MarcusCamby Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2 godziny temu, january napisał(a): Jakby ktoś pod koniec kariery Isi mi powiedział, że w najbliższej dekadzie jedna Polka zrobi półfinał AO, a druga ćwierćfinał RG to bym pomyślał, że fantastycznie, o nic innego prosić nie można. A tu jeszcze w międzyczasie 6xGS wpadło od trzeciej Oj złote czasy polskiego sportu ogólnie te ostatnie +-15 lat. Zwłaszcza jak się pamięta poprzednie 15 i jaranie się całego narodu jakimiś nawet nie najważniejszymi (brak złota Igrzysk) sukcesami w dyscyplinach dla 100 ludzi na świecie (skoki, żużel etc). Radwańska spędziła w TOP10 WTA prawie 8 lat, a Polacy ani w jej peaku nie doceniali, ani niestety po zakończenie kariery. Sam to robisz wspominających o chudych latach... Nie zapomnij wspomnieć jeszcze o Niedzielanie w NEC i Irku Jelenie w Auxerre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 3 godziny temu, fluber napisał(a): Linette, Frech, mamy ostatnio tłuste czasy;) no 4 Polki w top 60! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 6 godzin temu, elwariato napisał(a): Twoja stara bardziej chlopa przypominała a jakos udalo jej sie wypchnać cie na świat, takze zluzuj porty to przestanie uwierać Hamuj bajerę, bo za jechanie po rodzinie można przyjąć c***a do dupy Btw, dlaczego mnie nie dziwi że camby jest fanem Radwańskiej. Idealnie do tych hardenow pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 8 godzin temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Btw, dlaczego mnie nie dziwi że camby jest fanem Radwańskiej. Idealnie do tych hardenow pasuje Za to porównanie to sam powinieneś dostać wiesz co do wiadomo czego - Aga miała unikatowy, piękny styl, brakowało często w najważniejszych momentach atrybutów fizycznych, ale gdzie tu podobieństwo do tego najczęściej obsranego leszcza to naprawdę nie widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 10 minut temu, Ociep napisał(a): Za to porównanie to sam powinieneś dostać wiesz co do wiadomo czego - Aga miała unikatowy, piękny styl, brakowało często w najważniejszych momentach atrybutów fizycznych, ale gdzie tu podobieństwo do tego najczęściej obsranego leszcza to naprawdę nie widzę.. Efekt ten sam, momentami było pięknie, a kończyło się właśnie wiadomo czym w wiadomo czym. A jeszcze na domiar złego pojawił się Igor, który sprawił, że te jej osiągnięcie wyglądają jak nic nie warte (coś jak SGA pokazał softenowi, że można flopować i wygrywać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 31 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): A jeszcze na domiar złego pojawił się Igor Pisanie o Idze per Igor i umniejszanie jej kobiecości to jest tak niesamowity poziom pedalstwa, że ciężko mi sobie wyobrazić wyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Teraz, jack napisał(a): Pisanie o Idze per Igor i umniejszanie jej kobiecości to jest tak niesamowity poziom pedalstwa, że ciężko mi sobie wyobrazić wyższy. Przecież to internetowy pseudonim, koło c***a lata mi jej kobiecość czy tym bardziej umniejszenia jej kobiecości, więc ciągnij się białorycerzyku i wróć do dyskusji w politycznym z innymi błaznami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 6 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): wróć do dyskusji w politycznym z innymi błaznami siedziałbym tam ale widzę, że tu są więksi Edytowane 2 Czerwca przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca tak sobie wczoraj zerkalem, lata mijaja a patrzac na Tiafoe to Hurkacz znowu mial swoja mala szanse bo wypadli prawie wszyscy najlepsi i znowu ja zaprzepascil bo podpalil sie i przezywal 5 minut to ze Tiafoe poszedl do kibelka W dniu 9.07.2021 o 23:14, Kubbas napisał(a): Przespal Hurkacz poczatek meczu tak to jest w tenisie 4-3 i stracony serwis potem rozkminial to ze przegral 1 seta i stracil swoj serwis w drugim nagle budzisz sie a tu 2-0 w setach i grasz jak o zycie szkoda bo takiej drugiej szansy moze w swojej karierze nie miec to jest wimbledon i drabinke mial arcylatwa W dniu 15.10.2023 o 16:42, Kubbas napisał(a): wymeczyl to Hurkacz ale nadal najlepszym podsumowaniem po 3 asach pod rzad jest to jak Rublev krzyczal "amazing tenis" nawet on chcial sobie w tym meczu cos pograc bo serwisu Hurkacz dalej nie istnieje to jest niesamowite tak malo potrafic grac, grac w tenisa bedac tak wysoko w rankingu dalej te same problemy ciekawe czy jeszcze kiedykolwiek mu sie tak przyfarci, tamten polfinal jak wtedy pisalem to byla szansa na lata, teraz znowu mial nie wykorzystal podejrzewam ze kolejne 4-5 lat zeby dostal taka okazje bo raczej przy obecnosci tych najwiekszych nie licze ze pokona ich 2-3 na swojej drodze 3 godziny temu, jack napisał(a): Pisanie o Idze per Igor i umniejszanie jej kobiecości to jest tak niesamowity poziom pedalstwa, że ciężko mi sobie wyobrazić wyższy. a to on o idze tak napisal? pierwszy raz to slysze nie skumalem w ogole, z reszta postu sie zgadzam Iga po prostu jest zbudowana inaczej, tak jak sabalenka, geny gdzie ona nie jest kobieca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 8 minut temu, Kubbas napisał(a): pierwszy raz to slysze nie skumalem w ogole, z reszta postu sie zgadzam gdzie ona nie jest kobieca? W dniu 31.05.2026 o 16:30, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): tak w ogole to Igor Świątek obchodzi dzis 25 lecie swojego istnienia to se prezent chlopina zafundował oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca normalna typiarka tylko mocniej zbudowana pierdola glupoty tez moge znalezc @Denis Bad Boy Załęcki zdjecie gdzie wygladasz jak kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Za dużo teścia wtedy brałem, porównaj sobie z dzisiejszą sylwetką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca W QF pań tegorocznego RG zestaw mocno słowiański (Cirstea trochę zaburza, ale geograficznie też blisko): Białorusinka vs Rosjanka Polka vs Rosjanka Ukrainka vs Ukrainka Rosjanka vs Rumunka Wódeczka lepsza niż whisky i giny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Nie wiem czemu ale tego naszego Denisa lubię coraz bardziej. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Denis to serio gostek ze zdjęcia? Ja cały czas myślałem, że to tylko nick z czapy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 41 minut temu, P_M napisał(a): Denis to serio gostek ze zdjęcia? Ja cały czas myślałem, że to tylko nick z czapy xD No bo to jest tylko nick z czapy Ten tutaj oprócz jechania do spodu i ujów do dupy czasem przemyca myśli zdecydowanie ponad te, które byłby w stanie wyprodukować oryginał ze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2 godziny temu, Ociep napisał(a): No bo to jest tylko nick z czapy Ten tutaj oprócz jechania do spodu i ujów do dupy czasem przemyca myśli zdecydowanie ponad te, które byłby w stanie wyprodukować oryginał ze zdjęcia Nie wiem, nie znam gostka ze zdjęcia znikąd jedynie sprawdziłem, że głównie z środowiska quasimma się wywodzi. Nie byłbym w stanie na podstawie postów raczej odróżnić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Ale wysoki poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 19 minut temu, Kubbas napisał(a): Ale wysoki poziom Czy ja wiem, raczej sprawdza się to, co pisałem że kalinskaya to head case i idealna rywalka dla Maji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi