Raven2156 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Dear Basketball, From the moment I started rolling my dad’s tube socks And shooting imaginary Game-winning shots In the Great Western Forum I knew one thing was real: I fell in love with you. A love so deep I gave you my all — From my mind & body To my spirit & soul. As a six-year-old boy Deeply in love with you I never saw the end of the tunnel. I only saw myself Running out of one. And so I ran. I ran up and down every court After every loose ball for you. You asked for my hustle I gave you my heart Because it came with so much more. I played through the sweat and hurt Not because challenge called me But because YOU called me. I did everything for YOU Because that’s what you do When someone makes you feel as Alive as you’ve made me feel. You gave a six-year-old boy his Laker dream And I’ll always love you for it. But I can’t love you obsessively for much longer. This season is all I have left to give. My heart can take the pounding My mind can handle the grind But my body knows it’s time to say goodbye. And that’s OK. I’m ready to let you go. I want you to know now So we both can savor every moment we have left together. The good and the bad. We have given each other All that we have. And we both know, no matter what I do next I’ll always be that kid With the rolled up socks Garbage can in the corner :05 seconds on the clock Ball in my hands. 5 … 4 … 3 … 2 … 1 Love you always, Kobe —————————————— Chwyta za serce jeszcze bardziej niż po zakończeniu kariery... Dzięki za wszystko Kobe! Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 na twarzy, MJa nie zdążyłem polubic jak gral, dzieki niemu mialem wrazenie, ze w oryginalny sposob przedluzyl duch MJa w NBA i miałem wrażenie jakbym nadrobił stracony czas. Nie kibicowalem, ale bardzo go szanowałem i lubiłem oglądać. Dopiero co zauważyłem wiadomość i pierwsze, co to odrazu tu zajrzałem, żeby "być". RIP. Eh, życie to dziw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 @Borys jezeli masz taka możliwość zablokuj symbolicznie na 5 minut wszystkie tematy poza tym najważniejszym dziś ale i najtragiczniejszym. tak symbolicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Kobe Mistrzu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 pierwsze moje skojarzenie to właśnie ten motyw nigdy nie byłem w jego obozie, ale po tym 60pkt z Jazz prawie się poryczałem, gość polaryzował obraz ligi przez tyle lat, jeden z niewielu tak wpływowych graczy rip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 5 minut temu, ranker napisał: Ja pierdolę, kolejne "oby nie prawda": ABC news just said all four of Kobe's kids were on the helicopter. Jesus. kto w takim razie by pilotował? Wg policji łącznie zginęło 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie wierzę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jak zobaczyłem info na fejsie to pomyślałem, że głupi dowcip. Musiałem wejść tutaj, żeby się upewnić. Wierzyć się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Cholernie smutna wiadomość aż ciezko w to uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 RIP Bardzo szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 k****, jak ja nie cierpiałem Kobe przez całą jego karierę. Szczególnie po 2001 i generalnie podczas gdy gdzieś tam z Iversonem ścigali się o tytuły strzeleckie. Pod koniec kariery zacząłem mieć do niego szacun, chyba sam trochę dojrzałem.... jak odchodził to bylo mi już zajebiście szkoda, że nie ma go na parkeitach. Taki najlepsiejszy 'wróg nr 1' w NBA jakiego mogłem sobie wymyślić... Ciężko w ogole coś napisać. Inteligentny facet, wspanialy sportowiec, legenda, idol wielu ludzi, totalna ikona ligi. Cholernie szkoda gościa. Za szybko... oczywiście żal jego bliskich.. Współczuję kibicom LAL, kibicom Kobego.... o najbliższych nawet nie mówię bo to niewyobrażalne. Kruche to życie w c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Boże, oby z tymi dzieciakami to była nie prawda... smutny to dzień, oj smutny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nie no jak bym liścia w mordę dostał. Moja Kobieta aż do mnie podchodzi i mówi "nie smutkaj się"....dobrą muszę mieć minę. No jak już jest na NBA.com to.... https://www.nba.com/article/2020/01/26/kobe-bryant-dies-helicopter-crash Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jak zobaczyłem tą informacje pomyślałem że to jakiś nieśmieszny żart, szok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 TMZ donosi, że jedna z jego córek była w helikopterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 RIP Kobe smutne i przykre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 RIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Początek miesiąca Stern, koniec miesiąca Kobe, co za ponury styczeń dla NBA i całej koszykówki. Masakra... Przypomina mi to też o Colinie McRae, który także zginął w katastrofie helikoptera. Wieczny odpoczynek dla nich, niech odpoczywają w pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 7 minut temu, kore napisał: Link? Foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi