problem tkwi we mnie czy w was. Zmarło 9 osób w bardzo młodym wieku, to zawsze powód do smutku, ale przeżywania śmierci gościa z monitora na poziomie rodziny? Kogoś kogo nie znaliście, tylko oglądaliście? Pół roku temu popełnił samobójstwo jeden z moich ulubionych twórców, było to dla mnie smutne, że nigdy już od niego nie dostanę żadnego dzieła, a także moment do refleksji, ale żebym miał z tego powodu nie spać po nocach? A to była osoba którą przynajmniej w życiu spotkałem i zamieniłem kilka zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 coś na ostudzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 9 Lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) 4 godziny temu, RappaR napisał: Ja was ludzie kompletnie nie rozumiem i nie wiem czy problem tkwi we mnie czy w was. w zasadzie jedyny problem jaki ja tu widzę jest taki, że widzisz problem w tym że ktoś odczuwa pewne sprawy / emocje inaczej niż ty. trochę LOL rozumiem, gdyby ktoś tu wpisał że dręczył psa i bardzo mu się to podobało, albo że jechał w nocy samochodem bez włączonych świateł i na lekkiej fazie i były fajne emocje, albo że obudził się specjalnie w nocy na mecz Knicks vs. Atlanta - weird shit, każde z tych zachowań jest dziwne i można podejrzewać że jak ktoś coś takiego robi to grubo z nim nie tak. Ale mniejszy lub większy żal po niespodziewanej śmierci idola / kogoś kogo się przez wiele lat podziwiało, o kim czytało sie książki etc.? nie widze w tym nic szczególnie szokującego. Edytowane 9 Lutego 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 14 godzin temu, rw30 napisał: w zasadzie jedyny problem jaki ja tu widzę jest taki, że widzisz problem w tym że ktoś odczuwa pewne sprawy / emocje inaczej niż ty. trochę LOL True, ale tez nie da sie ukryc, ze grupowa reakcja na smierc celebryty czesto przybiera dziwaczne formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Godzinę temu, Chytruz napisał: True, ale tez nie da sie ukryc, ze grupowa reakcja na smierc celebryty czesto przybiera dziwaczne formy. 95% forum nigdy go nie widzialo za zycia, smierc matki kolegi z podworka by ich mniej obeszla. No ale forum NBA. Zrobmy z siebie znawcow i apostolow kogos o kim glosno. Nieeee. Polowa postow w temacie to mdle gowno, nie oddaje czlowieki jego zaslug w sporcie, ale realnie ginie wiecej prawdziwych bohaterow bez oskarzen o gwalty czy inne w krajach, o ktorych nie chcemy slyszec i oamietac. Minusujcie. Jebie mnie toooo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) 13 minut temu, KeepItDirty napisał: 95% forum nigdy go nie widzialo za zycia, smierc matki kolegi z podworka by ich mniej obeszla. No ale forum NBA. Zrobmy z siebie znawcow i apostolow kogos o kim glosno. Nieeee. Polowa postow w temacie to mdle gowno, nie oddaje czlowieki jego zaslug w sporcie, ale realnie ginie wiecej prawdziwych bohaterow bez oskarzen o gwalty czy inne w krajach, o ktorych nie chcemy slyszec i oamietac. Minusujcie. Jebie mnie toooo. P.S jeśli jest to dla Ciebie jakimś pocieszeniem, to być może 12-15 lat temu też bym napisał to co Ty. A czemu już nie, i czemu tylko 'być może' - nie chce mi się tłumaczyć, musisz mi wybaczyć. Edytowane 10 Lutego 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 24.02 w hali Staples Center odbędą się uroczystości pożegnalne. (24 - numer Bryanta i 2 - numer jego córki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 W dniu 10.02.2020 o 16:57, KeepItDirty napisał: 95% forum nigdy go nie widzialo za zycia, smierc matki kolegi z podworka by ich mniej obeszla. No ale forum NBA. Zrobmy z siebie znawcow i apostolow kogos o kim glosno. Nieeee. Polowa postow w temacie to mdle gowno, nie oddaje czlowieki jego zaslug w sporcie, ale realnie ginie wiecej prawdziwych bohaterow bez oskarzen o gwalty czy inne w krajach, o ktorych nie chcemy slyszec i oamietac. Minusujcie. Jebie mnie toooo. Mam pytanko, bez urazy. Czy Ty zazwyczaj jesteś 'na bani' jak tworzysz te posty? @Me Myself and I Jeśli to prawda, to straszna wiocha. K*rwa, Kobe Burger... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ciekawe czy ktoś będzie liczył te frytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 3 minuty temu, eF. napisał: Mam pytanko, bez urazy. Czy Ty zazwyczaj jesteś 'na bani' jak tworzysz te posty? Się odezwał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Z ciekawostek w obrębie LA biznes na Kobim kwitnie jak kwiaciarnie i restauracje w walentynki nawet linia metra jadąca do STAPLES Center wyświetla „metro to Kobie RIP” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 NTSB (ichniejsza komisja badania wypadków lotniczych) opublikowała wstępny raport. Nie stwierdzono żadnych uszkodzeń silników. Wszystko wskazuje na błąd pilota, który nie poradził sobie w trudnych warunkach pogodowych (gęsta mgła) i po prostu wpakował się w górę. Helikopter nie posiadał czarnych skrzynek, więc nie da się jednoznacznie powiedzieć czy któryś z pasażerów w jakikolwiek sposób naciskał na pilota, żeby leciał. Wiadomo jednak, że Kobe był ważnym klientem firmy będącej właścicielem maszyny (korzystał z ich usług od kilkanastu lat)... Jak ktoś zainteresowany to raport można poczytać tutaj: https://www.nytimes.com/2020/02/07/us/kobe-bryant-ntsb-report.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 29.01.2020 o 12:55, LeweBiodroSmoka napisał: sam wczoraj zatweetowałem do etoto, że jeśli mają się za poważna firmę, to żeby wyjebali to Jolkę na zbity pysk, zresztą z tego co się dowiedziałem ma w tym niemałe doświadczenie, bo zdążyła już polecieć z kilku warszawskich redakcji o c***, nawet mi odpisali Ponoć Jolka została wywalona z etoto po swoich popisach Edytowane 15 Lutego 2020 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi