Gość eF. Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Czuję, że jestem 'niechciany, nielubiany' jak to Molesta nawijała, ale może też bym wpadł. Tzn, nie wiem czy akurat trafię z wolnym (#Drummond), ale to nie takie głupie. Tylko ja nie mogę dużo wódki pić, bo mi odpierdala niekiedy. Edit - kobieta mi mówi NIE, zerwać? Edit2 - nie jestem pantoflem, co za babsko, hehehe. Dobrze, że nie ma tu konta. Edytowane 28 Stycznia 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 44 minuty temu, eF. napisał: Edit - kobieta mi mówi NIE, zerwać? pamiętacie jak dziewczyna Puzona kazała mu wybierać między nią a kotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 52 minuty temu, eF. napisał: Edit2 - nie jestem pantoflem, co za babsko, hehehe. Dobrze, że nie ma tu konta. Paweł. Przestań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 15 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: pamiętacie jak dziewczyna Puzona kazała mu wybierać między nią a kotem? Nie, dasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 6 godzin temu, RappaR napisał: Nie, dasz? no dała mu takie ultimatum, ten długo nie myslał, spakował jej rzeczy w jeden karton i odprowadził na tramwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: no dała mu takie ultimatum, ten długo nie myslał, spakował jej rzeczy w jeden karton i odprowadził na tramwaj Krzty honoru do siebie. Jeszcze ją na tramwaj odprowadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 I za chwilę puzon dostał perma na forum e-nba... Karma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Przy zmianie layoutu na forum powinna być amnestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Na 99% jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 6 minut temu, Borys napisał: Na 99% jestem puzona bys odblokowal a nie alkohol w glowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 11 hours ago, julekstep said: puzona bys odblokowal a nie alkohol w glowie! nie wiem, co, gdzie i kiedy, ale na pewno nie bez przyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 A wiadomo gdzie to ma się odbyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) 11 minut temu, Eld napisał: A wiadomo gdzie to ma się odbyć? Jeszcze właśnie nie i tu prośba do @ignazz i innych userów z Wwa - co polecacie w centrum i okolicach, najlepiej by w środku było w miarę cicho aby można było sie wzajemnie słyszeć, trzeba to szybko w miare załatwić by zdążyć ogarnąć rezerwację Mam też wielką prośbę do osób przyjezdnych, żeby się zadeklarowały, chodzi mi przede wszystkim o te osoby, które będą chciały skorzystać z apartamentów, póki co nikt się taki nie zadeklarował i jeśli ten stan rzeczy się utrzyma, to będę zmuszony ogarnąć sobie coś innego na własna rękę, dlatego bardzo prosze o informacje Edytowane 31 Stycznia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Ja od siebie standardowo polecam mcdonalds na swietokrzyskiej lub nowym swiecie. Otwarte odpowiednio do 5 lub 4. Moze jakies kupony z promocjami sie pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 12 minut temu, mac napisał: Ja od siebie standardowo polecam mcdonalds na swietokrzyskiej lub nowym swiecie. Otwarte odpowiednio do 5 lub 4. Moze jakies kupony z promocjami sie pojawia. teraz jest nowa funkcjonalnosc w apce - sam se robisz kupony! (jako fan Joka jestem na biezaco) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Z życiem Panowie bo ja już bilety kupiłem i nocleg zarezerwowany. @ignazz działaj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) bilety kupiones, 13ta coś tam jestem na Centralnym widzę, ze spora olewka w temacie, to tylko oznacza, że zapewne będzie epic bibka, zebyście potem nie żałowali @ignazz żyjemy? @MarcusCamby będziemy? @polishllama69 pierdol tą sesje, po studiach i tak pracy nie ma Edytowane 2 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: @polishllama69 pierdol tą sesje, po studiach i tak pracy nie ma załatwiłem z dziekanatem wszystko, pod nosem poklnąłem na promotora (jak się obronię to najchętniej zwyzywałbym gorzej niż wkurwiony Pop sędziów), ale będę, szukam lokum sobie a jeszcze co chce wiedziec to gdzie to ma być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 W dniu 10.01.2020 o 09:16, RappaR napisał: Zobaczę, jeśli mam 7 na 12 to wpadnę. Macieju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 no i jak tam kwestie organizacyjne idą? ja trochę podziębiony ale to pół biedy, kwestia nie wiem czy w środę dopiero ok 22 nie będę wolny, co nie zmienia faktu że postaram się wpaść choćbym nikogo już nie zastał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi