fluber Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września 5 godzin temu, elwariato napisał(a): Szeltonik to jednak ma ten hamerykan vibe, zawsze na duposcisku brawo Saszka kto by pomyslal że taki sezon go czeka, trochu szczescia, ale ogolnie mocnym nadużycie by bylo powiedziec ze na farcie wygrywał albo nie zasłużył Trochu szczęścia?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września 10 godzin temu, fluber napisał(a): Trochu szczęścia?:) też to miałem wrzucić. Nole GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Szczesciu trzeba umiec dopomóc, a tu mowimy o typie ktory mial łatkę przegrywa na tym top level, teraz ma dwa szlemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września W dniu 14.09.2026 o 18:28, elwariato napisał(a): Szczesciu trzeba umiec dopomóc, a tu mowimy o typie ktory mial łatkę przegrywa na tym top level, teraz ma dwa szlemy no ale stat jednak brutalny, dwa szlemy i tylko dwie wygrane z top10 po drodze. to nie szczescie, to jakas umowa z diablem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 14 minut temu, memento1984 napisał(a): no ale stat jednak brutalny, dwa szlemy i tylko dwie wygrane z top10 po drodze. to nie szczescie, to jakas umowa z diablem! Nawet taki Kamil Majchrzak żeby wygrać losowe ATP 250 musiał wygrać wiecej meczów z top 10 niż Zverev przez cały sezon do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 2 godziny temu, fluber napisał(a): Nawet taki Kamil Majchrzak żeby wygrać losowe ATP 250 musiał wygrać wiecej meczów z top 10 niż Zverev przez cały sezon do tej pory Moze jakby Majchrzak byl rozstawiony to by latwiej mu bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu W dniu 30.08.2025 o 14:11, RappaR napisał(a): Wątpię bo po prostu: wciąż są rodzice co kochają swoje dzieci i chcą je wysłać gdzieś, gdzie marzą Jak patrzę na rynek cen w stosunku do kosztów/ryzyka, to w sumie w ogóle nie opłacalne. Te czapki w porywach chodzą po 2k$usd i to Federera, a nie Majchrzaka. Dobry bilet, lot, hotel etc - no nie zarobisz. A przecież tylko ułamek widzów kończy z gadżetem https://x.com/pawelczyk_tpo/status/2103132491787706476 Słychać o tym procederze od lat, wypowiadają się gwiazdy sportu, doszło do procederu gdzie kluby robią oficjalne komunikaty, że za plakaty z prośbą o gadżety w jakikolwiek sposób wyprasza się z obiektu, ja widziałem to na żywo już 10-15 lat temu. Ale Rappar wie lepiej, bo wykalkulował na podstawie cen biletu do Barcelony. Tak jakby nie mogli tego robić lokalsi Niestety czasy, gdy ustawiali się pasjonaci dla frajdy minęły, teraz stoją "biznesmeni" i głównie posyłają dzieci, bo to najlepszy target do zbiorów. Dzieciak zbiera fant, oddaje dorosłemu, a ten wrzuca na handel i sprzedaje z ogromną przebitką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): https://x.com/pawelczyk_tpo/status/2103132491787706476 Słychać o tym procederze od lat, wypowiadają się gwiazdy sportu, doszło do procederu gdzie kluby robią oficjalne komunikaty, że za plakaty z prośbą o gadżety w jakikolwiek sposób wyprasza się z obiektu, ja widziałem to na żywo już 10-15 lat temu. Ale Rappar wie lepiej, bo wykalkulował na podstawie cen biletu do Barcelony. Tak jakby nie mogli tego robić lokalsi Niestety czasy, gdy ustawiali się pasjonaci dla frajdy minęły, teraz stoją "biznesmeni" i głównie posyłają dzieci, bo to najlepszy target do zbiorów. Dzieciak zbiera fant, oddaje dorosłemu, a ten wrzuca na handel i sprzedaje z ogromną przebitką. Ty tak serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Ty tak serio? Trzeba być totalnym idiotą, by nie widzieć tego biznesu o którym mówi już cały sportowy świat - piłkarze, koszykarze, tenisiści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Trzeba być totalnym idiotą, by nie widzieć tego biznesu o którym mówi już cały sportowy świat - piłkarze, koszykarze, tenisiści. Teza RappaRa: nikt nie wysyła na US Open dziecka na sektor blisko kortu(gdzie jest większa szansa na zebranie czapeczki) z miejscem za tysiąc dolarów plus z szansą na czapeczkę 1 na 100, by złapał czapeczkę wartą ~kilkaset dolarów Kontrargument Marcusa: popatrz, skoro lokalsi za darmo siedzą pod wejściami na treningi Barcelony, to tak samo jak oni siedzą, tak samo siedzą dzieci na US Open, gdzie rodzice kupują miejsca po kilka tysięcy dolarów, przecież to k**** logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Teza RappaRa: nikt nie wysyła na US Open dziecka na sektor blisko kortu(gdzie jest większa szansa na zebranie czapeczki) z miejscem za tysiąc dolarów plus z szansą na czapeczkę 1 na 100, by złapał czapeczkę wartą ~kilkaset dolarów Kontrargument Marcusa: popatrz, skoro lokalsi za darmo siedzą pod wejściami na treningi Barcelony, to tak samo jak oni siedzą, tak samo siedzą dzieci na US Open, gdzie rodzice kupują miejsca po kilka tysięcy dolarów, przecież to k**** logiczne Nie pisałem nic o US Open, tylko ogólnie o meczach tenisowych na które uczęszczałem w Europie - Barcelona, Wiedeń, Bukareszt. A akurat tenis to bardzo dobry "rynek" bo tam kupujesz nawet na duże turnieje bilety na cały dzień, możesz obejrzeć kilkanaście spotkań, latać po kilku kortach, gdzie akurat zaczyna/kończy się mecz, bo przecież nie interesuje Cię pojedynek, tylko dwa momenty, gdy zawodnicy są dostępni dla trybun. Us Open był tylko początkiem dyskusji, bo tam była ta głośna sytuacja, gdzie ten dorosły Polak wyrwał dziecku piłkę z ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Nie pisałem nic o US Open, tylko ogólnie o meczach tenisowych na które uczęszczałem w Europie - Barcelona, Wiedeń, Bukareszt. A akurat tenis to bardzo dobry "rynek" bo tam kupujesz nawet na duże turnieje bilety na cały dzień, możesz obejrzeć kilkanaście spotkań, latać po kilku kortach, gdzie akurat zaczyna/kończy się mecz, bo przecież nie interesuje Cię pojedynek, tylko dwa momenty, gdy zawodnicy są dostępni dla trybun. Us Open był tylko początkiem dyskusji, bo tam była ta głośna sytuacja, gdzie ten dorosły Polak wyrwał dziecku piłkę z ręki. A ja się odniosłem do US Open, bo o tym była dyskusja i o tym się wypowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Nie pisałem nic o US Open, tylko ogólnie o meczach tenisowych na które uczęszczałem w Europie - Barcelona, Wiedeń, Bukareszt. A akurat tenis to bardzo dobry "rynek" bo tam kupujesz nawet na duże turnieje bilety na cały dzień, możesz obejrzeć kilkanaście spotkań, latać po kilku kortach, gdzie akurat zaczyna/kończy się mecz, bo przecież nie interesuje Cię pojedynek, tylko dwa momenty, gdy zawodnicy są dostępni dla trybun. Us Open był tylko początkiem dyskusji, bo tam była ta głośna sytuacja, gdzie ten dorosły Polak wyrwał dziecku piłkę z ręki. Na ebay piłka z autografem lidera atp race chodzi za 40 dolarów. Średni to by był intreres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightmareZ Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Znam gościa który od co najmniej 25 lat tylko z tego żyje, i zarobek ma taki że opłaca mu się latać za ludźmi po całym świecie (przynajmniej tak twierdzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi