matek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 8 godzin temu, MarcusCamby napisał: Ja Cię na zlot wprowadziłem jak swojego, a ty mnie tu z matkiem mylisz Nic nie myli. Nie rozumiem, po co grzać się że ten czy tamten mógł brać, lepiej skupić się na widowisku. A później wielkie rozczarowanie, bo idol był na koksie co za różnica, każdy w końcu bierze, jeśli chce się bić w czołówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Świątek gra cudownie. Ta dziewczyna ma wszystko by być najlepszą na świecie. Nie wiem czy wygra, bo to dopiero pierwszy set, ale gra fantastycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Fantastyczne spotkanie Świątek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Brawo, brawo, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 wow jak ona kręci te piłki, Halep chyba ze trzy razy nastawiała rakietę na odbicie i nie trafiała w odchodzącą piłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Podoroska wyeliminowała svitoline. Świątek ma niżej notowane rywalki na drodze teraz niż miała w poprzednich rundach. Oby jej to nie zgubiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jakby co to Świątek zaraz wreszcie zacznie Schwartzmann z Thiemem grali ponad 5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 W strasznej kondycji jest kobiecy tenis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: W strasznej kondycji jest kobiecy tenis. Stwierdzasz to po jednym secie czy oglądasz regularnie? Ten akurat brzydki, ale wygrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Stwierdzasz to po jednym secie czy oglądasz regularnie? Ten akurat brzydki, ale wygrany. Kiedyś oglądałem regularnie, nawet służbowo po światowych kortach jeździłem. Teraz miałem długą przerwę od tenisa, ale na ten French Open wróciłem i ogólnie skoro, ktoś odkopał ten temat to pozwoliłem sobie na taką ogólną refleksje, że poziom u kobiet jest kiepski w porównaniu do tego co było kilka lat temu. Ale może tylko smęcę jak stary dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Pytam się, bo ja w tym roku oglądam dopiero bodajże 5ty mecz w tym 4ty Igi, więc nie mam za bardzo porównania, choć ten jest słaby, faktycznie. Ale ten z Halep był, dla kontrastu, mega Brawo Iga, mecz słaby, ale najważniejszy jest półfinał Od 1-3 grała już dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Brawo Iga, świetny mecz Polki w 1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Tym razem ładny mecz, bo nie og)lą dałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 47 minut temu, Tecu napisał: Tym razem ładny mecz, bo nie og)lą dałem? Ładna gra Polki, bo mecz ciężko nazwać pięknym przy takiej różnicy sportowej między paniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 3 godziny temu, Kołczu33 napisał: Ładna gra Polki, bo mecz ciężko nazwać pięknym przy takiej różnicy sportowej między paniami. Prawda, ta rosyjska argentynka to oczami prosiła, żeby ta egzekucja się jak najszybciej zakończyła. W finale obawiam się, że tak łatwo nie będzie, ale obym się mylił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 ta Henin przez K wyglądała na mocną i bardzo niewygodną zawodniczkę. ciekawe jak dzisiejszy debel wyjdzie w nogach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Ogląda ktoś Djoko Tsitsipas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Jak ktoś chce zobaczyć na prawdę dobry tenis, a nie jakąś Swiątek, niech włączy Djoko - Tsitsipas. EDIT: Szkoda, że zbrakło siły na piąty set, ale co Grek wrócił i jak fantastyczny tenis był grany w trzecim i czwartym secie... Czapki z głów! Edytowane 9 Października 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 bardziej niż zabrakło siły to pogłębiła się kontuzja bo ewidentnie 2 ostatnie gemy grał na stojąco i przy każdym ruchu się krzywił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Ma ktoś jakiś fajny stream na dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi