MMM2121 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 12 minut temu, rw30 napisał: zupełnie nic, to zupełnie normalna sprawa że kobieta uprawia sex z 3 różnymi facetami w ciągu jednego dnia A co w tym nienormalnego? I jakie są twoje normy? 3 w miesiącu to okej? Czy już tez za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, MMM2121 napisał: Wielu ludzi wspomina z czym im się kojarzył Koby, za co go szanują itd. Zatem mogą pojawić się ludzi, którzy maja Odmienne zdanie na temat tej konkretnej osoby i wspominają inne (nie pozytywne) wydarzenie z nim związane. i moim zdaniem maja do tego takie same prawo, jak jego fani. Nie odbieram nikomu prawa do bycia niewychowanym chamem. Tylko warto miec swiadomosc ze publikowanie takich informacji kilkanascie lat po zamknieciu sprawy dwa dni po tragicznej smierci i jeszcze przed pogrzebem to czyste chamstwo godzace w bliskich zmarlego i ludzi dla ktorych byl bardzo wazny i to wtedy gdy zmarly nie ma jak sie bronic. Jak ktos chce blysnac na ludzkiej tragedii, prosze bardzo. Tylko niech maja swiadomosc te osoby ze takie wrzutki mowia wiecej o nich samych niz o bryancie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: bie znam tego nazwiska, nie wiem o co pytasz O to, że wcześniej tą samą zbiórkę prowadził Kamil Dziadkiewicz, a teraz Monika Dziadkiewicz. Dziwnie to wygląda, zwłaszcza że to kompletnie anonimowe nazwiska i nic o sobie nie piszą. Nie ms też żadnego podanego kontaktu. Chyba fajnie wiedzieć komu i za co ktoś wpłaca 100 tys, gdzie bez kosztorysu suma wydaje się wzięta z sufitu. Serio nie słyszeliście o fake zbiórkach, gdzie ludzie brali kasę i znikali? Wielu celebrytów też na tym umoczyło. Może w tym przypadku tak nie jest, ale lepiej sprawdzać zanim się wpłaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) 7 minut temu, MarcusCamby napisał: O to, że wcześniej tą samą zbiórkę prowadził Kamil Dziadkiewicz, a teraz Monika Dziadkiewicz. Dziwnie to wygląda, zwłaszcza że to kompletnie anonimowe nazwiska i nic o sobie nie piszą. Nie ms też żadnego podanego kontaktu. Chyba fajnie wiedzieć komu i za co ktoś wpłaca 100 tys, gdzie bez kosztorysu suma wydaje się wzięta z sufitu. Serio nie słyszeliście o fake zbiórkach, gdzie ludzie brali kasę i znikali? Wielu celebrytów też na tym umoczyło. Może w tym przypadku tak nie jest, ale lepiej sprawdzać zanim się wpłaci. ja myślałem, że tą akcję rozkręcają redaktorzy Loży w tym Marta, która w mojej opinii jest osobą wiarygodną edit: Kamil Dziadkiewicz to założyciel Loży, a Monika to jego żona Edytowane 29 Stycznia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 43 minuty temu, rw30 napisał: zupełnie nic, to zupełnie normalna sprawa że kobieta uprawia sex z 3 różnymi facetami w ciągu jednego dnia a do tego podejrzewana jest o ćpanie i schizofrenie 36 minut temu, MarcusCamby napisał: Wcześniej był Kamil Dziadkiewicz, teraz Monika Dziadkiewicz. Kim oni są? małżeństwo odpowiedzialne za loża NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: małżeństwo odpowiedzialne za loża NBA Mogli to napisać w opisie. Cokolwiek o sobie. Od razu zbierający by się uwiarygodnił. Będę obserwował zbiórkę czy ma to szanse powodzenia. Nie lubiłem Kobe, nie płakałem po jego śmierci, ale taki mural to bardzo fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: z innej beczki, sprawa murala KB w Warszawie nabiera niewiarygodnego tempa, zebrano już prawie 10k pln i nawet Janusz postanowił się zaangażować i znając go pewnie też przelał niemała kwotę - za to szacun no janusz sie popisal Cytat 15 godzin temu Przyjaciel MG13 500 zł hashhhahahahaahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 5 minut temu, Kubbas napisał: no janusz sie popisal hashhhahahahaahah Ktos podpisany jako piotr zarychta dorzucil 2 zlote:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 2 minuty temu, fluber napisał: Ktos podpisany jako piotr zarychta dorzucil 2 zlote:) Chyba faktycznie nie poszło z tym magazynem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 30 minut temu, Kubbas napisał: hashhhahahahaahah ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: z innej beczki, sprawa murala KB w Warszawie nabiera niewiarygodnego tempa, zebrano już prawie 10k pln i nawet Janusz postanowił się zaangażować i znając go pewnie też przelał niemała kwotę - za to szacun Dla mnie trochę mało poważnie brzmi ta zrzutka. Żadnego wyjaśnienia skąd taka cena. Albo jak się pisze, że "Zarządca boiska daje zielone światło" to wypadałoby przedstawić na to jakiś dowód. Kto w ogóle zarządza tym terenem? A poza tym to na wilanowskiej są beznadziejne kosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 3 hours ago, fluber said: Ktos podpisany jako piotr zarychta dorzucil 2 zlote:) https://zrzutka.pl/nvfsbn?wplata=28ce38 tzn zaplacili Ci, ktorzy dostali 5/12 numerow i zaplacili za przesylke : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) stawiam burbon przeciw sodowej, że żadnego muralu z tej zrzutki nie bedzie, Piotr Zarychta upomni się o swoje 2 zł, a pomysłodawca pojedzie na jakieś dobre wakacje, kupi sobie nowy samochód, da na operacje krocza swojej rudej sąsiadki, czy na co innego na co sobie zbiera te 100 tysi. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Artlan Opublikowano 29 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 W dniu 28.01.2020 o 01:24, MarcusCamby napisał: Ostatnio powódź w Indonezji zabiła masę ludzi i nie widziałem, by ktoś to tutaj na forum chociaż odnotował. Płakałeś po tych ofiarach, obeszła Cię ich śmierć? W czym był Kobe od Nich lepszy? Tym, że dobrze w koszykówkę grał? Rok temu pożegnałem dwóch bliskich członków rodziny i żyję dalej, z każdym rokiem jestem częściej na pogrzebach i cmentarzach żegnając bliskich i powiem Ci, że ten trend będzie tylko się zwiększał, bo takie jest życie. Ciężki mi płakać po człowieku równie dla mnie obcym jak te ofiary z powodzi, gdy śmierć wokół Nas jest codziennie. Mnie osobiście dziwią Wasze, aż tak ogromne emocje w tej sprawie, ale powstrzymywałem się o komentarzy, bo jest to wasza prywatna sprawa. Jednak skoro niektórzy pastwią się nad kolegą, bo "nie płakał po Kobe" to uznałem, że chociaż może to niestosowne, warto zabrać głos. A czy któraś z ofiar tej powodzi rzuciła 81 punktów w jednym meczu? Wystarczy nie przejawiać cech autystycznych żeby pojąć, że skoro jesteśmy na forum NBA to jednak śmierć ikony tej ligi w jakiś tam sposób wielu ludzi poruszy. Tym bardziej, że to jest pierwszy przypadek śmierci gracza tego formatu w tak młodym wieku i to w dodatku razem z córką. Głodujące dzieci w Afryce, klęski żywiołowe w Azji i wypadki samochodowe randomowych ludzi będą zawsze, w pewien sposób akceptujemy to jako część rzeczywistości, banał i oczywistość. To nie jest równoznaczne z jakąś znieczulicą, po prostu gdybyśmy rozmyślali o tym każdego dnia to nie bylibyśmy w stanie normalnie funkcjonować. Odmawianie ludziom prawa do jakiejś mini żałoby po znanej osobie, bo ,,codziennie giną ludzie" to mniej więcej ten sam poziom argumentacji co ,,zrezygnujmy z rozrywek, markowej odzieży i wymyślnych potraw, bo parę tysięcy km dalej ludzie nie mają co jeść". Poza tym po zakończeniu kariery przez Bryanta również były emocjonalne wpisy (jedyna różnica, że ich autorami byli głównie fani Lakers, podczas gdy teraz wpisują się również fani innych drużyn). Czego się zatem spodziewałeś teraz, skoro zdarzenie jest jeszcze bardziej doniosłe? Gdyby Kobe umarł w 2065 to wiadomo, że reakcje byłyby nieco inne. I żeby było jasne - kolega eF oczywiście przesadził, ale jednak prawdziwym dzbanem jest jego przedmówca. Bo co właściwie mają na celu wpisy typu ,,mnie to nie obeszło" w dniu śmierci kogoś znanego? Tak go nie obeszło, że aż musiał o tym napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Na Brooklynie kwiaty, na miejscach gdzie podczas grudniowego meczu NETS - HAWKS siedział Kobie, i Gianna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ta relacja z Shaqiem, jego synem i generalnie jak blisko się trzymali, pokazuje jak mimo mediów społecznościowych - wciąż mało wiemy o tym jacy naprawdę są/byli wielcy sportowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Tylko wlasnie z Shaqiem za blisko nie byli co jest smutne, Shaq sam tu mowi ze ostatnio gadali dawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 7 minut temu, Kubbas napisał: Tylko wlasnie z Shaqiem za blisko nie byli co jest smutne, Shaq sam tu mowi ze ostatnio gadali dawno temu a Ty jesteś blisko z ludźmi, z którymi pracowałeś 15 lat temu i nawet wtedy gdy pracowałeś to nie byłeś z nimi w zbyt dobrych układach? tzn nie żebym Kobasa bronił, nie o to mi chodzi, tylko takie jest życie po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 20 minut temu, rw30 napisał: a Ty jesteś blisko z ludźmi, z którymi pracowałeś 15 lat temu i nawet wtedy gdy pracowałeś to nie byłeś z nimi w zbyt dobrych układach? tzn nie żebym Kobasa bronił, nie o to mi chodzi, tylko takie jest życie po prostu. nie no oczywiscie racja, tylko z tego co wynika to Kobe byl blisko z wszystkimi pozostalymi i mial regularny kontakt z fisherem, foxem, nawet z djokovicem gadal jeszcze niedawno, sam byl w kontakcie z shaqa synem, a oni sami nie gadali kupe czasu, przykre po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Miał kontakt z Shaqa synem, a to oznacza, że mały nie przejmował się stosunkami na linii Shaq-Kobas. Nie wiemy, czy ten kontakt był za zgodą i akceptacją Shaqa, ani to, co wpłynęło nas to, że relacje między obydwoma panami się ochłodziły. Nie oceniajmy, czasami na to wpływa po prostu samo życie, bez winy i ingerencji kogokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi