matek Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Bez odbioru. Edytowane 29 Sierpnia 2022 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 W dupe, aż się zalogowałem (nei było mnie z parę tygodni) bo nie mogłem uwierzyć.... Dowiedziałem się od laika o tym info. Prawdziwa legenda, każdy go znał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman91 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Wielka szkoda. Miał tylko 41 lat. Pamiętam doskonale jak wchodził do ligi. Od razu było widać, że to wielki talent. RIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Szok jeszcze tyle dla koszykówki mógł zrobic Spoczywaj w pokoju mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Można go było nie lubić, ale trzeba było szanować. Upór, dążenie do celu, pięć pierścieni. Ja pierdolę k**** mać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Szok Spoczywaj w pokoju mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 niestety potwierdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ja wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale nie czujecie jak by Wam zginął dobry kumpel? Kobe był niewiele starszy ode mnie, pamiętam doskonale jego wejście do ligi. Kibicowałem i śledziłem jego karierę przez bite 20 lat, obejrzałem większość meczów, spokojnie można powiedzieć że jako nastolatek wychowałem się na nim. No k**** płakać się aż chce. Straszne, naprawdę mnie to cholernie ruszyło, mimo że racjonalnie rzecz ujmując nie powinno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Masakra. To pokazuje jak kruche jest życie. Ulubiony Laker i jeden z najsympatyczniejszych graczy nba. Świetny zmysł biznesu pracowity wykształcony IKONA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dzięki niemu w ogóle interesuję się NBA Nie mogę w to uwierzyć, ręce mi się trzęsą, a czuję się jakby odszedł ktos bliski.. w sumie po tylu latach oglądania go na parkiecie to był to już ktoś bliski dla mnie, od kiedy skończył karierę moje zainteresowanie NBA zdecydowanie spadło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 1 minutę temu, kore napisał: Ja wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale nie czujecie jak by Wam zginął dobry kumpel? Kobe był niewiele starszy ode mnie, pamiętam doskonale jego wejście do ligi. Kibicowałem i śledziłem jego karierę przez bite 20 lat, obejrzałem większość meczów, spokojnie można powiedzieć że jako nastolatek wychowałem się na nim. No k**** płakać się aż chce. Straszne, naprawdę mnie to cholernie ruszyło, mimo że racjonalnie rzecz ujmując nie powinno... Mam dokładnie to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 2 minuty temu, kore napisał: Ja wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale nie czujecie jak by Wam zginął dobry kumpel? Kobe był niewiele starszy ode mnie, pamiętam doskonale jego wejście do ligi. Kibicowałem i śledziłem jego karierę przez bite 20 lat, obejrzałem większość meczów, spokojnie można powiedzieć że jako nastolatek wychowałem się na nim. No k**** płakać się aż chce. Straszne, naprawdę mnie to cholernie ruszyło, mimo że racjonalnie rzecz ujmując nie powinno... Dokladnie to samo poczułem, całe to wstawanie w nocy na mecze itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 2 minuty temu, kore napisał: Ja wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale nie czujecie jak by Wam zginął dobry kumpel? Kobe był niewiele starszy ode mnie, pamiętam doskonale jego wejście do ligi. Kibicowałem i śledziłem jego karierę przez bite 20 lat, obejrzałem większość meczów, spokojnie można powiedzieć że jako nastolatek wychowałem się na nim. No k**** płakać się aż chce. Straszne, naprawdę mnie to cholernie ruszyło, mimo że racjonalnie rzecz ujmując nie powinno... Wiem co czujesz... Od kilkudziesięciu minut nie mogę się ruszyć... Mam wrażenie, że odeszła osoba nie tylko bardzo dla mnie ważna ale i bliska... Bardzo bliska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ale cieszę się (jakkolwiek by to dziwnie nie brzmiało), że od razu wbiło tutaj tylu fanów innych drużyn. Fajnie, że jesteście wrażliwymi ludźmi. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 No nie “o take” woj bombe mi chodzilo wchodzac na reddita. Nie lubilem jako koszykarza, nie znalem jako czlowieka. Szkoda rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Teraz, kore napisał: Ale cieszę się (jakkolwiek by to dziwnie nie brzmiało), że od razu wbiło tutaj tylu fanów innych drużyn. Fajnie, że jesteście wrażliwymi ludźmi. Dzięki. Bo to był gość. Idę na strych wyciągnę biografie i przeczytam jeszcze raz. Kto nie czytał mogę pożyczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Mam 28 lat, wiec ery Jordanowskiej na zywo nie ogladalem. Mialem jednak szanse ogladac Kobego prawie od poczatku. Na podworku, w szkole staralem sie go nasladowac. Byl moim najwiekszym idolem. Ojciec zaszczepił we mnie miłość do Śląska Wrocław, gdzie grali Zieliński, Wójcik czy Tomczyk. Druga miłością dzięki Kobemu były Lakersi. Mam do dzisiaj dziecięcą koszulke Championa z #8, ktora moj brat mi kupil w 2001r. na miejscu, jak byl w szkole jezykowej. Jeszcze niedawno żegnałem Oławę, a teraz musze pozegnać Kobego. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 No cóż... chyba nie ma się już się co łudzić. Wszędzie podają to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 k****... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranker Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ja pierdolę, kolejne "oby nie prawda": ABC news just said all four of Kobe's kids were on the helicopter. Jesus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi