LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Godzinę temu, Tecu napisał: Do tego co za porównanie, jakie ma znaczenie ile ktoś trafił rzutów? Rozumiem porównanie ilości pkt na mecz, rozumiem porównanie efektywności, ale tego nie rozumiem. to tylko miało pokazać, że jest zajebisty i gdyby tylko nie doznał urazu i grał prawie wszystko jak zwykle, byłby teraz daleko od reszty, pokazuje to też właśnie, że jest piekielnie efektywny i mało kto w ogóle może w tym względzie sie z nim równać Godzinę temu, Tecu napisał: Jokic to wybitny gracz, pewnie lepszy od Embiida, z pewnością zupełnie inny typ gracza, ale warto też docenić Embiida, bo gra aktualnie chyba najlepiej w swojej karierze, wciąż się rozwija, dołożył świetny passing (spokojnie, to nie poziom Jokica). ja to przecież powtarzam od początku jak tylko ten kotlet został odgrzany, dla mnie jest potworem i wczoraj też oglądalem mecz z kings i gdy po pierwszej polowie Biid był 1/5 (i 8/10 z linii ;)) to już szykowałem tu jakiś rancik, że Rivers może go zajeżdza, że może nie wytrzymać w tym tempie do końca, w 3Q rzucił 70% punktów Philly no i już mi się nic pisać nie chciało Godzinę temu, Tecu napisał: Jokic to wybitny gracz, pewnie lepszy od Embiida, z pewnością zupełnie inny typ gracza, ale warto też docenić Embiida, bo gra aktualnie chyba najlepiej w swojej karierze, wciąż się rozwija, dołożył świetny passing (spokojnie, to nie poziom Jokica). wszystko prawda, ale imo w tamtym rs miał podobnie kapitalny okres tylko wydaje mi się, że wtedy bardziej dominował w obronie, gdzieś widziałem stats, że w ostatnich kilku meczach meczapy Biida rzucają na jakimś chorym %fg, ale to nie umniejsza w moich oczach jego oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 17 godzin temu, julekstep napisał: zadowolony? <pepelove> masz w nagrodę poradnik z innej bajki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 1 minutę temu, Jokicdurant napisał: Ile męczy nie grał Embiid w tym sezonie? Zagrał w 38 z 50 meczów Sixers w tym sezonie co w jego wrodzonej "kontuzjogenności" nie jest czymś nadzwyczaj dziwnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 1 minutę temu, Jokicdurant napisał: No to na dzień dobry powinien wypaść z kandydatów do mvp normalnie pewnie tak, jednak ten sezon może być przez głosujących potraktowany bardziej ulgowo i ja się nawet skłonny jestem do tego przychylić, większość z tych spotkań wynikała z protokołów covidowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 własnie @lorak, mógłbyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: własnie @lorak, mógłbyś chochołujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Godzinę temu, lorak napisał: chochołujesz. to wrzuć coś z realgm lub redita aby rozmowa stała się poważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 myślicie, ze Harden pomoże Embiidowi z MVP czy może wręcz przeciwnie? takie mam dylematy jako kibic Nuggets podczas tego TD, reczej na nic się nie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 1 godzinę temu, BMF napisał: Wręcz przeciwnie. serio? nie zgadzasz się z opinią, że dopiero teraz będziesz niszczył z racji podwojeń na Hardenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 W sensie, będzie niszczył itd. (tak jakby teraz tego nie robił), ale zanim złapią flow przegrają z parę meczów, trochę spadną mu statsy etc. więc w walce o MVP mu nie pomoże. Ale na ostatnie 10 lat z 2-3 razy najlepszy gracz ligi dostał MVP regulara, więc whatever. Jak Sixers z miejsca zaczną grać jak 60W team, to inna sprawa, ale IMHO nie zaczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 9 minut temu, BMF napisał: 10 lat z 2-3 razy najlepszy gracz ligi dostał MVP regulara, więc whatever. pijesz do czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 To chyba nie jest zbyt błyskotliwa teza, że to playoffy decydują, kto jest najlepszy. ;] Fajnie, jakby wygrał, ale tu jest okienko na dużo poważniejsze rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 8 minut temu, BMF napisał: To chyba nie jest zbyt błyskotliwa teza, że to playoffy decydują, kto jest najlepszy. ;] Fajnie, jakby wygrał, ale tu jest okienko na dużo poważniejsze rzeczy. Jok akurat PO ładnie ogarnia, przegrać z tamtymi Suns to chyba żadna ujma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 7 minut temu, Jokicdurant napisał: jeden i tak już nie wszedł kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 8 minut temu, Eliasz napisał: jeden i tak już nie wszedł kupon A niby co nie weszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 2 godziny temu, The Game 85 napisał: A niby co nie weszło? puchar polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 myślę, że temat do zamknięcia, bo Jokic tak nie umie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 myślę, że to znak czasów, Jok z czwartym winning blokiem w sezonie, a @lorak wsad Embiida wkleja ale fajna paczka, fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi