Skocz do zawartości

TENIS

mac

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, january napisał(a):

Jakby ktoś pod koniec kariery Isi mi powiedział, że w najbliższej dekadzie jedna Polka zrobi półfinał AO, a druga ćwierćfinał RG to bym pomyślał, że fantastycznie, o nic innego prosić nie można.

A tu jeszcze w międzyczasie 6xGS wpadło od trzeciej :) Oj złote czasy polskiego sportu ogólnie te ostatnie +-15 lat. Zwłaszcza jak się pamięta poprzednie 15 i jaranie się całego narodu jakimiś nawet nie najważniejszymi (brak złota Igrzysk) sukcesami w dyscyplinach dla 100 ludzi na świecie (skoki, żużel etc).

Radwańska spędziła w TOP10 WTA prawie 8 lat, a Polacy ani w jej peaku nie doceniali, ani niestety po zakończenie kariery. Sam to robisz wspominających o chudych latach...

Nie zapomnij wspomnieć jeszcze o Niedzielanie w NEC i Irku Jelenie w Auxerre!

6 godzin temu, elwariato napisał(a):

Twoja stara bardziej chlopa przypominała a jakos udalo jej sie wypchnać cie na świat, takze zluzuj porty to przestanie uwierać 😋

Hamuj bajerę, bo za jechanie po rodzinie można przyjąć c***a do dupy 

Btw, dlaczego mnie nie dziwi że camby jest fanem Radwańskiej. Idealnie do tych hardenow pasuje 

8 godzin temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Btw, dlaczego mnie nie dziwi że camby jest fanem Radwańskiej. Idealnie do tych hardenow pasuje 

Za to porównanie to sam powinieneś dostać wiesz co do wiadomo czego - Aga miała unikatowy, piękny styl, brakowało często w najważniejszych momentach atrybutów fizycznych, ale gdzie tu podobieństwo do tego najczęściej obsranego leszcza to naprawdę nie widzę..

10 minut temu, Ociep napisał(a):

Za to porównanie to sam powinieneś dostać wiesz co do wiadomo czego - Aga miała unikatowy, piękny styl, brakowało często w najważniejszych momentach atrybutów fizycznych, ale gdzie tu podobieństwo do tego najczęściej obsranego leszcza to naprawdę nie widzę..

Efekt ten sam, momentami było pięknie, a kończyło się właśnie wiadomo czym w wiadomo czym. A jeszcze na domiar złego pojawił się Igor, który sprawił, że te jej osiągnięcie wyglądają jak nic nie warte (coś jak SGA pokazał softenowi, że można flopować i wygrywać).

Teraz, jack napisał(a):

Pisanie o Idze per Igor i umniejszanie jej kobiecości to jest tak niesamowity poziom pedalstwa, że ciężko mi sobie wyobrazić wyższy. 

Przecież to internetowy pseudonim, koło c***a lata mi jej kobiecość czy tym bardziej umniejszenia jej kobiecości, więc ciągnij się białorycerzyku i wróć do dyskusji w politycznym z innymi błaznami

tak sobie wczoraj zerkalem, lata mijaja a patrzac na Tiafoe to Hurkacz znowu mial swoja mala szanse bo wypadli prawie wszyscy najlepsi i znowu ja zaprzepascil bo podpalil sie i przezywal 5 minut to ze Tiafoe poszedl do kibelka

W dniu 9.07.2021 o 23:14, Kubbas napisał(a):

Przespal Hurkacz poczatek meczu

tak to jest w tenisie 4-3 i stracony serwis potem rozkminial to ze przegral 1 seta i stracil swoj serwis w drugim

nagle budzisz sie a tu 2-0 w setach i grasz jak o zycie

szkoda bo takiej drugiej szansy moze w swojej karierze nie miec

to jest wimbledon i drabinke mial arcylatwa

W dniu 15.10.2023 o 16:42, Kubbas napisał(a):

wymeczyl to Hurkacz

ale nadal najlepszym podsumowaniem po 3 asach pod rzad jest to jak Rublev krzyczal "amazing tenis"

nawet on chcial sobie w tym meczu cos pograc

bo serwisu Hurkacz dalej nie istnieje to jest niesamowite tak malo potrafic grac, grac w tenisa bedac tak wysoko w rankingu

dalej te same problemy

ciekawe czy jeszcze kiedykolwiek mu sie tak przyfarci, tamten polfinal jak wtedy pisalem to byla szansa na lata, teraz znowu mial nie wykorzystal podejrzewam ze kolejne 4-5 lat zeby dostal taka okazje

bo raczej przy obecnosci tych najwiekszych nie licze ze pokona ich 2-3 na swojej drodze

3 godziny temu, jack napisał(a):

Pisanie o Idze per Igor i umniejszanie jej kobiecości to jest tak niesamowity poziom pedalstwa, że ciężko mi sobie wyobrazić wyższy. 

a to on o idze tak napisal?

pierwszy raz to slysze nie skumalem w ogole, z reszta postu sie zgadzam

Iga po prostu jest zbudowana inaczej, tak jak sabalenka, geny

gdzie ona nie jest kobieca?

8 minut temu, Kubbas napisał(a):

pierwszy raz to slysze nie skumalem w ogole, z reszta postu sie zgadzam

gdzie ona nie jest kobieca?

W dniu 31.05.2026 o 16:30, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

tak w ogole to Igor Świątek obchodzi dzis 25 lecie swojego istnieniajuanlaugh.gif

to se prezent chlopina zafundował waldeklaugh.gif

oby tak dalej juanlaugh.gif

Zdjęcie

41 minut temu, P_M napisał(a):

Denis to serio gostek ze zdjęcia? Ja cały czas myślałem, że to tylko nick z czapy xD 😂 

No bo to jest tylko nick z czapy :)

Ten tutaj oprócz jechania do spodu i ujów do dupy czasem przemyca myśli zdecydowanie ponad te, które byłby w stanie wyprodukować oryginał ze zdjęcia ;)

2 godziny temu, Ociep napisał(a):

No bo to jest tylko nick z czapy :)

Ten tutaj oprócz jechania do spodu i ujów do dupy czasem przemyca myśli zdecydowanie ponad te, które byłby w stanie wyprodukować oryginał ze zdjęcia ;)

Nie wiem, nie znam gostka ze zdjęcia znikąd jedynie sprawdziłem, że głównie z środowiska quasimma się wywodzi. Nie byłbym w stanie na podstawie postów raczej odróżnić xD