Kubbas Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 goat shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 13 minut temu, Kubbas napisał: goat shit Ale wiesz, że 4-ech innych graczy to już dawno osiągnęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) 13 minut temu, january napisał: No tak ogólnie to kto by się spodziewać mógł, że Lewandowski jeszcze podczas swojej kariery zobaczy potencjalną kandydaturę sportowca, który może go wyprzedzić w byciu polskim GOAT Lewemu dużo czasu nie zostalo, więc dobrze, że będziemy mieli płynne przejście + dla mnie spoko, bo piłka nożna jest kurewsko nudnym sportem, a tenisa lubię oglądać Edytowane 14 Maja 2022 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 31 minut temu, P_M napisał: Ale wiesz, że 4-ech innych graczy to już dawno osiągnęło? wiem, Djoker najlepszy z nich dla mnie 21 minut temu, P_M napisał: bo piłka nożna jest kurewsko nudnym sportem, a tenisa lubię oglądać ogolnie sie zgadzam, ale duzo zalezy od poziomu meczu i druzyn, mistrzostwa swiata czy europy to brak nudnych meczy praktycznie 80% jest swietna, graja najlepsi z danego kraju co zaweza pule talentu z ktorego sie wybiera zawodnikow dobry przyklad final pucharu wloch 2 dni temu? sztos mecz no i w tym roku champions league byla epicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 8 minut temu, Kubbas napisał: wiem, Djoker najlepszy z nich dla mnie Dla mnie Fed:) ale chodziło mi o to, że te 1000 spotkań to żaden wyznacznik "goatowości" 8 minut temu, Kubbas napisał: ogolnie sie zgadzam, ale duzo zalezy od poziomu meczu i druzyn, mistrzostwa swiata czy europy to brak nudnych meczy praktycznie 80% jest swietna, graja najlepsi z danego kraju co zaweza pule talentu z ktorego sie wybiera zawodnikow Nah, oglądałem coś nie coś tego ostatniego dużego turnieju i piłka nożna w skali 90 minutowego wydarzenia jest po prostu nudna. Klubową piłkę to już od wielu lat odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 5 minut temu, P_M napisał: Dla mnie Fed:) ale chodziło mi o to, że te 1000 spotkań to żaden wyznacznik "goatowości" nie no jak to nie jest? 1000 meczy wygrac to zaden wyznacznik zwlaszcza jak 4 tylko to osiagnelo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) 6 minut temu, Kubbas napisał: nie no jak to nie jest? 1000 meczy wygrac to zaden wyznacznik zwlaszcza jak 4 tylko to osiagnelo? no skoro juz masz 5-ciu ludzi, którzy to osiągnęło, to znaczy, że mozna tym parametrem określić, że djoko to goat Edytowane 14 Maja 2022 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) 11 minut temu, P_M napisał: no skoro juz masz 5-ciu ludzi, którzy to osiągnęło, to znaczy, że mozna tym parametrem określić, że djoko to goat nie, okreslilem ze to goat shit jeden z wielu argumentow za Djoko i jak najbardziej sluszny skoro w calej historii tenisa osiagnelo to 5 osob to nie wydaje mi sie zeby to byla jakakolwiek przesada. Edytowane 14 Maja 2022 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Generalnie Djoko to bardzo dobry tenisista. A wybieranie GOATa spośród trójki Fed Nadal i Djoko jest czystą zabawą bo wszędzie są argumenty za i przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Return Igi to zabójcza broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 14 godzin temu, Kubbas napisał: wiem, Djoker najlepszy z nich dla mnie dla mnie zaś najlepszy jest Carlos Carlitos Real Deal Alcaraz Garfia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Iga idzie po 28 zwycięstwo z rzędu pod zaś których ledwo 5gemow przegrała jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Iga idzie po 28 zwycięstwo z rzędu pod zaś których ledwo 5gemow przegrała jest moc Idzie, to mało powiedziane. Jedzie jak walec. Ależ ona jest mocna mentalnie. Ten wygrany gem nr 7 od stanu 0:40. Niesamowite długie wymiany. Gdzieś nawet przy równowadze wkradł się podwójny błąd serwisowy, a ona nic sobie z tego nie robi i idzie jak po swoje. Historia pisze się na naszych oczach 28 zwycięstw z rzędu. 5 turniejow wygranych z rzędu. Dominacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 1 minutę temu, january napisał: Ale jak Ons obudziła publikę to i Iga się obudziła i pozamiatała;) Przepięknie wybroniła to 0-40 w 7 gemie. To był epicki moment, pokazała dosłownie coś w stylu "nie fikaj, ja tutaj rządzę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Nie mogę Kocham Was chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 a Djoko - Tsitsitsitsipas ktoś ogląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 3 godziny temu, january napisał: "Dziś miała kryzys grubszy" 6-2, 6-2. Tia, pięknie to brzmi Coś mi mignęło że Iga się chyba dziś zakwalifikowała do WTA Finals? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Most masters titles won without losing a set. Djokovic : 11 (( 2 clay titles)) Nadal : 8 ((1 hard title)) Federer : 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 18 minut temu, fluber napisał: Coś mi mignęło że Iga się chyba dziś zakwalifikowała do WTA Finals? 15 maja? Jak rozbiła pulę matematycznie, to wyjątkowy nokaut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 2 godziny temu, starYfaN napisał: 15 maja? Jak rozbiła pulę matematycznie, to wyjątkowy nokaut. Nokaut jest wyjątkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi